Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Edin Džeko
Ovdje se može iznijeti koliko hoćete činjenica da su najbolja opcija Aguero-Tevez, ali ne ..Edin je najbolji napadač na svijetu. Mancini crkni.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Ako opet pobjede u finisu utakmice pocet cu plakat
Posto sam na putu ne mogu pratiti uzivo tekmu,moze li neko povremeno da javlja rezultat i stanje u igri.Naravno u,i na,i oko klupe
meni je ovaj Tevez dosta bolji igrac( kada je u glavi stabilan) nego Aguero!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Pa ako pišeš preko mobitela , otiđi na twitter.com/mcfc , tamo ima praćenje utakmice i izvještaji svakih par minuta/ili kad se nešto desi na terenu.sedra je napisao/la:Posto sam na putu ne mogu pratiti uzivo tekmu,moze li neko povremeno da javlja rezultat i stanje u igri.Naravno u,i na,i oko klupe
a ako je mobitel nokia 3310viKK je napisao/la:Pa ako pišeš preko mobitela , otiđi na twitter.com/mcfc , tamo ima praćenje utakmice i izvještaji svakih par minuta/ili kad se nešto desi na terenu.sedra je napisao/la:Posto sam na putu ne mogu pratiti uzivo tekmu,moze li neko povremeno da javlja rezultat i stanje u igri.Naravno u,i na,i oko klupe
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Ok,samo jos malo neci moci mobilisati jer cu biti vise zemlje.
Pa ako možeš uć na forum možeš uć na skoro svaku stranicuvrebac86 je napisao/la:a ako je mobitel nokia 3310viKK je napisao/la:Pa ako pišeš preko mobitela , otiđi na twitter.com/mcfc , tamo ima praćenje utakmice i izvještaji svakih par minuta/ili kad se nešto desi na terenu.sedra je napisao/la:Posto sam na putu ne mogu pratiti uzivo tekmu,moze li neko povremeno da javlja rezultat i stanje u igri.Naravno u,i na,i oko klupe![]()
Koju ti tekmu gledas?JTS je napisao/la:Ovdje se može iznijeti koliko hoćete činjenica da su najbolja opcija Aguero-Tevez, ali ne ..Edin je najbolji napadač na svijetu. Mancini crkni.
Jos malo pa moram ofline, kolko je kolko?
viKK je napisao/la:Njih bi Roma rasula na dijelove . Ja sam puno puta rekao , City je jedna ekipa koja je nastala tako što je bogati šeik otišao u šoping i nabavio gomilu skupih "razmaženih derišta" od igrača. Oni jednostavno su 0 kao kolektiv, svaki igrač je navikao da igra onako kako je njemu najlakše , i pokušava da igra na taj način i da se prilagodi na tu takozvanu taktiku u isto vrijeme. Zbog toga City nema nikakve taktike . To se najlakše moglo vidjeti u utakmicama lige prvaka. A najlakši način razbijanja te njihove taktike je lagan . Konstantan JAK pritisak na sve igrače . Tako se može prekinut ono njihovo "silovanje fudbala" kad se besciljno dodaju na svojoj polovici . I protiv njih se mora igrati brzo i direktno . Ali opet kažem , pritisak na igrače je najbitniji.sedra je napisao/la:Nista posebno ove sezone nisu uradili ona dva kepeca argentiska,ali kompletan tim a narocito vezni red nidje veze.**** tim koji nema ubacaja sa strane,ili nece ili ne znaju.Pokusavaju da igraju ko Barsa ali to je sve toliko jadno u poredjenju sa jednom Romom ili Borusijom.
Upravo je to sto im Sunderland radi, od 20. minute, jako dobro. Uspjeli su ih totalno smesti, i vec sada djeluju kao ona ekipa kuju je Bor.Dortmund rasturala.
moze link, sad ce Dzeko da opet spasava zabara.....
Ima li Dzekice bar na klupi?
jel moze ljudi link?
Imal ko dobar link , da barem ne zastajkuje , za*ebavam se sa ovim linkovima evo već cijelo prvo poluvrijeme..
Ja gledam united do dzeke ali u potpunosti se slazem da ih je svako nadmudrio presingom i oni onda jednostavno nemaju ideju sta da rade ne znaju igrat bez posjeda i bez onog svog klasicnog oko sesnest pa onda da se napucavaju nema nista jel ih neko moze pritiskat citav mec oni tu utakmicu veoma tesko mogu pobjedit na prste se mogu nabrojat njihovi golovi iz kontri u ove 2 god
http://www.sportp2p.tv/p/channel1.html" onclick="window.open(this.href);return false;
kod mene city druze