Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Edin Džeko
UH kakva golčina Johnsona!
reptile je napisao/la:Dzeko ulazi i spasava Mancinija.
Nadam se da nece. Ovo mi lici na malo zesci potop Cityja.
Koji ku*ac Džeko radi na desnom krilu ?!?!? Pa nije ni čudo što napadači ispadaju iz forme. I Mancini se još pita zašto mu ne daju golove napadači.
- Centre forward
- Kontakt:
Hajde majstore zagrizi. Ne zbog Mancinija neg' zbog nas koji jedva čekamo da zaigraš.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Fantasticno stopanje lopte hahah
- Ponos Torina
- Kontakt:
Koliko je Mancini retardiran i poremecen pokazuju zadnje 2 izmjene.....Nadam se da ce Dzeko u januaru napustiti ovo smece od kluba...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ako se poslije ovoga ne bude tresla stolica Manciniju , onda nece nikada 
-
teletovic12
- Kontakt:
bravo united,,, otkaz sad mora biti +7
Šta vam je ljudi moji, ja čisto sumnjam da će šeik otpustiti Mancinija, koliko vidim, on ima bezrezervnu podršku od strane vlasnika.
A i da promijene trenera, Džekina forma je u padu od dolaska iz Wolfsburga, tako da ....
A i da promijene trenera, Džekina forma je u padu od dolaska iz Wolfsburga, tako da ....
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
ovaj Aguero je legenda
jaceg lika nema na planeti ne hebe covjek zivu silu samo po svom

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Ne mora Dzeko igrati al da se ovom zabaru jednom kaze dosta... Ti seici il su glupi il slijepi... A mozda ih zabar zaslijepi kad ode kod Gospe u Medjugorje....
Bas sam htio to napisat car totalni J**+ se njega za ekipu on svoje bifla solira dribla suta kao da vode 5-0vrebac86 je napisao/la:ovaj Aguero je legendajaceg lika nema na planeti ne hebe covjek zivu silu samo po svom
![]()
Šta treba ovaj Mancini uraditi da dobije otkaz, možda bi ga otpustili Allaha da opsuje na sastanku sa ovim direktorima, ali koliki su to kreteni i to bi mu oprostili 
DRUG NEBI TI PUNCA
Mozda je mancini dobar u stimanju rezultatamujdza je napisao/la:Ne mora Dzeko igrati al da se ovom zabaru jednom kaze dosta... Ti seici il su glupi il slijepi... A mozda ih zabar zaslijepi kad ode kod Gospe u Medjugorje....
Nije vise fudbal samo lopta, ima tu more stvari....
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
gringobih je napisao/la:Mozda je mancini dobar u stimanju rezultatamujdza je napisao/la:Ne mora Dzeko igrati al da se ovom zabaru jednom kaze dosta... Ti seici il su glupi il slijepi... A mozda ih zabar zaslijepi kad ode kod Gospe u Medjugorje....
K'o i taj tvoj s avatara.Planinic.
1946
A da obavis namaz ko hebe trening?Head je napisao/la:gringobih je napisao/la:Mozda je mancini dobar u stimanju rezultatamujdza je napisao/la:Ne mora Dzeko igrati al da se ovom zabaru jednom kaze dosta... Ti seici il su glupi il slijepi... A mozda ih zabar zaslijepi kad ode kod Gospe u Medjugorje....
K'o i taj tvoj s avatara.Planinic.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
Fino se Edo spakuj i u Arsenal,Juventus ili BvB , nema u Manchesteru hajra.
evo svi jedva cekaju davat 9 miliona godisnje njemu,kad smanji zahtjeve dovesce gaZodiac je napisao/la:Fino se Edo spakuj i u Arsenal,Juventus ili BvB , nema u Manchesteru hajra.
Pa i morat će ako želi da igra naravno,može on i ostati grijati klupu i pričat viceve s kolegama na istoj i zarađivati tih 9 mil ,sve je do njega
.
.Online
Trenutno korisnika/ca: MostarReds22 i 28 gostiju.