FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- slavko njegus
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Tacno je da je postojao FK Srpsko Sarajevo, ali su dresovi bili plave boje!!!!.... i igrali su svoje utakmice negdje po livadama i šumama tzv. RS: Sokolac, Han PIjesak...
Istina, bio je jedan pokusaj da se oformi tzv Srpski Zeljeznicar - i to Zeleznicar... Od bivsih fudbalera koji su otisli na onu stranu izofirao se samo Dragomir Vlaski koji je igrao u tom isprdku od kluba. I niko vise. Sve su to bili nekakvi anonimusi. I postojali su samo nekoliko mjeseci i ugasili se.
Mislim da utakmice izmedju ova dva isprdka nikada nije ni bilo, a pogotovo u Vogosci koja je bila na puskomet nase vojske. BTW: Mislim da je inace mali broj ljudi koji je otisao u "opančare i šumare" navijao za ova dva sarajevska kluba. Uglavnom su to bili navijaci Zvezde i Partizana...
Istina, bio je jedan pokusaj da se oformi tzv Srpski Zeljeznicar - i to Zeleznicar... Od bivsih fudbalera koji su otisli na onu stranu izofirao se samo Dragomir Vlaski koji je igrao u tom isprdku od kluba. I niko vise. Sve su to bili nekakvi anonimusi. I postojali su samo nekoliko mjeseci i ugasili se.
Mislim da utakmice izmedju ova dva isprdka nikada nije ni bilo, a pogotovo u Vogosci koja je bila na puskomet nase vojske. BTW: Mislim da je inace mali broj ljudi koji je otisao u "opančare i šumare" navijao za ova dva sarajevska kluba. Uglavnom su to bili navijaci Zvezde i Partizana...
Sutra je sjednica na kojoj ce se iznjeti planovi za buducnost kluba, izbor prdsjednika, nadam se da ce biti barem neka prica za stadion.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Bice price o stadionu ali ce to ostati samo na prici bar sto se sjednice tice.Mene vise zanima kad ce Brko iz Francuske i sta on misli uraditElegant je napisao/la:Sutra je sjednica na kojoj ce se iznjeti planovi za buducnost kluba, izbor prdsjednika, nadam se da ce biti barem neka prica za stadion.

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Brko je već tri dana u SApile87 je napisao/la:Bice price o stadionu ali ce to ostati samo na prici bar sto se sjednice tice.Mene vise zanima kad ce Brko iz Francuske i sta on misli uraditElegant je napisao/la:Sutra je sjednica na kojoj ce se iznjeti planovi za buducnost kluba, izbor prdsjednika, nadam se da ce biti barem neka prica za stadion.

Einigkeit und Recht und Freiheit
Nekadašnji golman Željezničara, Ibrahim Šehić, napustić će na kraju polusezone tursku ekipu Mersin Idmanyurdua...
Čelnici Mersina su sastavili listu od deset igrača na koje više ne računaju, a među njima je i ime Ibrahima Šehića. Na ovakav potez, turski klub je bio primoran zbog loših rezultata na kraju polusezone, gdje trenutno zauzimaju pretposljednje mjesto.
Na ovoj listi se pored Šehića nalaze i Yattara, Buen, Murat Erdogan, Hakan Bayraktar, Abdullah Halman, Mustafa Sarp, Taylan Eliacik, Nurullah Kay i Robak,a najavljena su i neka pojačanja.
Čelnici Mersina su sastavili listu od deset igrača na koje više ne računaju, a među njima je i ime Ibrahima Šehića. Na ovakav potez, turski klub je bio primoran zbog loših rezultata na kraju polusezone, gdje trenutno zauzimaju pretposljednje mjesto.
Na ovoj listi se pored Šehića nalaze i Yattara, Buen, Murat Erdogan, Hakan Bayraktar, Abdullah Halman, Mustafa Sarp, Taylan Eliacik, Nurullah Kay i Robak,a najavljena su i neka pojačanja.
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Znam da je trebao doci al se usutio maximalnodomorocki je napisao/la:
Brko je već tri dana u SA

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
znaš li kad ?Ultras1921 je napisao/la:Kvesa je u cetvrtakadilovic je napisao/la:vozdra jel zna neko ko je od nasih u cetvrtak na HM i koji termin?

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
hvalaaaaaaaa,u koliko sati?Ultras1921 je napisao/la:Kvesa je u cetvrtakadilovic je napisao/la:vozdra jel zna neko ko je od nasih u cetvrtak na HM i koji termin?

19TM87 ZAVIDOVICI
Greda PRESIDENTE, Pervan potPRESIDENTE.. od ovog Pervana ocekujem puno u narednom periodu naravno ukoliko on bude potpredsjednik...dvojica bankara na celu
http://www.rad.iosarajevo.ba/novost/98368" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.rad.iosarajevo.ba/novost/98368" onclick="window.open(this.href);return false;
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Pa Buki raji govori da je Gredic predsjednik zvanicno... Ajde **** ga, iako mislim da je jos zelen za ovo, ali ipak nas je covjek, a Amar i guverner su upravo za njega. Nadam se da ce odraditi svoj posao kako on to najbolje zna... Cestitke Greda... 

Sto se tice stadiona, ne bi se puno nista nadao.. Imamo mi previse dusmana iznutra da bi dozvoli ulazak u jedan takav, ajde nazivimo to "projekat". Znam ja da ce se pricati, ali evo prica se zadnje cetiri god stalno, pa na kraju svega, Manijaci dobiju po usima... Lako je pricati, a kada treba sta konkretno, "daj Boze kakvih para".... Ista price se stalno vrti u krug, samo u drugom pakovanju...
U prevodu svega, jedna strana PUNO gubi, a druga (koja smo mi) puno DOBIJA... Tu upravo lezi problem koji se vuce i vuce...

Sto se tice stadiona, ne bi se puno nista nadao.. Imamo mi previse dusmana iznutra da bi dozvoli ulazak u jedan takav, ajde nazivimo to "projekat". Znam ja da ce se pricati, ali evo prica se zadnje cetiri god stalno, pa na kraju svega, Manijaci dobiju po usima... Lako je pricati, a kada treba sta konkretno, "daj Boze kakvih para".... Ista price se stalno vrti u krug, samo u drugom pakovanju...
U prevodu svega, jedna strana PUNO gubi, a druga (koja smo mi) puno DOBIJA... Tu upravo lezi problem koji se vuce i vuce...
Miralem Pjanić
http://manijaci.ba/index.php/novosti/fk ... lem-pjanic" onclick="window.open(this.href);return false;
http://manijaci.ba/index.php/novosti/fk ... lem-pjanic" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
- pintol_TM87
- Kontakt:
@ipetm svaka cast na ovom (ko god da radi=pise)
Nego jel sigurno to za Kvesu sutra jer nema nigdje obavijest..volio bih da vidim covjeka od milion maraka
Nego jel sigurno to za Kvesu sutra jer nema nigdje obavijest..volio bih da vidim covjeka od milion maraka

Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Samo prati zvanicnu stranicupintol_TM87 je napisao/la:@ipetm svaka cast na ovom (ko god da radi=pise)

Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga, u mom' srcu jedna ljubav i ne postoji druga, volim te Željo, tvoj Manijak s' Juga !!!
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... &start=220" onclick="window.open(this.href);return false;
Zna se šta treba uradit..

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
pa od koliko sati će Kvesa biti sutra dole ? 

Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Sarajlijc@
- Kontakt:
HAhahahahahah poljubi ga jednomanonimni je napisao/la:pa od koliko sati će Kvesa biti sutra dole ?

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Hajmo armijo ovo povaliti na brzinu. Trenutno gubimo.DooVe je napisao/la:http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... &start=220
Bokačo pripremi obraćanje naciji.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
us.ra ga ti, Denga 
I ti garant ovako čekaš ne bi li Sesar došao, al' jok

I ti garant ovako čekaš ne bi li Sesar došao, al' jok

Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Slabo za sada.DooVe je napisao/la:http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... &start=220
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga, u mom' srcu jedna ljubav i ne postoji druga, volim te Željo, tvoj Manijak s' Juga !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 41 gost.