TV-all about

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: TV-all about

Post Postao/la hilmo » 26 dec 2012, 21:10

Otišli smo daleko... :) :) :)
Nego recimo što se meni ne sviđa kod ovih naših operatera što ne možeš kupiti jedan broj kanala...Evo npr na telemach-u D3 prošireni paket košta 10 KM a na njemu su tri kanala - četiri kanala koje bih ja gledao i ostalo niđe veze. Ja bih to podjelio u pet šest paketa i nek uzima ko šta voli..

BluesForever
Kontakt:

Post Postao/la BluesForever » 26 dec 2012, 21:15

Ja sam na Telemachu,ali stvarno imaju nekih glupih kanala Top Shop,Kitchen TV,Vogošca,Kiss,tamo neki Makedonski,Crnogorski itd,stvarno nigdje veze,a racini im malo malo poskupe. :roll:
Champions League Winners 2012

1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 26 dec 2012, 21:32

Kako se moze prikljuciti taj total tv ?
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 26 dec 2012, 21:33

Kako je bilo divno dok je bio onaj Digi-Thor :D bilo onih sportskih kanala tona :D
Sad imam ovu Moju tv i ne mogu reci da sam bas zadovoljan :)

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 26 dec 2012, 21:35

Home tv od eroneta je vrh.
Keep walking.

NG1
Kontakt:

Post Postao/la NG1 » 26 dec 2012, 21:38

samo da kazem da CS u Bih nije ilegalan, dok je u zemljama EU zabranjen i kazne su do 10 000 eura.

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 26 dec 2012, 21:58

Imao Eltu sve do prije par dana i prekinuo...
Vjerujem da je ista imala najbolju ponudu (ali samo ponudu,teško i kvalitet i konstantu). Govorim o analogiji. Dakle 14 marki za 49 kanala.
Dosta sam gradova i operatera vidio u cijeloj zemlji,negdje je kvalitet bio bolji,negdje skuplje,sve u svemu nema idealnog operatera. Al kažem za mene je Elta umrla onog dana kada je Sport Klub izbačen... Sport je stvar zbog koje sam je i uzeo prije nekoliko godina. Danas sam u dilemi,šta i kako?!

Onaj raniji paket Elte što se sporta tiče je bio stvarno dobar (Eurosport,Eurosport 2,Sport Klub,Arena,SOS (s tim da je postojala opcija ubacivanja još 3 Arene za 2 marke naknade mječno,što sam koristio). Uz to za moj ukus je bilo još dosta kvalitetnih kanala (koji su i danas ostali) RTS1,RTS2,Prva,B92,Avala... Tako da sam praktično sve što sam želio mogao gledati (ili barem 95%). Izbacivanjem glavnog sportskog kanala u Evropi (SK) izbacio sam ih iz kuće.... Ne znam šta ću,Total sigurno neću,IPTV se razmišljam,cijena je gadna a i za razliku Elte gdje možeš gledat na više televizora ,na ostalim se dodatno plaća...

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 26 dec 2012, 22:07

Da se malo nadovežem na CS, pošto sam odavno korisnik istog. Definitivno najbolja solucija kod nas, samo trebate naći dobrog pouzdanog partnera. Ne znam za vas, ali kod mene radi sve osim Total tv-a, a zašto ne radi, zato što su uparili resiver i kartice što je u Europi zabranjeno jer time si ograničenom slobodom izbora. Srbija kad uđe u Europsku Uniju Total tv neće moći nastaviti ovim putem, jer ne smije ograničavati slobodu izbora određenog aparata. Zato ćemo još dobro vrijeme moći gledate te strane kanale, tipa Sky Deutchland, Sky Italia, Digi, Al Jazeera, Canal+,... Cijena je odlična zaista pogotovo uz još malo znanja o Dreamboxu i ubacivanju određenih stvari možete gledati filmove na njemačkom sa prevodom i još dosta tih stvari. Dreambox rules ;)
Mes Que Un Club

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 26 dec 2012, 22:12

Nema glupljeg operatera od HS-a :roll:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 26 dec 2012, 22:17

hule_barca je napisao/la:Da se malo nadovežem na CS, pošto sam odavno korisnik istog. Definitivno najbolja solucija kod nas, samo trebate naći dobrog pouzdanog partnera. Ne znam za vas, ali kod mene radi sve osim Total tv-a, a zašto ne radi, zato što su uparili resiver i kartice što je u Europi zabranjeno jer time si ograničenom slobodom izbora. Srbija kad uđe u Europsku Uniju Total tv neće moći nastaviti ovim putem, jer ne smije ograničavati slobodu izbora određenog aparata. Zato ćemo još dobro vrijeme moći gledate te strane kanale, tipa Sky Deutchland, Sky Italia, Digi, Al Jazeera, Canal+,... Cijena je odlična zaista pogotovo uz još malo znanja o Dreamboxu i ubacivanju određenih stvari možete gledati filmove na njemačkom sa prevodom i još dosta tih stvari. Dreambox rules ;)

Potpis druze ja CS imam vec 5 godina i uzivam sve mogu gledati od sporta filmova serija a Total tv je ionako nije bitan pored ovih ostalih paket ustvari Total tv je smijesan :lol: naspram sky canal+ digital' i ostali :D :D
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 26 dec 2012, 22:21

Joj evo napravio sam Drembox ovaj nekako, sve ide AlJazire, Sky Italia,Njemačka, UK , oni DigitAlb sportski, C+

Samo mi nešto neće HRT :?
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 26 dec 2012, 22:25

legenda reala je napisao/la:Joj evo napravio sam Drembox ovaj nekako, sve ide AlJazire, Sky Italia,Njemačka, UK , oni DigitAlb sportski, C+

Samo mi nešto neće HRT :?

Druze probaj sa novim frekvencijama evo ti nove :D

HRT 1,2,3,4

Hot Bird 13A 12520.00 V 27500 3/4 kod mene radi :D :D

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 26 dec 2012, 22:27

Evolution87 je napisao/la:Nema glupljeg operatera od HS-a :roll:
Ne znam šta se žališ, vidi šta ste novih kanala dobili
http://teve.ba/article/12828/mnostvo-no ... la-iz-hs-a" onclick="window.open(this.href);return false;
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
@legendo
Ovdje traži sve frekfencije http://flysat.com/satlist.php" onclick="window.open(this.href);return false; a preporučujem i ovu teve.ba

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 26 dec 2012, 22:35

Imam Telemach i placa se mjesecno 15 km . Uopce nisam zadovoljan ponudom ,hajde barem da su ostavili HBO-kanale,nego su mucki pustili ti mjesec dana gratis da ih gledas,i onda ako hoces da nastavis da ih gledas moras dati dodatnih 8 km sto je previse . Ovako i pored toga sto ima preko 70 kanala,ja gledam istih 5-6 . Foxove,Sport klub,National G, Discovery i 24 kitchen :mrgreen: domace ne vrijedi pratiti defiitivno ,niti se ima sta vidjeti . Dosta je cest slucaj da nema pola kanala kada je napolju nevrijeme. Ali to i mogu razumjeti . Definitivno ,najbolja stvar je TV total .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 26 dec 2012, 22:39

Ma ja sam ovo dobro prošo 120 KM, resiver i pretplaćen 6 mjeseci, bez obaveza sam do jula 2013 8-)

Yucca je napisao/la:
HRT 1,2,3,4

Hot Bird 13A 12520.00 V 27500 3/4 kod mene radi :D :D
Ma znam te frekvencije, al neće nešto, :roll: moram zvati operatera :P
hilmo je napisao/la: @legendo
Ovdje traži sve frekfencije http://flysat.com/satlist.php" onclick="window.open(this.href);return false; a preporučujem i ovu teve.ba
Ma znam ja za te stranice i frekvencije, ima tonu frekvencija koje znam i napamet, kingofsat ja pratim što se frekvencija tiče ;)

A kako da preskeniram novu frkvenciju sa Dremom se prvi put susrećem
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 26 dec 2012, 22:52

legenda reala@ druze na daljinskom stisni tipku Menu zatim nadi Setup klikni na njega onda ides na Service Searching kliknes na njega i na kraju imas Automatic transponder Scan i Manual transponder Scan ti idi na Manual i ukucaj frekvenciju za taj transponder i citavog ce ga skenirati

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 27 dec 2012, 00:08

@legenda reala, mozes ubaciti i novu listu kanala kompjuterski, ako ne znas kako javi se na pp ;)
Mes Que Un Club

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 27 dec 2012, 01:42

Ne kontam ove koji se zale na Telemach! Za 15 KM mjesecno:
SportKlub- dvije najatraktivnije fudbalske lige Evrope, spanska i engleska, plus Holandija, Belgija, Portugal, Rusija itd, vrhunski teniski turniri, Euroliga, ponekad NBA, eto sad i rukomet poceli prenosti.
Eurosport- Bundeska...
10ak naucnih kanala, od Discoverija do Travela, prevod odlican....
6 muzickih
10ak serijskih i filmskih...
Oni koji imaju HS znaju sta je muka! :D

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 27 dec 2012, 01:56

Sto se tice ponude Moja TV izdvojio bih:

4 kanala arena sport koji prenose:
Francusku ligu 3 do 5 utakmica sedmicno
Italijansku ligu takodje 3 do 5 utakmica
Liga Šampiona
Evropa Liga
Rukomet Bundes Liga,Liga šampiona,regionalna liga
Košarka španska liga
Košarka Jadranska Liga
UFC
i ove nase kukuruzne lige u fudbalu... :roll:

Fox crime,Fox life,Fox,Fox movies
discovery chanel,discovery world (nema titla),discovery Science (nema titla),discovery investigation
Nat Geo,Nat Geo Wild,Animal Planet
History Chanel
Zone Reality
Eurosport 1 i 2
i jos bruku ovih domacih i regionalnih
HRT 1 i HRT 2, Nova TV
Sve u svemu pristojno uvijek se ima sta gledat a cijena je 30 KM.
A ako se odlucite za paket sa internetom onda je 55.
Uz to koristenje fiksnih telefona prema ostalim fiksnim brojevima iz Bh telecoma se ne naplacuju,tako da djecaci ako imate kakvu trebu koja je zahtjevna kad su pozivi u pitanju...barem vas nista nekosta. :mrgreen:

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 27 dec 2012, 02:11

Pratim
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Jabroni i 16 gostiju.