NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Službeno: Ordagić pojačao Zvijezdu
Dosadašnji fudbaler Gradine iz Srebrenika, Amer Ordagić, od danas je i službeno novi član gradačačke Zvijezde.
Naime, Ordagić i Zvijezda danas su potpisali ugovor, a ovu informaciju za SportSport.ba potvrdio je i sportski direktor momčad s Banja Ilidže, Mustafa Peštalić.
Danima se špekuliše o pojačanjima Zvijezde, no mi u javnost ne želimo izlaziti dok se i definitivno posao ne završi. S Ordagićem je sve finalizirano i drago nam je što je i pored nekoliko ponuda iz premijerligaških klubova izabrao onu našu", za SportSport.ba je istakao Peštalić
Što se tiče trenera moram vam reći da ne želimo na brzinu donositi odluku. No, i ti posao privodimo kraju i najdalje do nedjelje znat će se ime novog trenera Zvijezde", dodao je Peštalić.
Dosadašnji fudbaler Gradine iz Srebrenika, Amer Ordagić, od danas je i službeno novi član gradačačke Zvijezde.
Naime, Ordagić i Zvijezda danas su potpisali ugovor, a ovu informaciju za SportSport.ba potvrdio je i sportski direktor momčad s Banja Ilidže, Mustafa Peštalić.
Danima se špekuliše o pojačanjima Zvijezde, no mi u javnost ne želimo izlaziti dok se i definitivno posao ne završi. S Ordagićem je sve finalizirano i drago nam je što je i pored nekoliko ponuda iz premijerligaških klubova izabrao onu našu", za SportSport.ba je istakao Peštalić
Što se tiče trenera moram vam reći da ne želimo na brzinu donositi odluku. No, i ti posao privodimo kraju i najdalje do nedjelje znat će se ime novog trenera Zvijezde", dodao je Peštalić.
Mislim da je krajnje vrijeme da se ovaj DZIN od stranekog admina sankcionise, pa lik kad god vidi da nije upravu pocne da vrijedja. Ajd DZIN molim te objasni mi sta se na vanjsku stranu nekog objekta moze postavit a da se nezove fasada neovisno od kojeg materija je napravljena, jedino ako si ti izmislio nesto novo.
@Devil duze ja za to nisam cuo a zamolio bih te ako mozda nesto vise znas o tom igracu da nam napises 
Ordagic i sluzbeno Zvijezdin..http://nkzvijezda.ba/index.php/aktuelno ... a-zvijezdu" onclick="window.open(this.href);return false;
Da nema tebe ova kategorija foruama bi bila dosadna. Moleru jedanTkanton je napisao/la:Mislim da je krajnje vrijeme da se ovaj DZIN od stranekog admina sankcionise, pa lik kad god vidi da nije upravu pocne da vrijedja. Ajd DZIN molim te objasni mi sta se na vanjsku stranu nekog objekta moze postavit a da se nezove fasada neovisno od kojeg materija je napravljena, jedino ako si ti izmislio nesto novo.
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
Napadac,slagacu te sada ali mislim da je '88 ili '89 godiste.Mnogo vise se od njega ocekivalo u karijeri kako je zapoceo istu.Brz napadac,dobar tehnicar ima realizaciju ali nikada nije do kraja sve izvukao iz sebe no kao da je krenuo ozbiljnije da se bavi fudbalom.Igrao za Famos,posle toga Sutjeska iz Foce i onda dolazi u Srbiju u Srem iz Jakova na insistiranje predsednika kluba Tomica.Odigrao je par dobrih utakmica ima na svome kontu nekih 10-ak golova u polusezoni.Saznao sam za ovo nakon sto sam jutros bio sa jednim prijateljem na kafi koji igra za Bezaniju i izmedju ostalog rece da bi mogao Jovanovic da ih pojaca ali da problem predstavlja to sto ima ponudu jos dva kluba iz Srbije ne zna kojih i Zvijezde iz Gradacca.Licno ja bih uvek pre uzeo njega nego Takaca koji je kod vas.N5555 je napisao/la:@Devil duze ja za to nisam cuo a zamolio bih te ako mozda nesto vise znas o tom igracu da nam napises
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
Bosanski zmaj
- Kontakt:
- Takac jos uvijek nije potpisao za Zvijezdu, bio je na probnoj utakmici, ali jos uvijek se ne zna njegov status.
- Sto se tice stopera Mitrovica iz Sutjeske iz Foce, prosle sezone je bio clan Gradine, necemo nista dobiti s njim.
- O Djordju Jovanovicu nista ne znam ali ako igra u 3 ligi Srbije, dovoljno je rekao o svojim igrackim kvalitetama.
- AMER ORDAGIC - mlada nada, pravi potez i pravo pojacanje.AMERE DOBRODOSAO!
- Sto se tice stopera Mitrovica iz Sutjeske iz Foce, prosle sezone je bio clan Gradine, necemo nista dobiti s njim.
- O Djordju Jovanovicu nista ne znam ali ako igra u 3 ligi Srbije, dovoljno je rekao o svojim igrackim kvalitetama.
Znace li ti sta imena Branislav Arsenijevic,Zoran Belosevic,Igor Zurzinov,Dejan Lekic...?Bosanski zmaj je napisao/la:- Takac jos uvijek nije potpisao za Zvijezdu, bio je na probnoj utakmici, ali jos uvijek se ne zna njegov status.
-
Bosanski zmaj
- Kontakt:
Devil, razumijem da su svi ti nabrojani igraci igrali 3. ligu Srbije i da su ostavili dubok trag u nasoj PL, ali mi smo do sada dovodili igrace iz 3. lige Srbije pa osim Jakovljevica niko nista nije znacajno napravio u Zvijezdi.Ne znam, mozda smo imali los izbor igraca iz te lige, pa zato imam ovakvo misljenje.Daj Boze da me Jovanovic demantuje ako uopste dodje kod nas.Devil je napisao/la:Znace li ti sta imena Branislav Arsenijevic,Zoran Belosevic,Igor Zurzinov,Dejan Lekic...?Bosanski zmaj je napisao/la:- Takac jos uvijek nije potpisao za Zvijezdu, bio je na probnoj utakmici, ali jos uvijek se ne zna njegov status.
Fasada je materijal.Dovoljno sam ti rekao,prvo nauci osnove pa pisi po forumu,sta npr stave staklo ili plesiglas,jel to tebi fasada=,sto se tice sankcionisanja ti si prviTkanton je napisao/la:Mislim da je krajnje vrijeme da se ovaj DZIN od stranekog admina sankcionise, pa lik kad god vidi da nije upravu pocne da vrijedja. Ajd DZIN molim te objasni mi sta se na vanjsku stranu nekog objekta moze postavit a da se nezove fasada neovisno od kojeg materija je napravljena, jedino ako si ti izmislio nesto novo.
Pazi,naravno da ima promasaja,ali glupo je reci ako momka nisi gledao da ako dolazi iz 3.lige Srbije dovoljno je rekao o svojim igrackim kvalitetima.Mislim,meni su za manje od pola minute pala 3 igraca koja su dosla u BiH i ostavila izuzetan trag plus jedan koji je za nekih 7-8 meseci postao reprezentativac Srbije a igrao do skora u trecoj ligi za Zemun.Imas tu npr.i Dimitrija Injca koji je sa nekih 26 godina dosao u Slaviju i onda postao jedan od glavnih igraca Lecha posle toga,ili Zoran Cilinsek koji je sa 30 dosao u Slaviju,Jovic je npr.dosao iz Veternika u Sarajevo...Bosanski zmaj je napisao/la:Devil, razumijem da su svi ti nabrojani igraci igrali 3. ligu Srbije i da su ostavili dubok trag u nasoj PL, ali mi smo do sada dovodili igrace iz 3. lige Srbije pa osim Jakovljevica niko nista nije znacajno napravio u Zvijezdi.Ne znam, mozda smo imali los izbor igraca iz te lige, pa zato imam ovakvo misljenje.Daj Boze da me Jovanovic demantuje ako uopste dodje kod nas.Devil je napisao/la:Znace li ti sta imena Branislav Arsenijevic,Zoran Belosevic,Igor Zurzinov,Dejan Lekic...?Bosanski zmaj je napisao/la:- Takac jos uvijek nije potpisao za Zvijezdu, bio je na probnoj utakmici, ali jos uvijek se ne zna njegov status.
Tvrdim da u trecoj, pa cak i cetvrtoj ligi ima par boljih igraca nego sto su pojedinci u Premijer ligi, ili da se neko ne uvredi u Superligi Srbije. Samo ti momci nemaju nekoga ko ce ih progurati u Superligu npr, ali sto se kvaliteta tice sigurno da nisu nista losiji. Tako da, licno smatram, ima dobrih igraca u nizim ligama, samo ih treba pronaci i pruziti im sansu.
-
Bosanski zmaj
- Kontakt:
Samo sam napisao da do sada nismo imali lijepa iskustva sa igracima iz 3. lige, osim Jakovljevica.Mnogi od njih su dolazili kod nas ali su vec na probi bili vraceni ili su potpisali ugovore a nisu se naigrali.
Slazem se da i toj ligi ima dobrih igraca samo treba pogoditi pravog igraca, sto mi do sada ili nismo znali ili nismo imali srece sa tim igracima.
Slazem se da i toj ligi ima dobrih igraca samo treba pogoditi pravog igraca, sto mi do sada ili nismo znali ili nismo imali srece sa tim igracima.
slazem se ali trenutno zvijezda se nebi trebala pustit u te vode nego treba 100% provjerene igraceAngel1410 je napisao/la:Tvrdim da u trecoj, pa cak i cetvrtoj ligi ima par boljih igraca nego sto su pojedinci u Premijer ligi, ili da se neko ne uvredi u Superligi Srbije. Samo ti momci nemaju nekoga ko ce ih progurati u Superligu npr, ali sto se kvaliteta tice sigurno da nisu nista losiji. Tako da, licno smatram, ima dobrih igraca u nizim ligama, samo ih treba pronaci i pruziti im sansu.
ako sada naprave gresku sa novim igracima,druga nam liga ne gine
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
slazem se ali trenutno zvijezda se nebi trebala pustit u te vode nego treba 100% provjerene igraceelf1 je napisao/la:
ako sada naprave gresku sa novim igracima,druga nam liga ne gine[/quote]
Naravno, samo iznosimo misljenja, ljudski diskutujemo i postujem svacije misljenje...
Igraci koji mogu da prave razliku kostaju, mada nikad ne mozes biti 100% siguran (primer Tores u Celziju) da ce pomenutu razliku i napraviti. A sa druge strane postoje i primeri da vredi rizikovati (npr Lamine Diarra u Partizanu). Mnogo je faktora koji trebaju da se poklope...
Moje misljenje da bi ovaj mali Ordagic mogao biti nase najjace pojacanje u ovom prelaznom roku,a sto je dokaz da u nasem okruzenju ima dobri igraca. Jos jedno priznanje srebrenickoj omladinskoj skoli koja je nastavila trend proizvodnje kvalitetnih igraca.
Nije tacno da je fasada materijal, fasada je zavrsni sloj koji ukrasava neki objekat, a to moze bit materijal kojeg ti poznajes, a moze bit lim, moze bit od drveta, od pleksiglasa od razno razni materijala i na kraju se opet zove fasada..... da ja sam pogrijesio za drinu i sutio sam, nisam vrijedjo covjeka ko tiDzin je napisao/la:Fasada je materijal.Dovoljno sam ti rekao,prvo nauci osnove pa pisi po forumu,sta npr stave staklo ili plesiglas,jel to tebi fasada=,sto se tice sankcionisanja ti si prviTkanton je napisao/la:Mislim da je krajnje vrijeme da se ovaj DZIN od stranekog admina sankcionise, pa lik kad god vidi da nije upravu pocne da vrijedja. Ajd DZIN molim te objasni mi sta se na vanjsku stranu nekog objekta moze postavit a da se nezove fasada neovisno od kojeg materija je napravljena, jedino ako si ti izmislio nesto novo.![]()
![]()
![]()
eto objasnio sam ti,isto ti je covjek objasnio i za Drinu Zvornik sto upadas i pokusavas pametovati kada neznas ,ja sto neznam pitam a ne pametujem i raspravljam
treba dovesti radeta lucica, jer je on i stvorio onaj tim zvijezdeBosanski zmaj je napisao/la:Cijenim Ninkovica i njegov ulazak u PL, ali treba znati da Ninkovic ni prije preuzimanja Zvijezde (Zeljo,Brotnjo) niti poslije Zvijezde (Sesvete,HASK) nije napravio nista u trenerskoj karijeri.
Ne zelim da umanjeujem njegov uspjeh sa Zvijezdom ali u trenutku kada je usao u PL, on je imao iza sebe klub koji za ostale klubove Federalnoj ligi bio Barselona i po finasijama,organizovanosti,igracima,uslovima,.....
Sljedece godine ista ta ekipa bila je na okupu istina mozda igrala i najljepsi fudbal, a onda.....
totalna katastrofa i raspad sistema kada je on poceo dovoditi igrace, sjetite samo tih likova (Paras,Avdic,Haznadar,Musa,H.Besliija, Krajisnik,.......)
Igrala na tusnju, ali samo igrali nije imala nikakve veze sa kantonombhsport je napisao/la:Nekadasnja Drina je igrala u Puracicu cini mi se, sa Muratovicem kao okosnicom, Feridom Berbicem pa i vasim Hamzicem.Tkanton je napisao/la:Drina Zvornik pripada RSbhsport je napisao/la:Zmajevi, drago mi je da stadion napreduje, nadam se da ce biti dom mlade repke.
Gradacac je zdrava sredina i svakako to zasluzuje.
Zna li se ista oko novog trenera? Trznite se malo, vi ste jedini respektabilan predstavnik sa TK, kantona koji je nekada davao najvise prvoligasa (Sloboda, Zmaj, Lukavac, Gradina, Buducnost, Drina Zvornik ... )
Sretno u nastavku sezone.
Da li je istina za Capljica, ako jeste, pravi covjek na pravom mjestu.
vi što se raspravljate o fasadi nađite neki forum o fasadiranju i zidanju.... pa se tamo raspravljate dosadni ste sa timTkanton je napisao/la:Nije tacno da je fasada materijal, fasada je zavrsni sloj koji ukrasava neki objekat, a to moze bit materijal kojeg ti poznajes, a moze bit lim, moze bit od drveta, od pleksiglasa od razno razni materijala i na kraju se opet zove fasada..... da ja sam pogrijesio za drinu i sutio sam, nisam vrijedjo covjeka ko tiDzin je napisao/la:Fasada je materijal.Dovoljno sam ti rekao,prvo nauci osnove pa pisi po forumu,sta npr stave staklo ili plesiglas,jel to tebi fasada=,sto se tice sankcionisanja ti si prviTkanton je napisao/la:Mislim da je krajnje vrijeme da se ovaj DZIN od stranekog admina sankcionise, pa lik kad god vidi da nije upravu pocne da vrijedja. Ajd DZIN molim te objasni mi sta se na vanjsku stranu nekog objekta moze postavit a da se nezove fasada neovisno od kojeg materija je napravljena, jedino ako si ti izmislio nesto novo.![]()
![]()
![]()
eto objasnio sam ti,isto ti je covjek objasnio i za Drinu Zvornik sto upadas i pokusavas pametovati kada neznas ,ja sto neznam pitam a ne pametujem i raspravljam
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.