Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Edin.-
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Edin.- » 26 dec 2012, 22:42

hahaha cuj da ustanem na njegov spomen hahahahah pa brate, osjecas li se ti dobro? Mislim jel tebi fali neki dio mozga? :lol:

ma jarane, takve ne primaju ni u ludnicu bgm, nisi ni za toga zreo 8-)

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 26 dec 2012, 22:59

Marsal je napisao/la:Robina van Persie možemo nazivati svakakvim imenima i pridjevima ali gospodinom sigurno ne možemo. Evo još ne mogu vjerovat svojim očima da postoji neki navijač ili simpatizer Arsenala koji to smeće od čovjeka može nazivati gospodinom i pritom biti ozbiljan a ne ironičan ili sarkastičan.

Taj "gospodin" je 7 godina primao platu nizašta, 7 prokleto dugih godina u kojima je često izbivao i po više od pola sezone. 7 godina je jedan čovjek imao povjerenje u njega i čuvao ga, branio ga onda kada je cijeli navijački puk digao ruke od njega i želio ga vidjeti van kluba. Dok je svih tih godina bio povrijeđen i slomljen po bolnicama i klinikama nije tražio smanjenje plaće jer ne doprinosi klubu, nije se iste odrekao, bivao je uredno plaćen svake sedmice bez obzira je li bolovao kuci u Rotterdamu i po klinikama i tada se nije sjetio i nije se tada žalio na smjer u kojem klub ide.

Tražio je pojačanja, ista je dobio. Šta je on mislio, da će Arsenal dovesti Messija, Švajnštajgera i Thiago Silvu jer se njemu tako ćefnulo. Šta je on mislio da je ? Daje bog nakon jedne dobre sezone pa da izričito traži od Arsena da se dovedu njegovi prijatelji Afellay i Sneijder u klub? Ne ide to tako. Na kraju krajeva ponuđena mu je i najveća plata u historiji Arsenala, u historiji hej !!!

Wenger mu je apsolutno sve dao i da njega nije bilo danas bi igrao u nekom nižerazrednom timu. On je pokazao svoju zahvalnost prelaskom u United. Mogao je ići u Italiju, u Španiju ali ne, otišao je u jednog od najvećih rivala.

Gospodin. Molim te lijepo. ;)
Stvarno ne mogu da vjerujem da neko onu izdajicu moze nazvati nekakvim gospodinom a da mu nije blizi rodjak ili fan united :shock:
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 26 dec 2012, 23:00

Zasto Arsenal ne dovede Lewata, mislim da bi za 15 miliona mogao doci !?
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 26 dec 2012, 23:15

Arsena Vengera možemo voljeti ili mrziti, ali čovjek očigledno zna svoj posao...On je svojim dolaskom načinio renesansu u ovome klubu. Pa da nije valjao davno bi bio bivši, a on evo 16 godina na čelu topnika, i uz fergija, mi htjeli priznati ili ne, bolji dvojac se neće zadugo pojaviti, možda nikada...A uz to, Arsenal je jedan od rijetkih evropskih klubova koji pozitivno posluje, a venger je od njih napravio fabriku za proizvodnju igrača, i on je shvatio, da se s nekim prebogatim klubovima ne može boriti u smislu da dovodi preskupa pojačanja, pa je odlučio, da napravi igrače, od koji će klub u budućnosti živjeti, i tu mu skidam kapu. Ovaj finansijski fairplay koji uvode krovne kuće fudbala, upravo će najviše odgovarati ovakvim klubovima koji se drže finansijske discipline, i koji neće strahovati od bankrota, kao npr. LEEDS, i dr....

Arsenal sve više liči na Bayern, jer kopira njihov sistem rada, tj. koliko imaš toliko i potroši, a svaki fening s cijeni, i nema ulaska u minus, a dok City, Real, Barca i Manchester, rade suprotno, a upravo je budućnost u klubovima kao što je Arsenal, Bayern idr, uostalom, nedavno je izašao članak, koji o ovome i govori......

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 26 dec 2012, 23:19

GunnerS je napisao/la:Dobro te našao ;) Ma tu sam ja samo mi se nije dalo postat, čitam vas ja i dalje :)

Daj Bože da ne izgubimo da nam naša, kako novine kažu, buduća transfer nada ne zabije koji gol više nego mi njima.

Samo smo mi i Liverpool kiksali kod Ville, boze sacuvaj, kokosi ih sprcile sa 4-0 ccc

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 26 dec 2012, 23:20

Nazalost to ne mozes objasniti svima, dodje padobranac na ovu temu i mrtav hladan kaze sto Wenger nije dao Van Persiu 240k funti sedmicno i sto nije doveo jos jedno skupo pojacanje i najjace od svega kaze ne interesuju me izgovori potrosi pare :shock: Pa jarane preuzmi Arsenal i to uradi i u roku od dvije godine bices navijac stabilnog kluba u Championshipu.

Neutralan88
Kontakt:

Post Postao/la Neutralan88 » 26 dec 2012, 23:21

neo je napisao/la:Zasto Arsenal ne dovede Lewata, mislim da bi za 15 miliona mogao doci !?
iskreno nema ni od Lewandowskog nista, i on ce zavrsit kao prosjecan igrac.
gledao sam dosta utakmica BvB nista specijalno, zna zabiti al zna i promasit da valja :!:

Falcao ili Cavani trece nema :D

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 26 dec 2012, 23:27

Neutralan88 je napisao/la:
neo je napisao/la:Zasto Arsenal ne dovede Lewata, mislim da bi za 15 miliona mogao doci !?
iskreno nema ni od Lewandowskog nista, i on ce zavrsit kao prosjecan igrac.
gledao sam dosta utakmica BvB nista specijalno, zna zabiti al zna i promasit da valja :!:

Falcao ili Cavani trece nema :D

Cavani :D

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 26 dec 2012, 23:31

Napoli odbio ponudu u iznosu od 55 miliona za Cavanija.
Moze li, ustvari hoce li Wenger ponuditi vise ?
Cisto sumnjam. :mrgreen:
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Neutralan88
Kontakt:

Post Postao/la Neutralan88 » 26 dec 2012, 23:35

pa ako se misli imat TOP klub i vrtiti za titulu i gurat u ligi prvaka barem do polufinala moras keširat :D

Podoslki, Giroud, Chamack to su igraci za ligu evropke tj kup uefa po meni, ne da su losi daleko od toga al za titulu ma kakvi nista.. ako na kraju saberu svi zajedno 20 golova to je previse za njih i za pohvalu :D

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 26 dec 2012, 23:36

BigBigBang je napisao/la:Nazalost to ne mozes objasniti svima, dodje padobranac na ovu temu i mrtav hladan kaze sto Wenger nije dao Van Persiu 240k funti sedmicno i sto nije doveo jos jedno skupo pojacanje i najjace od svega kaze ne interesuju me izgovori potrosi pare :shock: Pa jarane preuzmi Arsenal i to uradi i u roku od dvije godine bices navijac stabilnog kluba u Championshipu.
Tako je drug. Ja sam bio otpočeo post i nakon treće napisane riječi odustanem objašnjavati. Hiljadu puta prežvakana tema. A što je najgore i kroz život se da susresti takvih ljudi, koji o nečijom poslu pričaju mnogo toga, a kad se nadju u takvoj situaciji uspjeh bude jednak nuli i onda počnu izvlakuše sve i jedne se mogu sjetiti.

Nemam namjeru na sva zvona širiti ovu izjavu Ivice Osima, al' ostaviću je ovde, zato se logovah, pa eto neka bar nama bude nauk kroz život:
"Mi smo inače prepotentna nacija i narod. Sve znamo, a ništa ne znamo. Šta se mi imamo petljati Manchesteru i Manciniju u njihov posao? Ljudi misle da znaju šta je najbolje, te da je najbolje to što rade."
Ja stvarno ne mogu shvatiti kad neko pokušava da kroji sastave i to mrtav ozbiljan pametujući i pitajući se zašto menadžer/trener nije izabrao baš tih 11 ili zašto je nešto ovako ili onako uradio. Zato se ja radije držim po strani i bavim pretpostavkama i pogadjanjima, to mi je veći izazov. :)

I još bih da dodam, kako mi je lakše nekako shvatiti kad se kritikuje Osim mladji, Jović, Pape i tako dalje, aj male su sredine i klubovi, pa im možda kad i bude nestručnosti u vodjenju, al' kad se počne kritikovati Wenger, SAF, klupski menadžmet, e to je onda pretjerivanje. To k'o biva ljudi sa rezultatima i obrazovani za tu struku nemaju pojma, a mi k'o biva imamo.

Nekad jednostavno moramo shvatiti kako naše glave ne razmišljaju na isti način kao njihove. Naše su ili djačke ili studentske ili radničke, njihove menadžerske, trenerske ili kakve već, poduzetničke. Skroz druge filozofije i onda se mi namećemo sa našom tražeći da se klub vodi po našim propisima... Podsjeća me na situaciju kad bih ja htio voziti bager, a imam položeno samo za auto. :)

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 27 dec 2012, 01:26

sve to stoji arnele, al isto tako stoji i da su oni ljudi i da pritisak igra ulogu. pa nije jednom wenger zabrljo sa postavom, a često je to i prizno, a najbolja varijanta je bila "ona naša". tako da svega tu ima. najviše naše gluposti između ostalog
Vođa zna.

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 27 dec 2012, 01:37

Znaš kako kažu u mehtefu, a ja ću to malo preeurediti: A Wenger zna najbolje. :)

Sjećam se rasprave kad je Pape stavio Misimovića na krilo, naravno da mi je odmah sijevnulo da to i Wenger radi, bez da se hvalim, nastala je frka oko toga. A nije nastala jer je potez bio nelogičan, naprotiv potez je bio dosta logičan i šahovski, nastala je frka jer ljudi nisu mogli da razumiju takav potez.

slika
:shock: Nije normalan. :lol: :lol: :lol:

arsengunner
Kontakt:

Post Postao/la arsengunner » 27 dec 2012, 03:43

http://sportsport.ba/ino_fudbal/wenger- ... enal/94926ne seri matere ti pusti me da uzivam jos koji put .....gunner 87
Samo WENGER istina je!!!

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 27 dec 2012, 06:17

Koja budala može dovesti u kontekst Cassilasa i Arsenal ?! :shock:

Pošto vidim da se opet ista priča svodi, zašto ovo zašto nije ono. Jednostavno, Wenger je proteklih 16 godina vodio klub da mu nije niko mogo prigovorit zašto to, zašto ovo, jer svaki njegov potez, je bio isplaniran unaprijed od njega i njegovih pomoćnika. Ovaj klub volim zbog onoga šta on predstavlja i šta on radi u današnjem vaktu. Da klub 16 godina igra LP uzastopno da osvaja ( osvajo :D ) trofeje a da nije potrošio na jednog igrača više od 20 M € :o !!! Recite mi ko još to može i ko je još to uradio ?!

RVP davno rečeno, smeće od čovjeka, koji nema poštovanja ni prema kome, izgleda.

A o pojačanjima neču jer svake godine se iznenadim, negativno :roll:
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 27 dec 2012, 10:57

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... &start=320" onclick="window.open(this.href);return false;

molim vas izdvojite malo vremena i dajte svoj glas našem kolegi redsu :)
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Neutralan88
Kontakt:

Post Postao/la Neutralan88 » 27 dec 2012, 11:50

Sad vam je RvP smece a dok vas je cupao iz s***** onda je bio TOP :lol:
Nemate vi njemu pravo sta zamjeriti, nije skola arsenala, nit je englez tako da normalan potez nogometasa koji igra zbog nova i titula, a emocije toga nema u svijetu nogometa :)

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 27 dec 2012, 12:07

ovdje niko nije osporavao njegove nogometne kvalitete, majstor je zanata,
ali ispao je gnjida od covjeka, gorovit da volis klub da ces tu ostat, i onda odes.. to je smece od covjeka

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 27 dec 2012, 12:10

PA ŠTO JE GOVORIO DA VOLI OVAJ KLUB I DA NECE NIKADA OTICI IZ NJEGA ?????????????

HAJD SAD KAD SI PAMETAN OBJASNI OVO, NEMOJ DA ME ZIVCIRAS PRATIM TE DUZE VRIJEME DODJES OVDJE DA PROVOCIRAS SLONU JEDAN MAAARŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠ !!!!
Last Updated: 20 December
Speaking on December 20, ahead of the Wigan game, Arsene Wenger said: “From Monday night we have no injuries so it will be a very similar team to the team who has played. It will be a similar squad to squad that was at Reading too."
Pa ne kontam, jesu to se oporavili i Vasiriki i Santos ???
Ne pise nista vise o njihovim povredama, daj Boze da ce Abou biti spreman za Newcastle 8-)

Jack - Diaby - Cazorla

slika
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 27 dec 2012, 12:42

Wilshere - Boss was key to my new deal

Jack Wilshere admits that Arsène Wenger was a major factor in his decision to sign a new deal at Arsenal.

The England international, along with Aaron Ramsey, Kieran Gibbs, Alex Oxlade-Chamberlain and Carl Jenkinson, recently penned a long-term contract to stay at Emirates Stadium for the foreseeable future.

The 20-year-old was delighted to commit his future to the Club, and says Wenger's continued support made the decision to stay an easy one.

“He’s always been there for me,” Wilshere told the Official Arsenal Magazine. “He showed faith in me when I was 18, and he stuck with me throughout the whole time I was injured.

"He knew the only thing that would get me better is games, and he stood by me. I need to thank him for that, and yes, he was a big part of why I signed.

“This is my home, my family are 20 minutes away from the training ground, and my friends are all around here. I was brought up at this Club and it was an easy decision to extend my contract. We just needed to get a few things right, which didn’t take long and I’m really happy that my future is sorted.

“I’m very happy here. I’ve signed a long-term deal, I’m not 21 yet and I see my future here. We have got a good crop of young players, and good young English players as well. We’ve got Coquelin, Ramsey too - we are all coming through together and we are all improving as we get more experience.

“Chambo’s 19, I’m 20, Jenko is 20, Gibbs too. When you get to 25 or 26 that’s when you hit your peak and we all want to be here for that. We want to create something and we want to win things for Arsenal together.”

Sreca pa imamo Vodju!

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.