sto ti moras bit svakom loncu poklopac? cuj cim neko spomene Juve ti neces presutit. to znaci ako na ulici ili negdje drugo cujes da neko prica lose o juventusu ti ces napast te osobe jer pricaju lose o tvom klubu? koja logika u pm.Prescritto je napisao/la:kolko znam ovo je javni forum i kad neko spomene juventus na bilo kojoj temi ja necu presutiti, ako tim krsim pravila nek me banuju, ha ja, ova dvojica stalno moralisu i glume nesto, ne spominjite juventus i niko se od nas nece javljati, ha ja
dobro si to reko da nije roma kriva, hajd ponovi to isto ovom gore tvom kolegi da isto tako nije ni juventus kriv sto celino izigrala budalu
osteceni ste u jednoj utakmici dosad, a to je ovo protiv kijeva, a trener vam kuka ko da je pokraden u svakoj tekmi, a ustvari je nesposoban da sacuva sigurno vodstvo
jest jest, sudije guraju juventus tako sto sviraju nepostojece penale za protivnike ko sto su protiv milana i kaljarija, samo ti se mogu smijat na ovo
sva sreca pa ovdje vlada demokratija i svako smije spomenut koga hoce i sta hoce pa cak i vas ciganski klub..

jednu sam ti naveo jer je aktuelna a inace smo osteceni u vise njih..