Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Centre forward
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Centre forward » 26 dec 2012, 22:14

Meni je iskreno najviše žao Gerrarda. Nije on ni najmanje zaslužio da se u ovim poznim igračkim godinama zayebaje sa kojekakvim parmacima koji ne priliče ovom klubu. Nije mi jasna ni ova demotivacija cijele ekipe,k'o da igraju preko srca ybt :?
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 26 dec 2012, 22:16

Volim ja i Kennya i Gerrarda i Carraghera i Rodgersa i Rafu, ali amerikance brate ne mogu smisliti :mrgreen: Treba biti realan i kada vec pravis paralelu između Rodgersa i Kennya u transferima, uzmi u obzir da je Rodgers potrosio trecinu onoga koliko je imao Kenny. Eto Allen je najveci promasaj Rodgersa u ovoj sezoni, a momak je sasvim pristojno odigrao ono sto je morao :!:

FCL
Kontakt:

Post Postao/la FCL » 26 dec 2012, 22:16

u veznom redu nema ni jednog igraca da uzme loptu i da krene naprijed sa njom,svi nesto kruze u mjestu

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 26 dec 2012, 22:16

Centre forward je napisao/la:Meni je iskreno najviše žao Gerrarda. Nije on ni najmanje zaslužio da se u ovim poznim igračkim godinama zayebaje sa kojekakvim parmacima koji ne priliče ovom klubu. Nije mi jasna ni ova demotivacija cijele ekipe,k'o da igraju preko srca ybt :?
Bas gledam kako se samo bore. Ovi nasi jos nekog psihologa doveli, ali nista od toga.
Da ne napominjem ko je kriv za ljenoguze igrace :lol:
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 26 dec 2012, 22:18

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... &start=220" onclick="window.open(this.href);return false;

Ajmo brzinski glas za redsa, nek Liverpool pobijedi makar na nekom frontu.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 26 dec 2012, 22:19

Carlo je napisao/la:Welcome back, fera kraljino :D :D
bolje vas nasao gospodine :mrgreen: :D
kad pobjedimo onda smo najjaci a cim malo kola krenu nizbrdo odma treba tjerati pola ekipe... kad enrique, donwning ili bilo ko drugi dobro odigra odma ih treba zadrzati i treba da cesce igraju ali nakon prve losije utakmice opet su klocevi... dok recimo agger ili skrtel koliko god grijesili to je normala jer njih nije doveo dalglish.
jos se ne borimo za opstanak, dobro je :D
uletio malo da glasam za redsa
Zadnja izmjena: fera, dana/u 26 dec 2012, 22:20, ukupno mijenjano 1 put.
You are someone else I am still right here

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 26 dec 2012, 22:20

Sami ste sebi krivi što ne znate da spustite loptu na zemlju.Liverpool dobije neku prosječnu ekipu tipa Fulham ili Wigan, vi odmah na tabelu gledate da vidite koliko nam treba do 4. mjesta.I budali je jasno da nam je i ove sezone EL vrh, bilo šta preko toga je utopija.To je bilo jasno prije početka sezone, postalo jasnije nakong prvog kola i debakla protiv WBA, a kome ni tad nije bilo jasno, zadnji dan prelaznog roka je to definitivno potvrdio.Tako u nedogled.I ne krivite Brendana za sve, kakvo rasulo od ekipe je preuzeo, dobro je ako u Championship ne ispadne.
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

Ozren
Kontakt:

Post Postao/la Ozren » 26 dec 2012, 22:22

OTNYS_YNWA je napisao/la:Volim ja i Kennya i Gerrarda i Carraghera i Rodgersa i Rafu, ali amerikance brate ne mogu smisliti :mrgreen: Treba biti realan i kada vec pravis paralelu između Rodgersa i Kennya u transferima, uzmi u obzir da je Rodgers potrosio trecinu onoga koliko je imao Kenny. Eto Allen je najveci promasaj Rodgersa u ovoj sezoni, a momak je sasvim pristojno odigrao ono sto je morao :!:
Kenny, Hogdson i Rogers su zajedno potrosili 200 miliona, a nisu doveli igraca da valja! Tako da nije potrebno praviti komparacije...losi potezi uprave su doveli do ovako losih rezultata!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 26 dec 2012, 22:24

Moze i tako, ono sto je najvaznije u ovom trenutku jeste da je Liverpool katastrofalan ( najvaznije :?: Valjda se mogu tako izraziti ) Jedini eto sto se Sule izdvaja :D

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 26 dec 2012, 22:24

Ozren je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Volim ja i Kennya i Gerrarda i Carraghera i Rodgersa i Rafu, ali amerikance brate ne mogu smisliti :mrgreen: Treba biti realan i kada vec pravis paralelu između Rodgersa i Kennya u transferima, uzmi u obzir da je Rodgers potrosio trecinu onoga koliko je imao Kenny. Eto Allen je najveci promasaj Rodgersa u ovoj sezoni, a momak je sasvim pristojno odigrao ono sto je morao :!:
Kenny, Hogdson i Rogers su zajedno potrosili 200 miliona, a nisu doveli igraca da valja! Tako da nije potrebno praviti komparacije...losi potezi uprave su doveli do ovako losih rezultata!
suarez :?:
@jimmy ti samo gledas lose strane kad kazes kennyevi igraci igraju konstantno lose to nikako ne moze biti istina. eto ako si zaboravio proguglaj pa ces vidjeti da on nije doveo samo downinga i carrolla

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 26 dec 2012, 22:28

@fera, nisu ni Downing i Carroll jedini promasaji Kennya.. I ne znam dokle ga braniti, imao je katastrofalnu politiku u cilju dovođenja i pretplaćivanja Engleza i slično ;)
Zadnja izmjena: OTNYS_YNWA, dana/u 26 dec 2012, 22:33, ukupno mijenjano 1 put.

BordoMan
Kontakt:

Post Postao/la BordoMan » 26 dec 2012, 22:33

Villa i Stoke, dvije ekipe koje su najnajnajmanje golova dale do sada u sezoni...
nama daju po tri komada, i to kakve golove, a Sule fula nemoguće :roll:
Mada je i trener malo kriv svemu tome. Jes mu ostalo rasulo od ekipe i par kloceva koji su previše plačeni,
ali ipak neke previše gura, kao naprimjer Sterling i Susa. Ne kažem ja da su oni loše, ali ipak su premladi za baš taj pritisak prve postave, klupa OK, zaslužuju šansu i treba da je dobiju, ali....ma peh smo ekipa od Istambula.
Još uvjek kišemo tu utakmicu i 5 godina Rafe B. :?

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 26 dec 2012, 22:34

OTNYS_YNWA je napisao/la:@fera, nisu ni Downing i Carroll jedini promasaji Kennya
nisu, ali ja nisam taj koji na situaciju gleda crno-bijelo i govorim da su svi konstantno dobri ;)

Ozren
Kontakt:

Post Postao/la Ozren » 26 dec 2012, 22:34

Brendan izgleda tuzno, nista od drugog mjesta :lol:

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 26 dec 2012, 22:35

Ni jedan igrac osim Suareza koji je doveden se ne moze nazvati pojacanjem ( Mozda Coates ali ne dobija minutazu, o djeci necu jos nista da pisem ) .. Eto, tako ja gledam na Kennyev i Comollijev posao sto se tice transfera

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 26 dec 2012, 22:36

OTNYS_YNWA je napisao/la:Ni jedan igrac osim Suareza koji je doveden se ne moze nazvati pojacanjem
Ni Enrique? :D :D
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 26 dec 2012, 22:38

Pa šara, ko vremenska prognoza.. Moram priznati da mi je mnogo drag jer je pravi borac ;)

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 26 dec 2012, 22:39

Fenomenalno 8-) .

Ako ćemo već kritikovat onda se mora reći da Agger i Skrtel nisu ni za qrca,par utakmica im se ponavljaju iste početniče greške.

Baš ćemo vidjeti kako će se snaći sljedeća Rodgersova "pojačanja".

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 26 dec 2012, 22:40

IN BRENDAN I TRUST!

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 26 dec 2012, 22:42

Carlo je napisao/la:
gaston je napisao/la:
Carlo je napisao/la:Rodgers je očigledan krivac za ovo. Shelvey i Suso su i prošlu utakmicu odigrali katastrofalno, ali POBJEDA JE TO SVE PREKRILA I ZAHVALJUJUĆI TOME ON TO NIJE PRIMJETIO. Loše odluke moj Rodgersu, PRELOŠE ODLUKE!
Agger, Škrtel, Suso i Shelvey out ako može ikako i Reina sa njima. Šteta što se ne može izvršiti 5 izmjena.
ajd ne se.ri ni ti vise ;)
torres fan, molio bih te da me ne citiras.
ALI PRIJE SVEGA LIVERPOOL FAN ;)
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.