AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

ElLoco7
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la ElLoco7 » 26 dec 2012, 02:44

Klasicne djecje gluposti i spamanje teme. Roma je ove sezone najvise ostecena sudijskim greskama sto je i cinjenica.
*La Roma non si tifa, si AMA!*

Prescritto
Kontakt:

Post Postao/la Prescritto » 26 dec 2012, 03:16

sudijskim greskama ove sezone je najvise ostecena katanja da se ne lazemo

roma je ostecena par puta, al zato onaj penal protiv torina i sluzbenih 0:3 su u najmanju ruku cudne odluke, sve ekipe igrale protiv kaljarija samo roma nije, kukajte vi na sudije al sve se to nadomjesti tokom sezone

zeman je sam kriv sto roma ima manje bodova, dva puta su vodili dva razlike i izgubili, vodili su i u derbiju pa izgubili
E' tornata la squadra più odiata d'Italia!

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 26 dec 2012, 10:35

L'Avvocato je napisao/la: Al' tačno najviše Romini navijači kukaju :D
Znači, @admir u jedan sat poslije ponoći na ROMINOJ temi spomene gostovanje katanji, gdje su milan i juventus imali (činjenica!) sudijsku pomoć, a u roku odmah se na temi nakote 3-4 ****... Vidite li koliko ste poremećeni u pm? Pa ja temu juventusa ne otvaram ni kad protiv Rome igraju,a oni stražare po svim temama pdf-a serie a :roll:
NAPRIJED NARODE!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 26 dec 2012, 12:04

OPPA CHOPOR STYLE :!:

slika

slika

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 26 dec 2012, 12:19

a protiv rome u rimu je catanija mislim najviše oštecena, stvarno ih žalim

protiv caljarija ljudi došli da igraju utakmicu, a iz vrha saveza odluceno kako je odluceno zbog prodaje karata bez dopuštenja. nije istina da igraci rome nisu htjeli na teren. a ako spominjete caljari onda nek vas je sram sto ljudima niste izašli u susret i kao vecina protivnika unazad par kola došli kod njih i igrali, a ne da kukate i tražite da ljudi igraju u parmi :roll: klub bez obraza
nema potpisa

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 26 dec 2012, 12:26

Zeman je napisao/la:
L'Avvocato je napisao/la: Al' tačno najviše Romini navijači kukaju :D
Znači, @admir u jedan sat poslije ponoći na ROMINOJ temi spomene gostovanje katanji, gdje su milan i juventus imali (činjenica!) sudijsku pomoć, a u roku odmah se na temi nakote 3-4 ****... Vidite li koliko ste poremećeni u pm? Pa ja temu juventusa ne otvaram ni kad protiv Rome igraju,a oni stražare po svim temama pdf-a serie a :roll:
Kad je netko tvrdoglav onda mu nemozes nista, oni su takvi , raube nikad nije kriv, i oni ga brane na svakoj temi, sad na temi npr.@ljubav i sex da netko napise nesto protiv rubea stvorili bi se u 5 min i poceli da provociraju!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

ElLoco7
Kontakt:

Post Postao/la ElLoco7 » 26 dec 2012, 14:57

Prescritto je napisao/la:sudijskim greskama ove sezone je najvise ostecena katanja da se ne lazemo

roma je ostecena par puta, al zato onaj penal protiv torina i sluzbenih 0:3 su u najmanju ruku cudne odluke, sve ekipe igrale protiv kaljarija samo roma nije, kukajte vi na sudije al sve se to nadomjesti tokom sezone

zeman je sam kriv sto roma ima manje bodova, dva puta su vodili dva razlike i izgubili, vodili su i u derbiju pa izgubili
Ne pricamo uopste o Zemanu i prosutim bodovima. O kakvom Cagliariju pricas, nije Roma kriva sto Celino izigrava budalu. Donijeta je jedina i ispravna odluka da se Romi dodijele 3 boda. Jel Zeman i kriv za gol iz offsidea i dva nedosudjena penala protiv Chieva? Kad vam je tako zao Cagliarija sto niste igrali na njegovom stadionu nego na neutralnom terenu. Dajte poklopite se suci vas guraju gdje god stignu. Zabijate golove iz offsidea, nepostojecih penala, nakon igranja rukom, protivnici vam dobijaju smijesne crvene itd itd.
*La Roma non si tifa, si AMA!*

megaffon
Kontakt:

Post Postao/la megaffon » 26 dec 2012, 15:22

ovakvu Romu nisam gledao ima par godina, kao ni atmosferu na Olimpicu, svaka čast. Drago mi je sto je Pjana bio odlican na tekmi...

Prescritto
Kontakt:

Post Postao/la Prescritto » 26 dec 2012, 15:25

kolko znam ovo je javni forum i kad neko spomene juventus na bilo kojoj temi ja necu presutiti, ako tim krsim pravila nek me banuju, ha ja, ova dvojica stalno moralisu i glume nesto, ne spominjite juventus i niko se od nas nece javljati, ha ja
Admir_Sa je napisao/la:a protiv rome u rimu je catanija mislim najviše oštecena, stvarno ih žalim

protiv caljarija ljudi došli da igraju utakmicu, a iz vrha saveza odluceno kako je odluceno zbog prodaje karata bez dopuštenja. nije istina da igraci rome nisu htjeli na teren. a ako spominjete caljari onda nek vas je sram sto ljudima niste izašli u susret i kao vecina protivnika unazad par kola došli kod njih i igrali, a ne da kukate i tražite da ljudi igraju u parmi :roll: klub bez obraza
normala da ih treba zalit, ljudi su osteceni provtiv juventusa, milana, intera, udinesea i napolija i to kriminalno

eh vidis, isto tako je iz vrha saveza odluceno da se utakmica protiv juventusa igra u parmi, a ne sto juventus nije htio da igra, po tebi je juventus kriv sto gradska uprava nije dala dozvolu da se utakmica igra u kaljariju, a stadion uopste nije dobio dozvolu za igranje, a ovo da je juventus trazio da se igra u parmi vec provala stoljeca, moram ti se nasmijati :lol: :lol:

kad su vec igraci rome htjeli da se igra utakmica sto nisu pristali da se utakmica odgodi i odigra u drugom terminu, nego su jedva docekali da im se dodaju 3 boda na tabeli a i da se odmore jedno kolo, klub bez obraza i casti

citam ovaj tvoj post i vidim da pojma nemas sta pricas
ElLoco7 je napisao/la: Ne pricamo uopste o Zemanu i prosutim bodovima. O kakvom Cagliariju pricas, nije Roma kriva sto Celino izigrava budalu. Donijeta je jedina i ispravna odluka da se Romi dodijele 3 boda. Jel Zeman i kriv za gol iz offsidea i dva nedosudjena penala protiv Chieva? Kad vam je tako zao Cagliarija sto niste igrali na njegovom stadionu nego na neutralnom terenu. Dajte poklopite se suci vas guraju gdje god stignu. Zabijate golove iz offsidea, nepostojecih penala, nakon igranja rukom, protivnici vam dobijaju smijesne crvene itd itd.
dobro si to reko da nije roma kriva, hajd ponovi to isto ovom gore tvom kolegi da isto tako nije ni juventus kriv sto celino izigrala budalu

osteceni ste u jednoj utakmici dosad, a to je ovo protiv kijeva, a trener vam kuka ko da je pokraden u svakoj tekmi, a ustvari je nesposoban da sacuva sigurno vodstvo

jest jest, sudije guraju juventus tako sto sviraju nepostojece penale za protivnike ko sto su protiv milana i kaljarija, samo ti se mogu smijat na ovo :lol:

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 26 dec 2012, 15:45

"Zbunjen sam Juventusovim ponašanje. Bio sam zbunjen prije utakmice, za vrijeme utakmice i sada sam nakon utakmice zbunjen. Kada god su oni nešto tražili od nas, mi smo im udovoljili, a ovoga puta su oni nas odbili. Napravio sam sve što je bilo u mojoj moći da dobijem sigurnosne papire za stadion, na koji, uostalom, ni Napoli ni Bologna nisu imali pritužbi. No, Juventus je tražio da ne igra tamo pa smo morali potražiti novu lokaciju", rekao je Cellino nakon susreta.

"Imali smo svega 48 sati da se organiziramo za susret u Parmi, koja je Juventusu odmah "iza ugla". Oni su danas dobili utakmicu na nesportski način i to je jasno svakome tko je upućen u ono što se sve događalo. Mislio sam da se nogomet u ovoj državi promijenio, ali čini se da ipak nikada neće. Gadi mi se sve ovo", zaključio je frustrirani predsjednik Cagliarija
kako samo izvrcu cinjenice to je nehumano, al ajd ovo je ništa kada nekakvim svojeglavim cinjenicama osporavaju odluke suda države, i onda kažu klub sa obrazom :lol:
nema potpisa

Prescritto
Kontakt:

Post Postao/la Prescritto » 26 dec 2012, 15:53

ovdje nigdje ne pise da je juventus trazio da se igra u parmi ko sto si ti reko :lol:

ti vjerujes covjeku kojeg drugi navijac rome nazove budalom, hajd dobro :lol: :lol:

tebi treba crtat, stadion nije dobio dozvolu da se utakmica igra sto je i celino sam reko sa ovim da je ucino sve da dobije papire i nije dobio, juventus s ovim nema veze, vec gradska uprava i lega kalco, pravi se lola i prodaje karte unaprijed a stadion nije ni imo dozvolu

klub im osvaja bodove za zelenim stolom i poslije kukaju, klub s obrazom :lol:

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 26 dec 2012, 15:59

kako se ti glupiraš to je cudo jedno

kako su bologna, cijevo, napoli igrali utakmice u caljariju?

roma je samo dobila ponudjeno, došli ljudi igrat, htjeli igrat, savez naredio drugacije i šta su trebali. nisam cuo da su rekli da smo znali da se nece igrati ne bi ni došli, nešto licemjerno kao ono sto bufon izjavi nakon utakmice u milanu i da sam vidio da je bio gol ne bi sudiji rekao

sve što više pricate više se brukate, šuti ba
nema potpisa

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 26 dec 2012, 16:01

Rubentusovci smarate smaratee :oops: :oops:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Prescritto
Kontakt:

Post Postao/la Prescritto » 26 dec 2012, 16:05

Admir_Sa je napisao/la:kako se ti glupiraš to je cudo jedno

kako su bologna, cijevo, napoli igrali utakmice u caljariju?

roma je samo dobila ponudjeno, došli ljudi igrat, htjeli igrat, savez naredio drugacije i šta su trebali. nisam cuo da su rekli da smo znali da se nece igrati ne bi ni došli, nešto licemjerno kao ono sto bufon izjavi nakon utakmice u milanu i da sam vidio da je bio gol ne bi sudiji rekao

sve što više pricate više se brukate, šuti ba
e nije nego se ti glupiras jer pojma nemas ko sto sam ti vec reko, ofiras se bezveze svojim neznanjem

na stadionu u kaljariju su montazne tribine i prije svake utakmice se treba izdat dozvola za igranje, protiv bologne, cijeva i napolija nije vladala velika zainteresovanost pa se dozvola lagano dobila, al za utakmicu protiv juventusa stadion je vec bio rasprodan, a nije ni dobio dozovlu, ljudi iz saveza i gradse uprave su ucinili pravi stvar il bi ti da se ponovi novi hejsel il hislbro, bolje sprijecit nego lijecit, ha ja

igrala je i atalanta normalno u kaljariju, al pred praznim tribinama
nego jos uvijek cekam neku potvrdu da je juventus trazio da se igra u parmi :lol: :lol:

isto da ja tebe pitam kad su te ekipe mogle igrat u kaljariju sto i roma nije igrala, fino si odgovorio iz saveza rekli 0:3 tako su iz saveza i rekli da se kaljari-juventus igra u parmi, a ne ko sto si se ti provalio da je to juventus trazio

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 26 dec 2012, 16:45

juventus da je htio mogao je igrati u caljariju, a roma nije i to je bitna razlika
nema potpisa

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 26 dec 2012, 16:51

Prescritto je napisao/la: tako su iz saveza i rekli da se kaljari-juventus igra u parmi, a ne ko sto si se ti provalio da je to juventus trazio
eto kako lažeš, i sam znaš da lažeš ali se zavaljuješ još dublje u vnago!
NAPRIJED NARODE!

Prescritto
Kontakt:

Post Postao/la Prescritto » 26 dec 2012, 16:54

ko bolan laze, ne provaljujte se ba bezveze, posumnjat cu u vase intelektualne spobnosti

lega calcio je odlucila da se utakmica igra u parmi, a ne juventus, zivi bili, ne budite toliko iskompleksirani juventusom
Admir_Sa je napisao/la:juventus da je htio mogao je igrati u caljariju, a roma nije i to je bitna razlika
kako je bolan mogo igrati kad je savez odlucio da se igra u parmi, a gradska uprava nije dala papire za stadion, eto kako

ne ofirajte se vise, djeca vam se smiju

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 26 dec 2012, 16:56

gdje to piše, na june balkan nešto :roll:
nema potpisa

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 26 dec 2012, 17:00

Admir_Sa@ smatrao sam te ozbiljnim forumasem :oops: :oops: ali si sve smijesniji :lol: :lol:
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Prescritto
Kontakt:

Post Postao/la Prescritto » 26 dec 2012, 17:01

http://www.legaseriea.it/it/sala-stampa ... 793894?v=1

evo gdje pise, toliko o vasem znanju i brukanju

evo i pdf format

http://cdn.legaseriea.it/c/document_lib ... upId=10192

sta li ce sad izmislit pa da kaze da je ovo laznjak

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.