Situacija kod gola Verthongena

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

I polomili onog stopera Swansea. Nisam gledao vs WBA al' to ne opravdava izgubljeni. bod Swansea.belefront je napisao/la:Neka je, kao da su protiv WBA bili ono penali,zato molim te tisu misu. Opet zavrsnica utakmice je problem,branimo se k'o Zepa, a pri branjenju smo zamalo ubili Michua. Valjda ce biti dobro, imam osjecaj da je bio jedno minut u nesvjestiArnelinho je napisao/la:Neregularan gol. Bio je ofsajd Jana.
Sta ? o.OMikiHJ je napisao/la:Ako su oni na vrhu engleske tablice.Šta se onda dogaša s engleskim nogometom
1. Rafael Benitez;Lennon je napisao/la:Tottenham ulazi u trku za Sturridgea i mogao bi ponovo "ukrasti" igrača Liverpoolu. Prema navodima engleskih medija oba kluba su spremna ponuditi £12m uz sedmičnu platu od £65.000.
Totttenham je trenutno vjerovatno i primamljivija ponuda za Sturridgea, ipak su klub koji je u vrhu tabele za razliku od Liverpoola. Ako transfer bude finansijske prirode, mislim da su i tu Spursi u prednosti, još uvijek je prisutan novac od Luke + imaju dobro vodstvo kluba po tom pitanju.
Ocekivanja ti se i ostvarila.Stokeu je ove sezone malo ko zabio gol.Primili su samo 13 golova iz 18 utakmicabelefront je napisao/la:Danas ne ocekujem mnogo, Stoke i Begovic su prejaki ove sezone, bod je dovoljan iz ovog duela
Danas su imali i srece ali su strasni,njima nedostaje jos samo 2-3 malo kvalitetnija igraca u napadu i sredini i komotno bi se mogli boriti za Ligu prvakaVahaCFC je napisao/la:Ocekivanja ti se i ostvarila.Stokeu je ove sezone malo ko zabio gol.Primili su samo 13 golova iz 18 utakmicabelefront je napisao/la:Danas ne ocekujem mnogo, Stoke i Begovic su prejaki ove sezone, bod je dovoljan iz ovog duela![]()
Najbolja odbrana lige.
Evo sad citam AVB kaze da nece nikog dovoditi tako da nista od Wesleyagio10 je napisao/la:Koliko je tacna informacija da ce Wesley nastaviti karijeru u Tottenhamu?Valjda gdje ima dima ima i vatre. Lijepo bi bilo vidjeti njega u dresu Tothama mozda bi se vratio u staru formu, ipak je privilegija igrati u EPL.
Sta ocekujete od danasnje utakmice protiv Sunderlanda? kilavo, mislim da ce biti x :r
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.