Bogami plavoj braci si ti trenutno u glavipropuh je napisao/la:[quote="Buu"+U glavi mi je danas ova nasa skupstina i mislim da je ovo sto ce danas biti presudno u odredjivanju buducnosti naseg kluba.Jako vazan dan za sve nas.Jako vazan.Poslije ove skupstine,ako se sve zavrsi kako treba,ocekujem one prave temelje za finu buducnost.Oznacavam ovo u svojoj glavi kao dan-D jednog pravog pocetka u infrastrukturi kluba,organizaciono i finansijsko poboljsanje,stabilnost i naravno kao posljedica toga,bolji igracki kadar u buducnosti.Samo da se ovo danas zavrsi kako treba.Buu je napisao/la:Oko cega se i vi zamarate. Vise je vama stalo nego boccacciu![]()
103 glas je moj
Nas koci najvise uprava. Ako dodje Greda najvise ocekuje od njega da otjera nehljebovice Dzelu, Gojera i Bukia. I da dovede ljude koji ce raditi svoj posao.
Ma tesko da ce biti burno na skupstini jer Gredic nema podrsku samo Amara, Keme i Bakira nego i navijaca. A protiv navijaca se ne moze
I ti vjerujes u ovo sto si napisao da ce on nekog otjerat.
Realno nit je kapacitet nit ime da moze nesto tako, volio bi da grijesim ali mislim da je nazadak ako on dodje na tu poziciju jer ama bas nista nece niti moze donijet klubu zivi bili pa vidjeli
Jedino dobro u njegovom izboru je to sto niti ce se niti smije mjesat Amaru u posao.[/quote]
Almir je zivotinja