To je zalosno. A ko je gori ovi sto se nasladjuju njegovome odlasku ili ovi sto mu zahvaljuju na "titulama" to samo Bog dragi zna.
Ja sam mislio da jedan je Blekic ali nije
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
200 000e za mjesec ugovoravecaveca je napisao/la:Sta se imas nadati ostanku Saida.Kada se znalo cim je doveden Osmanagic da ovaj ide.Brzo se sa Amerom zavrsilo da ovaj ode jos brze.Said otisao za 200 000e.
Nije istina!vecaveca je napisao/la:Sta se imas nadati ostanku Saida.Kada se znalo cim je doveden Osmanagic da ovaj ide.Brzo se sa Amerom zavrsilo da ovaj ode jos brze.Said otisao za 200 000e.
ne treba hvala ja samo predpostavljam za koliko bi mogao otici jel veca cifra bar reciPL BiH -1 je napisao/la:Nije istina!vecaveca je napisao/la:Sta se imas nadati ostanku Saida.Kada se znalo cim je doveden Osmanagic da ovaj ide.Brzo se sa Amerom zavrsilo da ovaj ode jos brze.Said otisao za 200 000e.
Pitaj Dinu. Ako hoces javi se dam ti broj na privatnu samo moras ime i prezime da mi ostavis. Nije 100% istina. A ja necu objaviti visinu transfera jer to ni mediji nece objaviti. Mozda ovo sto ja znam nije tacno ali mislim da jeste. Ali ovo sto si ti napisao 100% nije tacno.
Ne lazi.
Koja je cifra za obestecenje?PL BiH -1 je napisao/la:Nije istina!vecaveca je napisao/la:Sta se imas nadati ostanku Saida.Kada se znalo cim je doveden Osmanagic da ovaj ide.Brzo se sa Amerom zavrsilo da ovaj ode jos brze.Said otisao za 200 000e.
Pitaj Dinu. Ako hoces javi se dam ti broj na privatnu samo moras ime i prezime da mi ostavis. Nije 100% istina. A ja necu objaviti visinu transfera jer to ni mediji nece objaviti. Mozda ovo sto ja znam nije tacno ali mislim da jeste. Ali ovo sto si ti napisao 100% nije tacno.
Ne lazi.
Da je Saidu stalo do FK Sarajevo ostao bi do kraja zezone da pomogne timu na tom putu ka tituli, kazem ovo jer zbog svih tih njegovih izjava o "ljubavi" i odansoti klubu.pacovi_tu_ima je napisao/la: ma nisu smiješni, jednostavno su sretni zbog toga što je otišao njihov krvnik, čovjek koji ih je u zadnje vrijeme ponižavao što na terenu, što preko medija i shvatljiva je ovolika euforija među njima.
uglavnom, hvala ti saide za sve od devastiranja levskog do ponižavanja uskoprugaša!
I vama je Zeba otisao za smijesnu cifru, pa niko na vasoj temi nije pisao i nasladjivao se, gledaj u svoju avliju!domorocki je napisao/la:za Saida su dobili cifru duplo veću nego za Adija Adilovića![]()
![]()
Čestitam na dovođenju Amera,uskoro će te povlačiti veze da smirite kamatare ko i mi u vrijeme Ćuluma,sretno
Nedimko napravi manje pravopisnih grešaka od teberomasarajevo je napisao/la:saide hvala ti za sve i vratise kad god zelis a sto se para tice donjeo je vise para on nego bilo koji vas transver sam izborijo evropu sam proso levski pa vi izracunajte kolko je to
i plus ce mo nesto uzet za ostetu a svi mi znamo da on drzi rijec sjetitese derbija
Ovaj podsjeca na onog deftera od prije par dana..hamzaTM87 je napisao/la:Nedimko napravi manje pravopisnih grešaka od teberomasarajevo je napisao/la:saide hvala ti za sve i vratise kad god zelis a sto se para tice donjeo je vise para on nego bilo koji vas transver sam izborijo evropu sam proso levski pa vi izracunajte kolko je to
i plus ce mo nesto uzet za ostetu a svi mi znamo da on drzi rijec sjetitese derbija
Trenutno korisnika/ca: riki46, VolimoSarajevo i 38 gostiju.