FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Hdej Zeljo zabij jos dva minimalno 

ae ae i ja kazemnime_tm87 je napisao/la:Hdej Zeljo zabij jos dva minimalno

GOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL 3-0 0
I lagano i odgovorno kao što sam i očekivao, 3:0...ovo je bio lijep revanš za onaj remi iz prvenstva,da se ipak znaju neke stvari ko je ŽELJO, a ko novi premijerligaš.Sad se okrećemo prvenstvu i Olimpiku,dok će za nadati se revanš u Prijedoru biti čista formalnost.
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
samo bi volio da onaj brko ne podcjeni rudar u revansu da ne prodjemo ko real
Ma nismo mi real hihihimaximus_genius je napisao/la:samo bi volio da onaj brko ne podcjeni rudar u revansu i primimo 4 komada ko real

kad vam se san ostvario?Stone Island je napisao/la:San nam se dva put ostvario mirzza dragi.
nemoj i ti da petljas, cijenim tebe i tvoje postove ali nemoj lagati

Cuva Bog Zelju svog!
napokon jedna preljepa igra nasih pulena
3-0 kup, kup kup je nas

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
pa sad preljepa19TM87 je napisao/la:napokon jedna preljepa igra nasih pulena3-0 kup, kup kup je nas

Zadnja izmjena: CLS, dana/u 28 okt 2009, 22:00, ukupno mijenjano 1 put.
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
- bistrikboy
- Kontakt:
Nema se sta puno pisati o vecerasnjoj tekmi,dominirali svih 90 minuta,na momente igrali "za raju" uz malo ozbiljnosti smo im mogli zabiti jos tri,Stanic najbolji,on i Peđa odlicno funkcionisu zajedno,sto je bilo ocigledno i protiv Slobode,ostali tu i tamo nista posebno,Serdarevic los pravo,spor nema neki pregled al' et za ove levate je bilo dovoljno...
Tekma sa Olimpikom u nedjelju u 14h!
Tekma sa Olimpikom u nedjelju u 14h!
Zadnja izmjena: bistrikboy, dana/u 28 okt 2009, 20:02, ukupno mijenjano 1 put.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Post dana!smijesni_ste je napisao/la:danas ce vam rudar pokazat kako se igra fudbal posteno

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Knele je napisao/la:Post dana!smijesni_ste je napisao/la:danas ce vam rudar pokazat kako se igra fudbal posteno
Knele jarane i jeste posteno bilo.Nisu centra presli i to je posteno.tako je bilo i u prvenstvu samo sto su tad jednu i jedinu akciju uspjeli relizovati.E sad sto mi neznamo igrati protiv bunkera to je drugi padez jednine

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Olimpik pa derbi ...
Protiv Olimpika ja se nadam 2-1 za nas aBd ili vise ...
Protiv pitara 2-0 bi bilo O.K.
Sta mislite vi

Protiv Olimpika ja se nadam 2-1 za nas aBd ili vise ...

Sta mislite vi

nime_tm87 je napisao/la:Olimpik pa derbi ...![]()
Protiv Olimpika ja se nadam 2-1 za nas aBd ili vise ...![]()
Sta mislite vi
nima ti si fulo nesto.Prvo je derbi protiv Olimpika pa onda jedna laganija protiv Torpeda.

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
ja mislim da postoji i tema veza za Velez, na ovo forumu, tako da RA, mars s ove teme...
zeljo sjajan odavno nije bilo bolje, za Stanica nema rijeci, cista desetka...
zeljo sjajan odavno nije bilo bolje, za Stanica nema rijeci, cista desetka...
slijedece kolo po prvi put u svom zivotu navijam za gosta na grbavici 

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
ako budemo igrali kao danas sa puno ideja olimipk cemo pobjediti...veceras je ovo bilo prelijepo 

TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli
Zeljeznicar za zivot cijeli
Šehić- bez posla
Radovanović- bezveze
Šimić- odličan, najviše želje, jer inače nije u prvih 11
Mešić- bezveze(griješio u pasovima i komplikovao)
Bajić- besposlen
Selimović- dosta agilan, solidno
Bekrić- nezainteresovana agonija. Više bih nekog kadeta volio gledat' kako igra. Gori sigurno ne bi bio.
Stanić- Uz Čolića i Cocalića koji ne igra, jedini igrač koji ima potencijal i vremena da postane igrač. Opet najbolji, uz Šimića.
Serdarević- kriza
Bešlija- trom, nezainteresovan
Mešanović- neefikasan do bola, odlična asistencija za prvi gol, sve u svemu, loš.
Ćulum- unio živost.
Bučan- unio još više živosti od Ćuluma, uprkos presmiješnim, nefudbalskim pokušajima primanja lopte i driblinga
Popović- Bekrić je u čudesnoj formi kad se uporedi s Lazarovim izdanjima. S tim da za ovoga još ne znamo da može bolje.
Sve u svemu, morali smo ih više nakantati. 2-0 je bio super nesiguran rezultat za revanš, a "kombinovani" Rudar s igračem manje je sat vremena čuvao isti na Grbavici uz, već sada standardno sudijsko šiljenje u našu korist.
Radovanović- bezveze
Šimić- odličan, najviše želje, jer inače nije u prvih 11
Mešić- bezveze(griješio u pasovima i komplikovao)
Bajić- besposlen
Selimović- dosta agilan, solidno
Bekrić- nezainteresovana agonija. Više bih nekog kadeta volio gledat' kako igra. Gori sigurno ne bi bio.
Stanić- Uz Čolića i Cocalića koji ne igra, jedini igrač koji ima potencijal i vremena da postane igrač. Opet najbolji, uz Šimića.
Serdarević- kriza
Bešlija- trom, nezainteresovan
Mešanović- neefikasan do bola, odlična asistencija za prvi gol, sve u svemu, loš.
Ćulum- unio živost.
Bučan- unio još više živosti od Ćuluma, uprkos presmiješnim, nefudbalskim pokušajima primanja lopte i driblinga
Popović- Bekrić je u čudesnoj formi kad se uporedi s Lazarovim izdanjima. S tim da za ovoga još ne znamo da može bolje.
Sve u svemu, morali smo ih više nakantati. 2-0 je bio super nesiguran rezultat za revanš, a "kombinovani" Rudar s igračem manje je sat vremena čuvao isti na Grbavici uz, već sada standardno sudijsko šiljenje u našu korist.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Mozemo mi igrati kao danas ali Olimpik sigurno nece igrati kao Rudar! Nece biti lako protiv njih ..LFC_LAVOV je napisao/la:ako budemo igrali kao danas sa puno ideja olimipk cemo pobjediti...veceras je ovo bilo prelijepo

AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
ma prosli smo 99%...olimpika dobit u nedelju aBd pa kitare i to je to....
p.s. ako neko ne zna, u nowinama sport centar ima poster zelje....
)
p.s. ako neko ne zna, u nowinama sport centar ima poster zelje....