Nasi nece te jeftine,ko god im kaze da bi Zvijezdu trenirao ispod 5-ice,oni idmah odustajuastra1922 je napisao/la:meni cudo onaj bozicic trenirao kakanj a npr nasi ga nece ja mislim da bi on za 1000 dosao
NK Zvijezda Gradačac
-
Bosanski zmaj
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
pa i ta ti je na mjestu...kontam nesto pa pola tih trenera je bez posla i ko fol oni zavaljuju cijenu.mislim da to nije istina svaki bi od njih dosao u zvijezdu za 2000Bosanski zmaj je napisao/la:Nasi nece te jeftine,ko god im kaze da bi Zvijezdu trenirao ispod 5-ice,oni idmah odustajuastra1922 je napisao/la:meni cudo onaj bozicic trenirao kakanj a npr nasi ga nece ja mislim da bi on za 1000 dosao
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
Bosanski zmaj
- Kontakt:
Pisalo je u nekom tekstu na ovom portalu od prije par dana da ce nas klub napraviti nakon sastanka uprave press konferenciju i saopstiti ime trenera, pa hajdi da vidimo i to 
imao ovo smisla jer je predsjednik fubalskog saveza RS lobirao za nurdu da uđe u IO NSBIH pa je ovaj time dužnik...Dzin je napisao/la:Velimir Stojnic
-
Bosanski zmaj
- Kontakt:
Pa kako mislis da ce se Nurdo oduziti predsjedniku FS RS samim tim sto ce za trenera dovesti Stojnica,....kakve koristi od toga ima Predsjednik FS RS-a,...... stvarno nema nikakve logikeemir_dj je napisao/la:imao ovo smisla jer je predsjednik fubalskog saveza RS lobirao za nurdu da uđe u IO NSBIH pa je ovaj time dužnik...Dzin je napisao/la:Velimir Stojnic
ima logike al nema hase da postavlja cijevi
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
Bosanski zmaj
- Kontakt:
Joj kada sad nasi dovedu nekog trenera za kojeg nikad nismo ni culi ili smo culi a nije bio ni u kakvim kombinacijama za trenera Zvijezde.Ne bih se uopste iznenadio takvom izboru.
to kakve koristi ima predsjenik fsrs to on znaBosanski zmaj je napisao/la:Pa kako mislis da ce se Nurdo oduziti predsjedniku FS RS samim tim sto ce za trenera dovesti Stojnica,....kakve koristi od toga ima Predsjednik FS RS-a,...... stvarno nema nikakve logikeemir_dj je napisao/la:imao ovo smisla jer je predsjednik fubalskog saveza RS lobirao za nurdu da uđe u IO NSBIH pa je ovaj time dužnik...Dzin je napisao/la:Velimir Stojnic
Bosanski zmaj je napisao/la:Joj kada sad nasi dovedu nekog trenera za kojeg nikad nismo ni culi ili smo culi a nije bio ni u kakvim kombinacijama za trenera Zvijezde.Ne bih se uopste iznenadio takvom izboru.
sve je moguće
sta ima za pandz gdje se nalazi????
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
dok je htio raditi bio je najjači, ali poslije kad se prestao truditi kola su krenula nizbrdo, ni jedan trener poslije nije imao smislene treninge , nego samo ubaci loptu u teren pa šutirajte prema goluastra1922 je napisao/la:ninkovic je najjaci trener koji je vodio zvijezdu.po meni svi koji su radili poslije njega losiji su za klasu,kakve je taj frajer vodio treningemilina bilo gledati a jos dobro uticali na ekipu
-
Bosanski zmaj
- Kontakt:
Vidjet ce te sada kad nasi za trenera dovedu nekog Rumuna,Bugara,Ceha,Poljaka, i sl....., cim toliko pregovaraju, odakle ga dovode
bitno je da ce bit dobarBosanski zmaj je napisao/la:Vidjet ce te sada kad nasi za trenera dovedu nekog Rumuna,Bugara,Ceha,Poljaka, i sl....., cim toliko pregovaraju, odakle ga dovode
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
kako mislis dobar ..lijep zgodan ili da zna svoj posao..iskreno slabo bi koji bio slobodan da je toliko dobarelf1 je napisao/la:bitno je da ce bit dobarBosanski zmaj je napisao/la:Vidjet ce te sada kad nasi za trenera dovedu nekog Rumuna,Bugara,Ceha,Poljaka, i sl....., cim toliko pregovaraju, odakle ga dovode
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
lijep i zgodan pravi mamac za zeneastra1922 je napisao/la:kako mislis dobar ..lijep zgodan ili da zna svoj posao..iskreno slabo bi koji bio slobodan da je toliko dobarelf1 je napisao/la:bitno je da ce bit dobarBosanski zmaj je napisao/la:Vidjet ce te sada kad nasi za trenera dovedu nekog Rumuna,Bugara,Ceha,Poljaka, i sl....., cim toliko pregovaraju, odakle ga dovode
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
ne tražimo ****.ča nego tražimo trnera
u ovom slucaju dolazi hebacemir_dj je napisao/la:ne tražimo ****.ča nego tražimo trnera
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
ibrakadabraelf1 je napisao/la:u ovom slucaju dolazi hebacemir_dj je napisao/la:ne tražimo ****.ča nego tražimo trnera
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Imamo mi Kajbuša taj ima p.alijuelf1 je napisao/la:u ovom slucaju dolazi hebacemir_dj je napisao/la:ne tražimo ****.ča nego tražimo trnera
znaci uskoro vec dva...Zmajjj je napisao/la:Imamo mi Kajbuša taj ima p.alijuelf1 je napisao/la:u ovom slucaju dolazi hebacemir_dj je napisao/la:ne tražimo ****.ča nego tražimo trnera
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.