Manchester City FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Da l' će Manchester City uzeti ligašku titulu pod Guardiolinim vodstvom?

1. Da
92
49%
2. Ne
30
16%
3. Kakav Guardiola, Mourinho je za njeg izmislio trenerski posao
31
16%
5. Gdje je opcija broj 4?
10
5%
4. Evo je.
25
13%

Ukupno glasova: 188

ElLoco7
Kontakt:

Re: Manchester City FC

Post Postao/la ElLoco7 » 26 dec 2012, 18:18

vecaveca je napisao/la:Neka ga je zabiio Johnson pravi igrac.Samo se majmun kosati Mancini pravio da on nije dobar za njih.Covjek igra regularno dobro.Glupi Hart prima golove samo tako.Ovo je **** od ekipe.Bjezi Dzeko spasavaj glavu sada kada su transferi bruka bruka.Manici idi u medjugorje moli se Bogu ono ti se cudo na kraju sezone desi jednom u 100000000 godina i majmun se opet ide da moli misli evo titule guzovace.Daj otkaz spasi narod,klub i nas Bosance i sve da te ne gledamo vise na televiziji uhljupe svima se gadis...
A inace Mancinia boli neka stvar za tebe. Ti si mu vazan faktor u zivotu.

Ne razumijem ljude koji mogu napisat ovakav post i mrzit neke ljude koji su postigli mnogo toga u zivotu dok ovi sto ih mrze nece to postic za 5 zivota.
*La Roma non si tifa, si AMA!*

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 26 dec 2012, 18:19

Cautinho je napisao/la:Bilo bi idealno da se sutra pobjedi,i da malo promjenimo taj vec tradicionalan niz losih rezultata na prijelazu godine.Prosle sezone WBA,Sunderland,Everton i Liverpool su nas kaznili taj period i ne bi volio to da ponovimo.Posebno zato jer nesmijemo boda izgubiti dok smo ovako blizu 1. pozicije.Ocekujem dobru utakmicu i lijepu igru,i nek se ponovi rezultat iz proslog susreta ova dva tima.
Nije valjda da sam ih urekao.Sve sto sam rekao,sve je bilo suprotno...Tradicija se nastavlja ,sta reci.Newcastle je bio blizu,ali United ne bi bio United kad ne bi preokrenuli.Pa su preokrenuli :mrgreen: Losa igra,bez ideje,formacija nigdje veze,Zabaleta na lijevom beku,onda Milner...Dzeko neigra jedno 5-tu utakmicu u nizu...Mislim da se sustav polako urušava,i ovo je ja mislim prekretnica za Mancinija.Mislim da mu je vrijeme,ima da vidimo sta ce biti dalje,ali po svemu sudeci,mislim da mu ide otkaz.United ode na plus 7,sto je prilicno velika prednost,jer ni oni nisu igrali nesto super i dobro,i doci ce im na naplatu sva ta izvlacenja od metaka,ali ako City ovako nastavi,nece nista od toga ni uspjeti iskoristiti.
Keep walking.

Celtic
Kontakt:

Post Postao/la Celtic » 26 dec 2012, 18:26

vecaveca je napisao/la:Neka ga je zabiio Johnson pravi igrac.Samo se majmun kosati Mancini pravio da on nije dobar za njih.Covjek igra regularno dobro.Glupi Hart prima golove samo tako.Ovo je **** od ekipe.Bjezi Dzeko spasavaj glavu sada kada su transferi bruka bruka.Manici idi u medjugorje moli se Bogu ono ti se cudo na kraju sezone desi jednom u 100000000 godina i majmun se opet ide da moli misli evo titule guzovace.Daj otkaz spasi narod,klub i nas Bosance i sve da te ne gledamo vise na televiziji uhljupe svima se gadis...
Meni je on uvijek bio drag,dok je igrao za City ,i dosta se borio,ubacivao lopte u kazneni.
Ali eto nije bio za ove igre,nije se uklapao u stil,to jest poznatu igru ,kad svaka lopte ide u noge Jaja Turonje i onda on doda u odbranu i oni se tamo dodavaju beskonacno,i onda se doda velikom znalcu Millneru koji ,krene malo naprijed pa ne zna sta ce,pa opet u odbranu.

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 26 dec 2012, 18:30

Pogubio je Mancini konce ,više očigledno ne može da motiviše ekipu,svaka mu čast na rotacijama :mrgreen: ali je vrijeme da ide,a Mou bi uskoro mogao postati slobodan slika,

vecaveca
Kontakt:

Post Postao/la vecaveca » 26 dec 2012, 18:34

ElLoco7 je napisao/la:

Ne razumijem ljude koji mogu napisat ovakav post i mrzit neke ljude koji su postigli mnogo toga u zivotu dok ovi sto ih mrze nece to postic za 5 zivota.
Navijac si Citya ja to postujem.Mamlaz je 0 trener nek naprave anketu da vidimo ko ce glasati za Mancinija.Sretno

ElLoco7
Kontakt:

Post Postao/la ElLoco7 » 26 dec 2012, 19:15

vecaveca je napisao/la:
ElLoco7 je napisao/la:

Navijac si Citya ja to postujem.Mamlaz je 0 trener nek naprave anketu da vidimo ko ce glasati za Mancinija.Sretno
Trener koji ima par scudeta i osvojenu titulu najjace lige na svijetu ne moze nikako bit los trener. A nije stvar ni u Manciniu ni Cityu nego u tvom postu gdje pljujes Mancinija ko da je tebi licno nesto ucinio nazao.
*La Roma non si tifa, si AMA!*

vecaveca
Kontakt:

Post Postao/la vecaveca » 26 dec 2012, 20:42

Momci shvatam da navijate za City.Za mene je covjek vrijedan pljuvanja trenutno.Nazao je nama ucinio svima sto Dzeko ne igra ali ok.Po meni on nije trener vrhunske klase.Izjaeve su mu smijesne i on je smijesan.Navijaj te za City to postujem vas klub ali slobodno gledaj te United i uzivajte ;)

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 26 dec 2012, 22:22

Sreca moja pa nisam gledao utakmicu jer bi mi jos samo nedostajalo da na Bozic se nerviram i psujem.Veliki je ovo udarac u ambicijama za titulu ali predaje nema igra se do kraja.Adam Johnson je za mene ostao neprezaljen i davno sam pisao da mu Sinclair ne moze ni kopacke vezat.Lose odradjen transfer period je kriv za sve pojacanja su dovedena zadnji dan i eto to se sad vidi na bodovnoj razlici.A ova pojacanja osim Garcie nisu nis napravila.Cautinho sretan i tebi Bozic sa zakasnjenjem.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

paranojafredy
Kontakt:

Post Postao/la paranojafredy » 26 dec 2012, 23:10

Mancini je fkt nesto najsmjesnije u fudbalu,sa ovakvom ekipom i enentualno jos 1-2 novih igraca na sredini MOU bi pokorio evropu
Fuck Barcelona and fuck Real Madrid
I've loved United since I was a kid

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 26 dec 2012, 23:14

paranojafredy je napisao/la:Mancini je fkt nesto najsmjesnije u fudbalu,sa ovakvom ekipom i enentualno jos 1-2 novih igraca na sredini MOU bi pokorio evropu
x
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 27 dec 2012, 00:10

Zar jos Manći nije dobio nogu ? :mrgreen:
Chelsea F.C.

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 27 dec 2012, 00:43

City je hrpa placenika,koji su preplaceni i igraju aposlutno preko neke stvari,ekipa bez duse koja samo odradjuje utakmice,i koje sa klupe vodi poprilicno ogranicen trener.,kojem se posrecilo prosle godine da uzme titulu.
Treba ono prvo malo rastjerati posto je ocigledno da se pojedinci i previse neozbiljno odnose prema igri.

Dzeko??
Edin nek smanji platu i nek pici u drugi klub.
Zadnja izmjena: Warrick, dana/u 27 dec 2012, 00:46, ukupno mijenjano 1 put.

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 27 dec 2012, 00:44

Blue_He4rt je napisao/la:Zar jos Manći nije dobio nogu ? :mrgreen:
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 27 dec 2012, 00:45

Na MOTD su spomenuli da vjeruju da je bio faul nad Zabaletom, ali je napad nastavljen iz kojeg je A.J zabio gol.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 27 dec 2012, 00:48

Tevezito,hvala,i tebi naravno,sretni blagdani sa zakasnjenjem
Keep walking.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 27 dec 2012, 00:50

slika

Bliži se kraj, stručnjak. :lol:

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 27 dec 2012, 00:51

Sad kad čovjek dobije naredne tri utakmice pa se ovi hejteri ušute :lol:

Uvijek ista priča.
You'll never walk alone.

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 27 dec 2012, 00:54

VolimLiverpool je napisao/la:Sad kad čovjek dobije naredne tri utakmice pa se ovi hejteri ušute :lol:

Uvijek ista priča.
Nije to nikakav hejt.Talijan nije uopste sposoban vise motivisati ekipu,nize katastrofalne rezultate u posljednje vrijeme,normalno je ocekivati otkaz.

U njihovu korist bi bilo ukoliko bi mu vec sutra urucili ispisnicu ;)
Chelsea F.C.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 27 dec 2012, 01:07

VolimLiverpool je napisao/la:Sad kad čovjek dobije naredne tri utakmice pa se ovi hejteri ušute :lol:

Uvijek ista priča.
Jeste da. :lol:

Ubrzo ćete vjerovatno imati nešto zajedničko, oba ćete bit' na birou. :lol:

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 27 dec 2012, 01:09

Da,da :mrgreen: Kako da ne.

Neće Mancini dobiti otkaz još dugo.Sada će kao što uvijek bude,pobijediti dvije-tri utakmice zaredom,doći na minus 4 ili 5 i eto ga.Ponovo kiksati i tako sve iznova.
Ali zanimljivo je ovo čitati,nema šta.
You'll never walk alone.

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.