NBA kviz :)
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: NBA kviz :)
Ricky Davis?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Monolog je napisao/la:Ricky Davis?
Nije Rickifilip13 je napisao/la:koje je godište taj igrač?
a mogu reci da nije igra sa Wadeom(znaco od 03) sve ostalo da kazem o njemu bi previse odalo..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Raul_64 je napisao/la:Monolog je napisao/la:Ricky Davis?Nije Rickifilip13 je napisao/la:koje je godište taj igrač?
a mogu reci da nije igra sa Wadeom(znaco od 03) sve ostalo da kazem o njemu bi previse odalo..
chapman?
Sarajlija bona
[youtube][/youtube]
ajde neka neko postavlja
neko lakse
[youtube][/youtube]
ajde neka neko postavlja
neko lakse
Kojoj ekipi Rusel Westbrook nije dao nijedan poen?
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- BernardBarnjak
- Kontakt:
BIHfan je napisao/la:Kojoj ekipi Rusel Westbrook nije dao nijedan poen?
Kentucky WildCats?
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
filip ne
bernand, mislim na nba ekipu
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Sportfanatik
- Kontakt:
Možda BobcatsiBIHfan je napisao/la:filip ne
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Nisu ni bobcatsi, uglavnom poznati su kao prljava ekipa i meni su jedna od najmrzih ekipa danas.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Pacersi 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
pistonsi?
- Sportfanatik
- Kontakt:
Netsi?
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
LBJ MVP je napisao/la:Pacersi
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
BIHfan je napisao/la:LBJ MVP je napisao/la:Pacersi![]()
Nije tacno , ove sezone se sjecam jedne u kojoj je isao preko 20 poena upravo protiv Pacersa..BIHfan je napisao/la:Kojoj ekipi Rusel Westbrook nije dao nijedan poen?
a malo sam onda dublje pogledao i sjetio se da je jednu od najboljih utakmica upravo odigrao protiv Indiane..
[youtube][/youtube]
Raul_64 je napisao/la:BIHfan je napisao/la:LBJ MVP je napisao/la:Pacersi
Nije tacno , ove sezone se sjecam jedne u kojoj je isao preko 20 poena upravo protiv Pacersa..BIHfan je napisao/la:Kojoj ekipi Rusel Westbrook nije dao nijedan poen?
a malo sam onda dublje pogledao i sjetio se da je jednu od najboljih utakmica upravo odigrao protiv Indiane..
[youtube][/youtube]
vjerovatno je mislio da nije dao ni jedan poen u samo jednoj utakmici,ne u čitavoj karijeri
Koje godine je Horace Grant bio allstar 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
alemsa je napisao/la:94
koji igrac je bio mvp finala sa razlicitim timovima?LBJ MVP je napisao/la:alemsa je napisao/la:94![]()
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 27 dec 2012, 16:33, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.