FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
@Sarajlijica, extra avatar. Hz u Italiji '90 
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Da daVamos je napisao/la:@Sarajlijica, extra avatar. Hz u Italiji '90
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
OFFDevil je napisao/la:U Hajduku 200000 eura bili najmanji ugovori ?
bili do prosle godina,zato se nalaze u gov*** kakvim se nalaze,igrac koji je bio otpisan i nije igraomarjan buljat je imao s bonusima 270 000 godisnje(primjer)
-
travnicanin
- Kontakt:
Nisi baš upravu, plate između 200 i 300 milja eura je imalo 5-6 fudbalera, ostli dosta manje, a oni krešu budžet već dvije godine, zato su Buljat i Vejić bili otpisani jer nisu htjeli potpisani nove manje ugovore.ciza je napisao/la:OFFDevil je napisao/la:U Hajduku 200000 eura bili najmanji ugovori ?
bili do prosle godina,zato se nalaze u gov*** kakvim se nalaze,igrac koji je bio otpisan i nije igraomarjan buljat je imao s bonusima 270 000 godisnje(primjer)
Pošto idem na put BORDO BRAĆI ALI I OSTALIM FORUMAŠIMA ŽELIM SRETNU NOVU GODINU I DA BUDE USPJEŠNA ZA FK SARAJEVO
prosjecan igrac iz nase lige ide u cska? e nek je vrhunski igrac pojacao split. joj al ljudi mogu srat...ciza je napisao/la:to ce se vidjeti u kojem ce klubu zavrsiti,recimo u cska sofiji ce ptovrditi tvoju tezuSarajlijc@ je napisao/la:Onda je i Said prosjecan igrac.jug-onostalgicar je napisao/la:statistika puno znaci, po njoj se donose odluke ... glupo je i reci da statistika nije vazna
nadam se da ce momak biti fenomen i pojacat sarajevo
al dok to ne dokaze on je samo jos jedan u nizu propaliteta koji su dosli u nasu ligu jer nigdje drugo uspjeli nisu...
Mi nikada odustati necemo...
Djecija posla. 
@10,Skoro
Pogledaj sta je taj Zeba uradio ovihsezona sto je bio ovdje.Broj golova,broj asistencija,koliko titula,a koliko kupova.I onda uporedis sta je uradio Said i dodes do racunice da je prosjecen igrac.Sad sto je kod vas velicanstveni
eh to je druga prica koja zahtjeva puno napora.
Pogledaj sta je taj Zeba uradio ovihsezona sto je bio ovdje.Broj golova,broj asistencija,koliko titula,a koliko kupova.I onda uporedis sta je uradio Said i dodes do racunice da je prosjecen igrac.Sad sto je kod vas velicanstveni
Malo je reći da si glup.Maslacak je napisao/la:@10,Skoro
Pogledaj sta je taj Zeba uradio ovihsezona sto je bio ovdje.Broj golova,broj asistencija,koliko titula,a koliko kupova.I onda uporedis sta je uradio Said i dodes do racunice da je prosjecen igrac.Sad sto je kod vas velicanstveni![]()
eh to je druga prica koja zahtjeva puno napora.
[/quote]Onda je i Said prosjecan igrac.[/quote]
to ce se vidjeti u kojem ce klubu zavrsiti,recimo u cska sofiji ce ptovrditi tvoju tezu[/quote]
prosjecan igrac iz nase lige ide u cska? e nek je vrhunski igrac pojacao split. joj al ljudi mogu srat...[/quote]
da je vrhunski ne bi otisao u 4tu ekipu hrvatske lige
to ce se vidjeti u kojem ce klubu zavrsiti,recimo u cska sofiji ce ptovrditi tvoju tezu[/quote]
prosjecan igrac iz nase lige ide u cska? e nek je vrhunski igrac pojacao split. joj al ljudi mogu srat...[/quote]
da je vrhunski ne bi otisao u 4tu ekipu hrvatske lige
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
moje misljenje je da dok se neko ne dokaze o njemu se ne moze pricati kao o igracini
ne dokazujes se prelaskom u neki klub nego rezultatima u tom klubu...
ako said ode u cska i ako postigne recimo par golova i par asistencija e onda cemo o njemu moci pricati a sam njegov prelazak tamo nista ne govori, jer je presao vec jednom bio pa se dokazao
ako mi neko moze reci kako ide prodaja u sarajevo fan shopu na holiday marketu bio bih mu zahvalan
ne dokazujes se prelaskom u neki klub nego rezultatima u tom klubu...
ako said ode u cska i ako postigne recimo par golova i par asistencija e onda cemo o njemu moci pricati a sam njegov prelazak tamo nista ne govori, jer je presao vec jednom bio pa se dokazao
ako mi neko moze reci kako ide prodaja u sarajevo fan shopu na holiday marketu bio bih mu zahvalan
Onda je i Said prosjecan igrac.[/quote]ciza je napisao/la:
da je vrhunski ne bi otisao u 4tu ekipu hrvatske lige[/quote]
32. GODINE.Igraca ne odreduje klub da li je vrhunski ili ne.Moraju da se poklope mnoge stvari od srece,nafake,menadera koji je ugledan ili ne,do igranja u reprezentaciji itd.Covjek je otisa gdje je otisao,ali je ovdje ostavio svoj trag.Donio nam titule,slavlje,radost.Dao nam sve sto je mogao,i covjek otisao jer vise nema motiva da igra u ovoj ligi.Trazi neki novi izazov ...
- Neutralan88
- Kontakt:
pa kaze ovako:
Husejinović karijeru nastavlja u Bugarskoj
Husejinović u Sofiji, potpisao ugovor sa CSKA-om
Al on je reko da nece otici dok ne osvoji titulu sa FK Sarajevom tj na kraju sezone al eto
ima li ko da mu je vjerovao
Husejinović karijeru nastavlja u Bugarskoj
Husejinović u Sofiji, potpisao ugovor sa CSKA-om
Al on je reko da nece otici dok ne osvoji titulu sa FK Sarajevom tj na kraju sezone al eto
ima li ko da mu je vjerovao
to ce se vidjeti u kojem ce klubu zavrsiti,recimo u cska sofiji ce ptovrditi tvoju tezu[/quote]Maslacak je napisao/la:Onda je i Said prosjecan igrac.ciza je napisao/la:
da je vrhunski ne bi otisao u 4tu ekipu hrvatske lige[/quote]
32. GODINE.Igraca ne odreduje klub da li je vrhunski ili ne.Moraju da se poklope mnoge stvari od srece,nafake,menadera koji je ugledan ili ne,do igranja u reprezentaciji itd.Covjek je otisa gdje je otisao,ali je ovdje ostavio svoj trag.Donio nam titule,slavlje,radost.Dao nam sve sto je mogao,i covjek otisao jer vise nema motiva da igra u ovoj ligi.Trazi neki novi izazov ...[/quote]
pa ocigledno da ovdje ostavit trag vazi samo ovdje i nigdje vise,on ti je primjer, da je klasa kakva ga se predstavljala otisao bi u jedan od dva velika klube te lige a ne ovaj gdje je otisao,ni8smo mi preko svijeta da oni o njemu neznaju nista ida mu treba ugledan menadjer,ili si igracina ili nisi,i nije isto bit igracina u nasoj ligi i hrvatskoj koliko god se to nama ne svidjalo,razlika liga nije aman zaman,ali ipak je u dobrom ima
@ciza
Aha,dobro nije igracina.Znaci Said je igracina?
procitaj moj post na prethodnoj stranici,Maslacak je napisao/la:@ciza
imal ko informaciju i koliki je tranfser husjenovica?
-
travnicanin
- Kontakt:
ma taj ti nikad ne čita postove, nego samo lupne, samo da replicira, a visina transfera će vjerovatno ostati nepoznata, znaš kako ti to već kod nas ideciza je napisao/la:procitaj moj post na prethodnoj stranici,Maslacak je napisao/la:@ciza
imal ko informaciju i koliki je tranfser husjenovica?
Sta cu ja citati st si ti napisao,kad ni ti vise ne znas sta lupas.Velicanstveni otisao u strasnu ligu,cak dva kluba valjaju.
Saide, sa srećom.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Zar je Bugarska u ligama petice ?
Said rekao da nece otici dok ne osvoji titulu sa sarajevom ??
Jes vas preveslao posteno
Said rekao da nece otici dok ne osvoji titulu sa sarajevom ??
Jes vas preveslao posteno
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- slavko njegus
- Kontakt:
Mozemo se mi ovdje natezat koliko hocemo .. ali ovo je realnost BiH lige - dva najbolja igraca odose u nekakav Split i u Sofiju... A o cijenama transfera i naknadama klubovima da ne govorimo.Sitne pare odose privatnim licima. Samo jedno je sigurno - jadni mi na proljece, koga cemo gledati - i jedni i drugi i treci.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.