FIFA 13
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- AndyCarrol
- Kontakt:
Re: FIFA 13
@SvenZ imam ja 

@AndyCarrol Moze li nickname na PP? 

je li neko od vas probao sa ubacivanjem vlastite muzike i navijackih pjesama. Ja evo par dana gledam po nekakvim forumima cini se da to ne trazi puno vremena jer imaju i komplet patchevi dostupni za download samo je procedura ubacivanja donekle komplikovana. Ako ima neko ko je to vec radio nek' se javi pa da razjasnimo kako i sta.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
ovo mi je prva FIFA,pa ne znam.Hoće li biti neki patch,sa našim klubovima,ako to uopće postoji?
- adriano_leite
- Kontakt:
Vrlo jednostavno ti je to odraditi, skines patch, tu imas 2 foldera, jedan je chants-njega prebaci u C: kao zaseban, a playlists ubaci u my music, svaku dodatnu muziku koju skines, chants prebacuj u postojeci chants folder, a playlists u playlists. Kada to sve zavrsis, pokreni igru. Odes u edit fifa, tu imas my chants and music. Otvoris to i imas timove. Npr. ako imas himnu EPL-a, zove se cini mi se barclays, to postavis kod svih klubova u onu prvu rubriku entrance scene cini mi se, a crowd chants to su navijacke pjesme i njih ubacujes tako sto svaki klub zasebno otvoris i ubacis onaj file koji je za njega namijenjen. Npr. Arsenal ide u klub Arsenal kao crowd chants i snimas ga cini mi se opcijom apply only for this club ili nesto tako, uglavnom prva opcija je odozgo kad gledas. Kada sve timove zavrsis, izadjes odatle, odes na save profile i snimis kao novi profil. Taj profil stalno moras da loadas ako zelis navijace.brazzo je napisao/la:je li neko od vas probao sa ubacivanjem vlastite muzike i navijackih pjesama. Ja evo par dana gledam po nekakvim forumima cini se da to ne trazi puno vremena jer imaju i komplet patchevi dostupni za download samo je procedura ubacivanja donekle komplikovana. Ako ima neko ko je to vec radio nek' se javi pa da razjasnimo kako i sta.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
vjeruj mi da sam tako i radio ali kad udjem u igru ne ocitava ih odnosno imam samo opciju default. Koliko sam vidio po forumima ima takvih situacija i kod drugih a zasto ne ocitava fakat ne znam, negdje sam vidio da moras imati instaliran i windows media player kako bi fifa citala te pjesmeadriano_leite je napisao/la: Vrlo jednostavno ti je to odraditi, skines patch, tu imas 2 foldera, jedan je chants-njega prebaci u C: kao zaseban, a playlists ubaci u my music, svaku dodatnu muziku koju skines, chants prebacuj u postojeci chants folder, a playlists u playlists. Kada to sve zavrsis, pokreni igru. Odes u edit fifa, tu imas my chants and music. Otvoris to i imas timove. Npr. ako imas himnu EPL-a, zove se cini mi se barclays, to postavis kod svih klubova u onu prvu rubriku entrance scene cini mi se, a crowd chants to su navijacke pjesme i njih ubacujes tako sto svaki klub zasebno otvoris i ubacis onaj file koji je za njega namijenjen. Npr. Arsenal ide u klub Arsenal kao crowd chants i snimas ga cini mi se opcijom apply only for this club ili nesto tako, uglavnom prva opcija je odozgo kad gledas. Kada sve timove zavrsis, izadjes odatle, odes na save profile i snimis kao novi profil. Taj profil stalno moras da loadas ako zelis navijace.

It was turned around so that right looked wrong
- TheVerminator
- Kontakt:
Neki momci sa FIFA-Balkan portala rade na Ex-Yu patchu, bila bi reprezentacija i nekoliko klubova. Ne znam hoće li to oni završiti, ne znam da li su ozbiljan portal...alacious je napisao/la:ovo mi je prva FIFA,pa ne znam.Hoće li biti neki patch,sa našim klubovima,ako to uopće postoji?
Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
- adriano_leite
- Kontakt:
Pa ja sam tako i uradio i meni u igri imaju navijaci. Imam i windows media player instaliran. Evo vidi kako je kod mene u par slika kao dokaz.brazzo je napisao/la:vjeruj mi da sam tako i radio ali kad udjem u igru ne ocitava ih odnosno imam samo opciju default. Koliko sam vidio po forumima ima takvih situacija i kod drugih a zasto ne ocitava fakat ne znam, negdje sam vidio da moras imati instaliran i windows media player kako bi fifa citala te pjesmeadriano_leite je napisao/la: Vrlo jednostavno ti je to odraditi, skines patch, tu imas 2 foldera, jedan je chants-njega prebaci u C: kao zaseban, a playlists ubaci u my music, svaku dodatnu muziku koju skines, chants prebacuj u postojeci chants folder, a playlists u playlists. Kada to sve zavrsis, pokreni igru. Odes u edit fifa, tu imas my chants and music. Otvoris to i imas timove. Npr. ako imas himnu EPL-a, zove se cini mi se barclays, to postavis kod svih klubova u onu prvu rubriku entrance scene cini mi se, a crowd chants to su navijacke pjesme i njih ubacujes tako sto svaki klub zasebno otvoris i ubacis onaj file koji je za njega namijenjen. Npr. Arsenal ide u klub Arsenal kao crowd chants i snimas ga cini mi se opcijom apply only for this club ili nesto tako, uglavnom prva opcija je odozgo kad gledas. Kada sve timove zavrsis, izadjes odatle, odes na save profile i snimis kao novi profil. Taj profil stalno moras da loadas ako zelis navijace.dok drugi opet kazu da se zna desiti da ih ocita tek nakon par ulazenja u igru ali sve je to samo prica ako neko zna konkretnije sta i kako neka se javi.

Ako nije kao na slikama kod mene, napravi tako, a ako ni tako nece, probaj taj My Music folder kopirati i u onaj dio gdje otvoris users pa onaj tvoj folder, znaci tu ga nalijepi pa ces imati app data, my documents, my music, my pictures itd. Ja ga imam na dva mjesta, dakle unutar my documents i van my documents, tj. odmah u mom folderu unutar user foldera.
P.S. Otvori slike posto sam tamo i pisao po njima. Ako opet bude problema, javi mi se na PP pa da ti to pomognem.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- adriano_leite
- Kontakt:
Evo u igri kako izgleda:

Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
kako namjestiti kontrole za tastaturu pomoc 

Ako nemas dzojstik bolje ni ne igraj jer ti vec igranje sa tastaturom oduzima pola cara i zabave.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
FIFA-eXpert organizira nagradni turnir povodom svog treceg rodjendana!
Nagrada je digitalna verzija igara Hitman Absolution + Sleeping Dogs! Nažalost nismo bili u mogučnosti osigurati Vam ove igre na Disku, ali i digitalna verzija je OK, zar ne?
Sistem turnira bit će takav da će Vam na raspolaganju biti SVI klubovi koji se nalaze u FIFI13!
Prijave na linku; http://fifa-expert.com/forum/index.php?topic=19622.0" onclick="window.open(this.href);return false;
Ako se netko odluci na registraciju i nebude mu odmah odobrena neka nebrine, to je zbog zastite od botova.
Nadamo se da se vidimo
Nagrada je digitalna verzija igara Hitman Absolution + Sleeping Dogs! Nažalost nismo bili u mogučnosti osigurati Vam ove igre na Disku, ali i digitalna verzija je OK, zar ne?
Sistem turnira bit će takav da će Vam na raspolaganju biti SVI klubovi koji se nalaze u FIFI13!
Prijave na linku; http://fifa-expert.com/forum/index.php?topic=19622.0" onclick="window.open(this.href);return false;
Ako se netko odluci na registraciju i nebude mu odmah odobrena neka nebrine, to je zbog zastite od botova.
Nadamo se da se vidimo
Momci imam jedno pitanje, pa eto ako znate, pomozite. Instaliram FIFU, u dole slici vidjet cete kako mi sve u sys labu prolazi, ali kad krenm igrati utakmicu, pocne stekati. Ne vidim razlog

Ne znam jel' samo meni tako, al' stvarno mi je puno teže igrati u Bundesligi, nego li u Evropskim takmičenjima. Ne znam ni ja što al' tako je.
Inače s Dresdenom igram, i evo u trećoj sezoni osvojio Ligu prvaka, završio treći u prvenstvu, i u kupu ispao u top 16.
Inače s Dresdenom igram, i evo u trećoj sezoni osvojio Ligu prvaka, završio treći u prvenstvu, i u kupu ispao u top 16.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
probaj smanjiti rezoluciju i detaljeBelmin6 je napisao/la:Momci imam jedno pitanje, pa eto ako znate, pomozite. Instaliram FIFU, u dole slici vidjet cete kako mi sve u sys labu prolazi, ali kad krenm igrati utakmicu, pocne stekati. Ne vidim razlog![]()
![]()
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
imali raje koja igra na ps3 haj nek me doda da odigramo nekad nick nedim1981
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Belmin6 je napisao/la:Momci imam jedno pitanje, pa eto ako znate, pomozite. Instaliram FIFU, u dole slici vidjet cete kako mi sve u sys labu prolazi, ali kad krenm igrati utakmicu, pocne stekati. Ne vidim razlog![]()
![]()
probaj smanjiti rezoluciju, jer kako mi se cini ti ovdje imas obican procesor koji je 2.8ghz ? ili ova stranica nije dobro ocitala ? jer ako je obican - stranica malo grijeci u proracunu - jer bi ti za normalno trebao od 2.8 al neki core 2 duo

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
kako da instaliram patch za modingwaya na fifu ?
imam problem, ev sad istalirah fifu 13, sve je bilo u redu, međutoa, kako sam isao da namjestim kontrole za tastaturu, nesto sam poremetio i kad uđem da igram samo mi se crno pojavi, pa ko zna o čemu je riječ nek javi.

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.