AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

ElLoco7
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la ElLoco7 » 26 dec 2012, 17:50

Prescritto je napisao/la:kolko znam ovo je javni forum i kad neko spomene juventus na bilo kojoj temi ja necu presutiti, ako tim krsim pravila nek me banuju, ha ja, ova dvojica stalno moralisu i glume nesto, ne spominjite juventus i niko se od nas nece javljati, ha ja

dobro si to reko da nije roma kriva, hajd ponovi to isto ovom gore tvom kolegi da isto tako nije ni juventus kriv sto celino izigrala budalu

osteceni ste u jednoj utakmici dosad, a to je ovo protiv kijeva, a trener vam kuka ko da je pokraden u svakoj tekmi, a ustvari je nesposoban da sacuva sigurno vodstvo

jest jest, sudije guraju juventus tako sto sviraju nepostojece penale za protivnike ko sto su protiv milana i kaljarija, samo ti se mogu smijat na ovo :lol:
sto ti moras bit svakom loncu poklopac? cuj cim neko spomene Juve ti neces presutit. to znaci ako na ulici ili negdje drugo cujes da neko prica lose o juventusu ti ces napast te osobe jer pricaju lose o tvom klubu? koja logika u pm.

sva sreca pa ovdje vlada demokratija i svako smije spomenut koga hoce i sta hoce pa cak i vas ciganski klub.. 8-)

jednu sam ti naveo jer je aktuelna a inace smo osteceni u vise njih..
Zadnja izmjena: ElLoco7, dana/u 26 dec 2012, 18:02, ukupno mijenjano 1 put.
*La Roma non si tifa, si AMA!*

ElLoco7
Kontakt:

Post Postao/la ElLoco7 » 26 dec 2012, 17:57

Prescritto je napisao/la:citam ovaj tvoj post i vidim da pojma nemas sta pricas

citam ovaj tvoj post i vidim da pojma nemas sta pricas

samo ti se mogu smijat na ovo :lol:
Prescritto je napisao/la: e nije nego se ti glupiras jer pojma nemas ko sto sam ti vec reko, ofiras se bezveze svojim neznanjem
Prescritto je napisao/la:ko bolan laze, ne provaljujte se ba bezveze, posumnjat cu u vase intelektualne spobnosti
Yucca je napisao/la:Admir_Sa@ smatrao sam te ozbiljnim forumasem :oops: :oops: ali si sve smijesniji :lol: :lol:
**** majku vas dvojica nemate vise od 16godina i to zajedno.. klasicne one djecje gluposti "vi nemate pojma ja imam" i slicne gluposti :roll:

ElLoco7
Kontakt:

Post Postao/la ElLoco7 » 26 dec 2012, 18:00

Prescritto je napisao/la:ovdje nigdje ne pise da je juventus trazio da se igra u parmi ko sto si ti reko :lol:

ti vjerujes covjeku kojeg drugi navijac rome nazove budalom, hajd dobro :lol: :lol:

tebi treba crtat, stadion nije dobio dozvolu da se utakmica igra sto je i celino sam reko sa ovim da je ucino sve da dobije papire i nije dobio, juventus s ovim nema veze, vec gradska uprava i lega kalco, pravi se lola i prodaje karte unaprijed a stadion nije ni imo dozvolu

klub im osvaja bodove za zelenim stolom i poslije kukaju, klub s obrazom :lol:
e ovim si me bas nasmijao. nasla **** pricat o postenju.. kupujete godinama utakmice i sudije i onda imate pravo nesto reci na cisto dobijenu utakmicu za zelenim stolom.. nije za tebe forum dijete drago, za tebe je vrtic.. ajd sad razligu s nase teme 8-)

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 26 dec 2012, 20:27

Prescritto je napisao/la:http://www.legaseriea.it/it/sala-stampa ... 793894?v=1

evo gdje pise, toliko o vasem znanju i brukanju

evo i pdf format

http://cdn.legaseriea.it/c/document_lib ... upId=10192

sta li ce sad izmislit pa da kaze da je ovo laznjak
tu samo piše da je savez rekao gdje da se igra, a to su uradili jer gnjide nisu pristale da igraju utakmicu
nema potpisa

Prescritto
Kontakt:

Post Postao/la Prescritto » 26 dec 2012, 20:37

:lol: :lol: :lol:

procitaj sve, a ne jedan pasos, fino pise da je gradska uprava rekla da stadion IS Arenas ne ispunjava uslove

presli smo i na vrijedanje, nisko si pao Boga mi, kompleksi su cudo, tones sve dublje i dublje :lol:
E' tornata la squadra più odiata d'Italia!

Muhamed1234556
Kontakt:

Post Postao/la Muhamed1234556 » 26 dec 2012, 21:20

vidi navijaca juventusa haha ,a to ti je upravo komplex kad dolazis na forum od rome i gledas o cemu mi pisemo hahah ,tesko je zivjeti sa ukradenim titulama :P

LateraleSinistro
Kontakt:

Post Postao/la LateraleSinistro » 26 dec 2012, 21:25

Presmijesno je kako vam jedan lik objasni sta je istina oko odgadjanja utakmice a vama sve sto na kraju preostade je da vrijedjate i ono tipicno" ukradne titule, copot i ostalo".Toliko o argumentima i razgovoru o fudbalu.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Prescritto
Kontakt:

Post Postao/la Prescritto » 26 dec 2012, 21:31

pasa moj dobri, da jedan navijac rome nije prvi spomenuo juventus u negativnom kontekstu do ovog ne bi ni doslo, on konto ispast ce pametan, ja ga provalio i prica zavrsena, eto pozdrav i tebi

Muhamed1234556
Kontakt:

Post Postao/la Muhamed1234556 » 26 dec 2012, 21:33

pa sta ,nije ti ubio nekog ,ja najvise mrzim juventus i lacio ,ti mozdu romu i tamo neke ,ali sve je to normalno :D

Prescritto
Kontakt:

Post Postao/la Prescritto » 26 dec 2012, 21:35

posteno od tebe, sportska mrznja sve udure i ja sam takav, al jarane kad neko iznosi neistine na racun kluba za koji navijam normala da cu reagovat, ja na takve stvari ne mogu ostat indolentan i presutit, to je sve od osobe do osobe

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 26 dec 2012, 21:37

Prescritto je napisao/la:pasa moj dobri, da jedan navijac rome nije prvi spomenuo juventus u negativnom kontekstu do ovog ne bi ni doslo, on konto ispast ce pametan, ja ga provalio i prica zavrsena, eto pozdrav i tebi
tebi je negativan kontekst to što sam spomenuo da je catanija oštecena protiv juventusa :roll:

a i ja budala majke mi što odgovaram
nema potpisa

Prescritto
Kontakt:

Post Postao/la Prescritto » 26 dec 2012, 21:44

Admir_Sa je napisao/la:
Prescritto je napisao/la:pasa moj dobri, da jedan navijac rome nije prvi spomenuo juventus u negativnom kontekstu do ovog ne bi ni doslo, on konto ispast ce pametan, ja ga provalio i prica zavrsena, eto pozdrav i tebi
tebi je negativan kontekst to što sam spomenuo da je catanija oštecena protiv juventusa :roll:

a i ja budala majke mi što odgovaram
danas si se isprovaljivao za čitav život, diskusija izmedju tebe i mene je krenula nakon ovog tvog posta u kojem si iznio par lazi, posebno onu da je juventus trazio da se igra u parmi
Admir_Sa je napisao/la:a protiv rome u rimu je catanija mislim najviše oštecena, stvarno ih žalim

protiv caljarija ljudi došli da igraju utakmicu, a iz vrha saveza odluceno kako je odluceno zbog prodaje karata bez dopuštenja. nije istina da igraci rome nisu htjeli na teren. a ako spominjete caljari onda nek vas je sram sto ljudima niste izašli u susret i kao vecina protivnika unazad par kola došli kod njih i igrali, a ne da kukate i tražite da ljudi igraju u parmi :roll: klub bez obraza
sjedi 1 i to s postoljem

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 26 dec 2012, 22:31

opet haluciniraš, ajd se sad vrati i vidi 4-5 postova jednoumlja nakon što sam napisao da je catanija oštecena protiv juventusa
nema potpisa

ElLoco7
Kontakt:

Post Postao/la ElLoco7 » 26 dec 2012, 22:34

Najgore je kad zatucani djecacic misli da je najpametniji. Ajde vrati se na svoju temu pa tamo prosipaj te djecje fazone, kod nas to ne prolazi :cool:

Prescritto
Kontakt:

Post Postao/la Prescritto » 26 dec 2012, 22:51

Admir_Sa je napisao/la:opet haluciniraš, ajd se sad vrati i vidi 4-5 postova jednoumlja nakon što sam napisao da je catanija oštecena protiv juventusa
ako te nisam citiro to znaci da ti se nisam ni obratio, ha ja

nisi napiso da je catania ostecena sto ne poricem, vec si napisao da se sudilo ko da marotta sudi sto je indirektno uvreda na racun kluba, umjesto da fino napises da je katanja ostecena ti pises provokatorski post

ti si nasjeo na to "jednoumlje" i poceo si da valjas gluposti i lazes kako je juventus trazio da se igra u parmi, a nije tako ko sto sam ti i dokazo

kasno ti je sad da ispravljas krivu drinu
ElLoco7 je napisao/la:Najgore je kad zatucani djecacic misli da je najpametniji. Ajde vrati se na svoju temu pa tamo prosipaj te djecje fazone, kod nas to ne prolazi :cool:
sapra ba na dlanove s tim tjeranjem s teme, javni je forum, valjda znas sta to znaci,

ElLoco7
Kontakt:

Post Postao/la ElLoco7 » 26 dec 2012, 23:32

da ti pises iole konstruktivne postove a ne gluposti pa hajd, ali sa tim svojim djecijim fazonima ni dokle neces dogurat 8-)

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 27 dec 2012, 10:54

propustio sam ludnicu :D

blizi se januar i prijelazni rok, ima li ko kakvih zelja?
mene sto se tice doveo bih jednog stopera, desnog beka kao konkurenciju sve boljem pirisu i jednog veznjaka jer (neko je vec napisao) ako ne igraju ddr ili pjanic vezni red nam je cisti prosjek.
zahvalio bi se marquinhu (sve su prilike da ce u genou, a mozda sabatini uspije dobiti merkela za njega), taddeiju koji ima stvarno preveliku platu za nekoga ko uopste ne igra, romagnolia i nicu lopeza bi poslao na posudbe u seriu B i eventualno bi ispostovao stekelenburgovu zelju za odlaskom ukoliko to stvarno zeli jer gojko :mrgreen: nije nimalo los golman a bice sve bolji kako sezona odmice, raste mu samopouzdanje i komunikacija sa brazilcima ispred.

p.s. florenzi je zvijer 8-)

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 27 dec 2012, 16:04

haha Juventini nama dosli prosipati o postenju :lol:
Jbg cinjenica je da je Juve trenutno najjaci u Italiji i da su zasluzeno na vrhu,to stoji,al stoji i to da Romi Bgm ove sezone fale neki bodovi zahvaljujuci sudijskim greskama.Msm da smo osteceni protiv Catanie za 2 boda,Udinesse 1 bod,Chievo 3 boda.I koliko znam jedini smo tim koji dosad nije ukljucen u namjestanje utakmica,nit smo bili u b ligi nit smo pocinjali sezonu sa minusom nit su nasi igraci ili treneri bili suspendovani.Volim sto imamo 3 titule,znam da smo ih osvojili protiv sviju i svakoga,neko ima 30 al nema cistu savjest i obraz.

Sto se tice zelja...

IN:
Perin,Debuchy/Torosidis,Obiang

OUT:
Stekelenburg,Lobont,Romangoli(posudba),Taddei,Marqinho,Lopez(posudba)
embrace the chaos

ElLoco7
Kontakt:

Post Postao/la ElLoco7 » 27 dec 2012, 20:01

Ne moze Merkel kod nas kad je novi igrac Udinesea.

Romagnoli je premlad za posudbu. Vise ce naucit uz Zemana pa makar i ne igrao nego na klupi nekog nizeligasa.

Nazalost bili smo i mi u seriji b ali nismo izbaceni kao neki.

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 27 dec 2012, 20:31

Na listu zelja jos bi dodao desnog beka Junga i Santona,dakle da dovedemo jednog od Torosidisa,Debuchya,Junga ili Santona na tu poziciju,a koji ce nam Romangoli kad trenutno nije od koristi,bolje ga poslati negdje da se kali pa i u b ligu cak i znam da smo bili u b ligi al mislio sam to da nismo bili izbaceni zbog skandala i svakakvih radnji.
embrace the chaos

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: muxa, Proximic i 3 gosta.