Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Mozes je skinuti i pokreniti, ali nakon sto kliknes na continue igra se crashuje, cracka nema ispravnogAgresivnoDjubre je napisao/la:Mozel neko na pp poslati link da skinem.Hvala.
Ako ti je 10KM previse dati u grupi s ostalima, onda nemama rijeciinacefindecko je napisao/la:eto ako ima neko ljubazan da podijeli te podatke sa mnom, rado bih kupio igru al novac mi je veliki problem![]()
O cemu ti.neo je napisao/la:AjsKjub je napisao/la:DotA 2 za FM '13 (steam)????![]()
![]()
Jel' to ona dota sto se dzabe dijeli !?
Pricas o tome da ti nudis zamjenu glupe Dote 2 koja se moze osvojiti besplatno na dosta mjesta, a sama cijena te igre je 12$ dok je FM oko 28$. Eto o cemu ja !AjsKjub je napisao/la:O cemu ti.neo je napisao/la:AjsKjub je napisao/la:DotA 2 za FM '13 (steam)????![]()
![]()
Jel' to ona dota sto se dzabe dijeli !?
junioR je napisao/la:ja,inacefindecko, gunners,
Ajde jos trebaju nam 3-ica
Napravi grupu i salji im link na pp ko se javi da zeli...tako su ove 3 grupe do sad uradile i najbolje ide jer da ovdje piste o bas svakoj sitnici previse jejunioR je napisao/la:Eto jos nam 2-ica trebaju, lijepo bi bilo otvoriti grupu na fb, pa da se pridruzimo njoj i sve fino dogda ne spamam ovdje bezveze
aless je napisao/la:Panagiotis je napisao/la:Zna li neko da li se pojavio crack za Football Manager 2013 i ako nije da li ce uopste pojavljivati?Koliko kosta original?
Procitaj par strana unazad sve ti je receno.
pa hajde brate ko hoce da kupimo ovaj FM daj javite mi se na FACEBOOK:KK_Bosna je napisao/la:racunajte i na mene za kupovanje igrice
Panagiotis je napisao/la:aless je napisao/la:Panagiotis je napisao/la:Zna li neko da li se pojavio crack za Football Manager 2013 i ako nije da li ce uopste pojavljivati?Koliko kosta original?
Procitaj par strana unazad sve ti je receno.
Vidio sam da je sve receno ali da nece slucajno izaci crack?
jeste li se organizovali za kupovinu, hoce jedan moj prijatelj da udje u tal al nema trenutno pristupa internetu pa reko da ga ja prijavim, eto javite dokle ste sa organizacijom.darioi je napisao/la:pa hajde brate ko hoce da kupimo ovaj FM daj javite mi se na FACEBOOK:KK_Bosna je napisao/la:racunajte i na mene za kupovanje igrice
http://www.facebook.com/dario.imamovic" onclick="window.open(this.href);return false;
pa da se dogovorimo
pozz
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.