Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

anonymousHD
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la anonymousHD » 26 dec 2012, 12:20

bparena je napisao/la:
anonymousHD je napisao/la:Što je Ramos na klupi bio protiv Manchester Citya? ;)
Zato sto je stao iza Ozila kojeg je Mou prebacio da trenira s B timom. Ali vjerovatno se niko toga ne sjeca, vec Marca laze ko i ovo s Ikerom.
Ozil trenirao sa B timom? Gde ti vadiš te informacije, molim te. Kakve su ovo nebuloze? Ozil nikad nije trenirao sa B timom, ovo ti govorim, jer sam pregledao sve ijedan trening od početka sezone. Zato ne laži! To nije tačna informacija. Ramos je bio na klupi zato što City ima dobre, visoke igrače, a Ramos je tad bio u prelošoj formi, primili smo 2-3 gola iz prekida i zato je stavio Varanea. ;)

iDon
Kontakt:

Post Postao/la iDon » 26 dec 2012, 12:44

Covjek ponizava Pellegrinija koji je neku noc "sazvakao" portugalskog hostaplera sa 10x jeftinijom ekipom, a i prosle godine je uzeo bod na SB pri kraju sezone. Druga stvar, lik poredi Fergusona koji ce da umre na klupi Mance sa ovim nedavno pridoslim placenikom. Pa Ferguson je imao skoro vise iskustva na klupi Manchestera nego oni koje je "gazio djonom" godina zivota tako da je to prihvatljivo. Ovaj je dosao "jucer" u klub i u kratkom roku uspio da se popisa na dvije legende i kapitena koji su tu citav zivot. E pa nece mu to proci.
Los árbitros, el calendario, los presidentes, los jugadores rivales, la afición rival, los entrenadores rivales, sus jugadores, Toril, los canteranos, la Unicef, Zidane, Valdano, la directiva, los españoles, los argentinos, los periodistas, los doctores..

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 26 dec 2012, 13:14

Ti ćeš ostat takav jadan i ako Jose ode.Toliko si u krivu da sumnjam da si alterego od nekog tipa arene il nekog tako sličnog ludjaka .Jose je više dobroga učino za Madrid više nego svi papci zajedno izmedju don Fabija i njeg.
Jedino ako si počeo pratit Madrid prije dvije godine onda ima smisla ovo što pokušavaš,neće ti uspjeti nastavi srrat po Joseu i Madridu ja više neću komentirat tvoje nebuloze.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

iDon
Kontakt:

Post Postao/la iDon » 26 dec 2012, 13:25

Pa pacenice jedan idi citaj sta pisu o tvom miljeniku na spanskim sajtovima i navijackim forumima ... ovo moje su pohvale u poredjenju s' tim.

--
Marca

Silvino Louro ne razgovara sa Ikerom.
Trener golmana vec dva mjeseca ne komunicira sa Casillasom.

zanimljiv komentar ispod. "mislim da bi Iker mogao trenirati Silvina" :mrgreen:
Los árbitros, el calendario, los presidentes, los jugadores rivales, la afición rival, los entrenadores rivales, sus jugadores, Toril, los canteranos, la Unicef, Zidane, Valdano, la directiva, los españoles, los argentinos, los periodistas, los doctores..

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 26 dec 2012, 13:28

anonymousHD je napisao/la:
bparena je napisao/la:
anonymousHD je napisao/la:Što je Ramos na klupi bio protiv Manchester Citya? ;)
Zato sto je stao iza Ozila kojeg je Mou prebacio da trenira s B timom. Ali vjerovatno se niko toga ne sjeca, vec Marca laze ko i ovo s Ikerom.
Ozil trenirao sa B timom? Gde ti vadiš te informacije, molim te. Kakve su ovo nebuloze? Ozil nikad nije trenirao sa B timom, ovo ti govorim, jer sam pregledao sve ijedan trening od početka sezone. Zato ne laži! To nije tačna informacija. Ramos je bio na klupi zato što City ima dobre, visoke igrače, a Ramos je tad bio u prelošoj formi, primili smo 2-3 gola iz prekida i zato je stavio Varanea. ;)
Stvarno se mnogo zezam i budalesem zezajuci vi mene a ja vas, ali stvarno se sjecam da je Murinjo udaljio Ozila iz ekipe i da je jedno popodne ostao sa B timom. Tu ga podrzao Ramos koji je zajedno sa Ikerom kritikovao odnose Murinja na spram nekih igraca i onda je izbila svadza koja se ubrzo zataskala. Evo jedna od tih vijesti je i s vasih portala...

http://www.realmadrid-balkan.com/sergio ... mourinhom/

I nije Ramos tada samo jednu tekmu pauzirao. Sjecas se i ti svega ovoga samo eto ko da neces da se sjetis. Al haj' ;)
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 26 dec 2012, 13:33

Pa ovakav blog mozes ti otvoriti i pisati sta hoces
(imamo ovdje jednog clana koji se u to razumijeme :lol: )

Ozil nije udaljen iz prve ekipe , de facto..

a dal je bilo problema izmedju Ramosa i Mourinha ne znamo , znamo da je propustio samo jednu utakmicu i da je dakako jedan od nedodirljivih kod Mourinha u pogledu prvih 11..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 26 dec 2012, 13:42

Raul_64 je napisao/la:Pa ovakav blog mozes ti otvoriti i pisati sta hoces
(imamo ovdje jednog clana koji se u to razumijeme :lol: )

Ozil nije udaljen iz prve ekipe , de facto..

a dal je bilo problema izmedju Ramosa i Mourinha ne znamo , znamo da je propustio samo jednu utakmicu i da je dakako jedan od nedodirljivih kod Mourinha u pogledu prvih 11..
Ako hocete sjetite se - ako necete nema veze - iznenadit ce te se kad firaun ode i kad se otvore ljudi na koje je ovaj udario. Real me ne interesuje da bi ga volio, ali ne volim da se na legende udara pa makar to bile i legende Reala.

sto se tice ovih Realovih navijaca koji imaju hrabrosti da progovore kao Iker, Ramos i sl. njih gledajte da vise vole svoj klub od svih vas koji odobravate ponizenja Murinja nad istinskim igracima Reala kao gospodskog kluba. A vi ih jos napadate. Svasta radi virus izgubljenog...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 26 dec 2012, 13:53

Tvojom logikom s druge teme

slika
slika
slika
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 26 dec 2012, 14:05

@Raul_64
znam ja da svi vi zelite da sve to demantujete s titulom LP. :) A sta ako je ne osvoji ?
Da Bogdo on vama 1000 godina bio, ali Iker nije zasluzio rezanje krila. A vi kako hocete. Dobar vama - dobar nama. Ali i dalje mislim da trebate dati tu bezrezervnu podrsku Ikeru a ne Murinju. U Barseloni se to nece desiti. Ono sto se kaze - ne do Bog da neko udari na Inijestu, Xavia :o . Vi kako hocete...

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 26 dec 2012, 14:11

iDon je napisao/la:Kada kazem relevantniji onda se to odnosi na to da onakvo raspolozenje kakvo preovladava u porukama na tom forumu priblizno vlada i na tribinama
Kakve veze relevantnost ima s tim? Znači, pošto su oni tvoji istomišljenici, relevantni su? Čuj relevantni su jer pišu po forumu da Mourinho nije za Reala i treba otići. Uzmi rječnik stranih riječi, molim te k'o Boga.
Nail for Real je napisao/la:Brnjoo, kako je branio Adan protiv Malage? Samo to pitam.
Ima Mourinho nekih problema sa Casillasom druge prirode. Ne izbacuje se redovni prvotimac + kapiten + legenda samo zbog forme. Ko da je Adan bolji. Pusti te price.
Sto se Mourinha i njegovog ostanka tice, jasno je: ne donese li Ligu Sampiona mora da ide. I ne to sto je sezona neuspjesna, Boze moj desava se, ali Real vec duze vrijeme ne igra fudbal. Haj i to bi se moglo preskociti, faza - sta da se radi opet...ali atmosfera je losa. Mourinho nema sve konce u rukama i bice potrebno mnogo rada da se dosegne jedan prihvatljiv nivo.
Uglavnom, Mourinho se prilagodio Italiji, morace i Spaniji. Ovako vise ne ide.
Branio onako, ništa posebno. Nikako za prve postave. Ne znam samo kakve to sad ima veze sa činjenicom da Iker ove sezone kiksa više nego ikad, a nismo ni na pola sezone?

Pa daj mi objašnjenje onda za sve ranije kapitene koji su sjedili na klupi... Raul, Hierro, Sanchis...

Pretjerujete samo zato što je u pitanju Mourinho.

A što se Casillasa i igre autoriteta tiče, vidjeli smo sve o Ikeru koji stavlja nekakve fotografije po Instagramu na kojima kap preliva čašu, ili kad jedan Ramos prkosi odlukama trenera sa dresom Mesuta Ozila ispod svog. I onda se na to sve izlazi u javnost sa riječima "Mourinho mi nikad nije objasnio zašto sjedim na klupi".

@Anonymous - Pa Ramos je samo prvo kolo Lige prvaka propustio i sve ostalo je igrao, i sad kad ga ostavi na klupi odmah je to neka svađa? Čovjek je igrač sa najvećom minutažom u Primeri i odigrao je 4 utakmice Lige prvaka. Nebitne utakmice kupa neću ni spominjati, ali sam sto posto uvjeren da će igrati uzvrat protiv Celte.

Što se tiče toga da Silvino ne komunicira sa Ikerom, komunicira onda kada mora! Očigledno da se golman Reala postavio na stranu protiv trenera koji na zagrijavanju pred utakmice ne želi Ikera nikako gledati u oči. I to je puka istina.

Zar neko ne bi tebe gledao u oči dok ti govori a da nije s razlogom ljut na tebe?
2012/2013

Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 26 dec 2012, 14:15

M4kaveli je napisao/la:
1. Iker ima dosta vise jarana u Barci nego u Realu.
I to puno boljih jarana ..
To sto Mourinha ''jede'' njihovo prijateljstvo je njegov problem.
Čuj onda ovog sveznalca. Kakve ti gluposti pišeš, jesi li svjestan toga ikako? Šta ti znaš gdje on ima bolje jarane, koliko ih ima u Realu a koliko u Barci? Jesi ti zdrav? Ko si ti, Ikerov kolega iz Bosne? Neki agent ili šta? Navedi nam izvore svojih tvrdnji, potkrijepi dokazima, činjenicama.

Pa nije Iker Messi. Jer Messi ima više jarana u Realu nego u Barci. :roll:
2012/2013

Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 26 dec 2012, 14:21

RealMoudrid je napisao/la:
M4kaveli je napisao/la:
1. Iker ima dosta vise jarana u Barci nego u Realu.
I to puno boljih jarana ..
To sto Mourinha ''jede'' njihovo prijateljstvo je njegov problem.
Čuj onda ovog sveznalca. Kakve ti gluposti pišeš, jesi li svjestan toga ikako? Šta ti znaš gdje on ima bolje jarane, koliko ih ima u Realu a koliko u Barci? Jesi ti zdrav? Ko si ti, Ikerov kolega iz Bosne? Neki agent ili šta? Navedi nam izvore svojih tvrdnji, potkrijepi dokazima, činjenicama.

Pa nije Iker Messi. Jer Messi ima više jarana u Realu nego u Barci. :roll:
:lol:

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 26 dec 2012, 14:23

bparena je napisao/la:@Raul_64
znam ja da svi vi zelite da sve to demantujete s titulom LP. :) A sta ako je ne osvoji ?
Da Bogdo on vama 1000 godina bio, ali Iker nije zasluzio rezanje krila. A vi kako hocete. Dobar vama - dobar nama. Ali i dalje mislim da trebate dati tu bezrezervnu podrsku Ikeru a ne Murinju. U Barseloni se to nece desiti. Ono sto se kaze - ne do Bog da neko udari na Inijestu, Xavia :o . Vi kako hocete...
Iskreno, **** ti klub u kojem je igrac iznad svega. Dobro se zna kako klub funkcionise i to po pravilu KLUB-TRENER-IGRACI. Dalje nema i nikako ne moze biti.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 26 dec 2012, 14:30

neo je napisao/la:
bparena je napisao/la:@Raul_64
Iskreno, **** ti klub u kojem je igrac iznad svega. Dobro se zna kako klub funkcionise i to po pravilu KLUB-TRENER-IGRACI. Dalje nema i nikako ne moze biti.
A sta ako neko ko dolazi stavlja sebe iznad tog kluba ???

iDon
Kontakt:

Post Postao/la iDon » 26 dec 2012, 14:43

RealMoudrid je napisao/la: Kakve veze relevantnost ima s tim? Znači, pošto su oni tvoji istomišljenici, relevantni su? Čuj relevantni su jer pišu po forumu da Mourinho nije za Reala i treba otići. Uzmi rječnik stranih riječi, molim te k'o Boga.
Jeli treba da vjerujemo Namiku iz Cazina koji trola 24/7 po forumu ili tamo nekom Santiju ili Alvaru iz Madrida koji zaista i ide na te utakmice ? Cije je misljenje relevantnije i bitnije ? Pomnozi Santija/Alvara x 50 000 i skontaj pitaju li se oni ista kada su na stadionu ili ne igraju nikakvu ulogu. Kada te Realovi navijaci sahrane nema nista od tebe vise, "sam ces otpast".

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 26 dec 2012, 14:50

Cekaj, tebi treba nekakav bloger da dokazes nesto? Smijesno.
Situacija nije bajna, ali nikad nisam mrzio nijednog clana Real Madrida, zasigurno necu ni trenera.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 26 dec 2012, 14:51

bparena je napisao/la: A sta ako neko ko dolazi stavlja sebe iznad tog kluba ???
Ne vidim da se trener Reala stavlja iznad kluba, samo donosi odluke za koje on smatra da su najbolje. Ni jedan igrac ne bi trebao biti povlasten ni po kojem odnosu, pa i po statusu legende, od toga koliko je placen i slicno.
Ako je Mourinho rekao da Casillas nece braniti, svi se trebaju pomiriti s tom odlukom pa makar da je izveo i drugi sastav a prvotimce poslao na tribine.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

iDon
Kontakt:

Post Postao/la iDon » 26 dec 2012, 15:20

Naile ne znam jel se meni obracas, ako da, ne mislim na nekog blogera nego na veliku masu navijaca cija misljenja svakodnevno citam na spanskim forumima i stranicama. Moje misljenje se poklapa sa njihovim tako da meni ovdje trolcina Namik ne mora objasnjavati neke stvari iz svog imaginarnog svijeta.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 26 dec 2012, 15:23

naletih na ovaj video, nasmijao me moram priznati :mrgreen:
" onclick="window.open(this.href);return false;

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 26 dec 2012, 15:24

Čuj Marcelo Lippi... :roll:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.