FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Prescritto
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Prescritto » 27 dec 2012, 16:00

amypitar je napisao/la:Al' sto strumfovi prate situaciju sa Saidom... cudo jedno! :D
Jos im u san dolazi. :lol: :lol:
jel ovo matere ti kopiras postove s kliksa jer ne znas da sam provalis :lol:
E' tornata la squadra più odiata d'Italia!

Radmilo

Post Postao/la Radmilo » 27 dec 2012, 16:03

Sretno saide Sarajevo je dobilo kiflu od tebe ispao si prava ljudina bitno da si za sebe dogovorio uslove svakako si u februaru slobodan igrač mudro i pametno. :lol:

MaroonWhite1987
Kontakt:

Post Postao/la MaroonWhite1987 » 27 dec 2012, 16:09

Buu je napisao/la:Koliko god da ste uzeli za njega dobro je. Lova + doveli ste boljeg igraca od njega, na dobitku ste.
Jedini normalan post od navijača Željezničara...
Saraj'vo, za tebe živimo, neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 27 dec 2012, 16:12

Said mrzi Sarajevo, mrzi navijace Sarajeva, mrzi stadion Sarajeva, mrzi upravu Sarajeva, mrzi sve sto se tice FK Sarajeva. Njegova je zelja od malih nogu da igra za FK Zeljeznicar a ne za Sarajevo. On smatra da je GOSK veci klub od Sarajeva. Molim vas, ko boga dragog da **** sa nase teme i tamo se prepirete da li je bolji Tomic ili Yoshida. MRS !
1946

Rios

Post Postao/la Rios » 27 dec 2012, 16:28

Elegant je napisao/la:
pacovi_tu_ima je napisao/la: ma nisu smiješni, jednostavno su sretni zbog toga što je otišao njihov krvnik, čovjek koji ih je u zadnje vrijeme ponižavao što na terenu, što preko medija i shvatljiva je ovolika euforija među njima.

uglavnom, hvala ti saide za sve od devastiranja levskog do ponižavanja uskoprugaša!
Da je Saidu stalo do FK Sarajevo ostao bi do kraja zezone da pomogne timu na tom putu ka tituli, kazem ovo jer zbog svih tih njegovih izjava o "ljubavi" i odansoti klubu.
Vidio bi ja njega da je tu bio prosle zezone kada je bila ona kriza kod vas, kada nije bilo nekoliko plata. Pokazao bi on svoje lice, tj. daj meni pare boli me za druge, jer ja sam super zvjezda.

Pricaj te vi sta hocete ali nema ljubavi, samo je ljubav prema slavi i €€€ !
Koga,cega,sta?? :o :roll: Koliko ja znam zabio nam jedan gol u utakmici u kojoj je vas daleko vise ponizio recimo Vernes Selimovic sa dva gola ili Samir Bekric sa dvije ass.. ;)
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 27 dec 2012, 16:32

Burberry46 je napisao/la:
domorocki je napisao/la:za Saida su dobili cifru duplo veću nego za Adija Adilovića :lol: :lol:
Čestitam na dovođenju Amera,uskoro će te povlačiti veze da smirite kamatare ko i mi u vrijeme Ćuluma,sretno
I vama je Zeba otisao za smijesnu cifru, pa niko na vasoj temi nije pisao i nasladjivao se, gledaj u svoju avliju!
Koji kompleksasi, cast izuzetcima!
Prvo:Zebi je 30 god
Drugo:frajer otpisan,ili ti ga fino zamoljen da potraži novu sredinu i opet uzeli više ;)
Treće:od večeras nastaje nova era i totalna dominacija ovih prostora,crknite
Einigkeit und Recht und Freiheit

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 27 dec 2012, 16:34

ma pisao sam ja davno ovdje, i zna to svako ko zna Saida iole, kakav on i ljubav prema nekom klubu( pa cak i prema Slobodi za koju je NAVODNO plakao kad je cuo da je ispala iz lige) njega motivisu samo pare. Daj boze da nije otisao kao slobodan igrac i da ste dobili bilo sta za njega...jednostavno kao igrac je majstor kao insan nula i to je odavno jasno.

nego fkt ko mu je menadzer trenutno i mene zanima?
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 27 dec 2012, 16:38

vecaveca je napisao/la:Koje Saidov menadjer ???
Sasa je posredovao ali nije mu menadzer. Nece od Saida marke dobiti pravno nego ce ga Said pogurati kao i CSKA sto ce mu dati jer je on njega preporucio i "nagovorio"

Glupost bi bila da ja kazem koliko je obestecenje a Dino se pravi lud i vama navijacima nece da kaze. Jos se danas napravio lud kad ga je zvao jedan momak sa foruma kojem sam ja dao broj pa mu je rekao da Said nije otisao u Sofiju.

Nije bitno. Zalosno je sto dobri igraci odlaze, ali to je cinjenica pa i u bundesligi da ce dobri igraci otici u Englesku i sta ti ja znam. Glupa su vasa prepucavanja. Ako Sarajevo ne moze prodati igraca za milion ko kaze da Zeljo moze. Smirite se. Prestanite srati. Ovaj amypitar prica pricu pa de reci koliko titula donio taj Said pa da meni kompleks nabije. Pa veci je kompleks tebi Bogicevic nanio ako cemo da se prepucavamo. Da Bog da vi imali jos 5-6 igraca Saidovo kalibra i da Bog da oni Zelji bili isti krvnici a vi osvojili isti broj titula kao sa Saidom.

A Said ako je krvnik onda je Selimovic Faraon.

Prestanite pricati o Saidovoj ljubavi. Posebno vi Zeljovci. Kerla je volio Zelju vise nego Said Sarajevo pa je zayebao Zeljo prvi put kad je otisao. Zato pustite tu suplju.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 27 dec 2012, 16:40

ultrasstyle_tz je napisao/la:ma pisao sam ja davno ovdje, i zna to svako ko zna Saida iole, kakav on i ljubav prema nekom klubu( pa cak i prema Slobodi za koju je NAVODNO plakao kad je cuo da je ispala iz lige) njega motivisu samo pare. Daj boze da nije otisao kao slobodan igrac i da ste dobili bilo sta za njega...jednostavno kao igrac je majstor kao insan nula i to je odavno jasno.

Sabit Dervisevic

Mada nije Said nista kriv,kriva je uprava koja nije ispunila dogovorenu.Saida je zaebo menadjer jer sigurno da posjeduje kvalitet za neki veci klub.Jos je covjek slobodan,znaci mamac je bio za sve klubove.
1946

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 27 dec 2012, 16:41

Head je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:ma pisao sam ja davno ovdje, i zna to svako ko zna Saida iole, kakav on i ljubav prema nekom klubu( pa cak i prema Slobodi za koju je NAVODNO plakao kad je cuo da je ispala iz lige) njega motivisu samo pare. Daj boze da nije otisao kao slobodan igrac i da ste dobili bilo sta za njega...jednostavno kao igrac je majstor kao insan nula i to je odavno jasno.

Sabit Dervisevic

Mada nije Said nista kriv,kriva je uprava koja nije ispunila dogovorenu.Saida je zaebo menadjer jer sigurno da posjeduje kvalitet za neki veci klub.Jos je covjek slobodan,znaci mamac je bio za sve klubove.

Sabit u raji poznat kao Sasa nije Saidov menadzer!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 27 dec 2012, 16:42

PL BiH -1 je napisao/la:
Head je napisao/la:

Sabit Dervisevic

Sabit u raji poznat kao Sasa nije Saidov menadzer!
Jeste :!:
1946

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 27 dec 2012, 16:46

Nije milion posto!

A nije ni Redzepagic Dzekin menadzer nego je Dzekin otac.

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 27 dec 2012, 16:47

franklampard8 je napisao/la:Said mrzi Sarajevo, mrzi navijace Sarajeva, mrzi stadion Sarajeva, mrzi upravu Sarajeva, mrzi sve sto se tice FK Sarajeva. Njegova je zelja od malih nogu da igra za FK Zeljeznicar a ne za Sarajevo. On smatra da je GOSK veci klub od Sarajeva. Molim vas, ko boga dragog da **** sa nase teme i tamo se prepirete da li je bolji Tomic ili Yoshida. MRS !
Neces nam ti govorit sta cemo citati. Cuj "nase teme" :roll:
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 27 dec 2012, 16:48

Sabit je posrednik u ovome svemu, ali mu nije menadzer. Sto se tice Sarajeva zaradili ste neku paricu, ne koliko ste planirali, ali dovoljno, plus ste doveli dobrog igraca. Bolje da vam Dino kaze za koliko je Said otisao nego preko foruma da se provlaci.
Sport je lijek za tijelo i duh.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 27 dec 2012, 16:48

PL BiH -1 je napisao/la:Nije milion posto!

Jeste milijardu posto!

Za njegovu karijeru brine se Sasa i njegov otac.Ne moras uvijek glumiti najpametnijeg i najupucenijeg.
1946

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 27 dec 2012, 16:52

ZZtop10 je napisao/la:
franklampard8 je napisao/la:Said mrzi Sarajevo, mrzi navijace Sarajeva, mrzi stadion Sarajeva, mrzi upravu Sarajeva, mrzi sve sto se tice FK Sarajeva. Njegova je zelja od malih nogu da igra za FK Zeljeznicar a ne za Sarajevo. On smatra da je GOSK veci klub od Sarajeva. Molim vas, ko boga dragog da **** sa nase teme i tamo se prepirete da li je bolji Tomic ili Yoshida. MRS !
Jok tvoja je

EDIT: Ljudi stanite nije jos potpisao
1946

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 27 dec 2012, 16:53

franklampard8 je napisao/la:
ZZtop10 je napisao/la:
Jok tvoja je
:lol: :lol:
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 27 dec 2012, 16:54

Head je napisao/la:

Jeste milijardu posto!

Za njegovu karijeru brine se Sasa i njegov otac.Ne moras uvijek glumiti najpametnijeg i najupucenijeg.
Vjeruj da nije. Nema ugovora izmedju njih dvojice. I ti da mu nadjes sad angazman ne moras ici preko Sase nego preko Saidovo oca. Eto tako da ti objasnim. Glupa je rasprava jeste-nije kad to ne igra nikakvu ulogu u njegovom transferu ali Amar Osim ti moze potvrditi da Said nema menadzera jer su njih dvojica davno prije sjedili zajedno prije nego je dosao u Sarajevo.

cikac
Kontakt:

Post Postao/la cikac » 27 dec 2012, 16:58

PL BiH -1 je napisao/la:
Head je napisao/la:

Jeste milijardu posto!

Vjeruj da nije. Nema ugovora izmedju njih dvojice. I ti da mu nadjes sad angazman ne moras ici preko Sase nego preko Saidovo oca. Eto tako da ti objasnim. Glupa je rasprava jeste-nije kad to ne igra nikakvu ulogu u njegovom transferu ali Amar Osim ti moze potvrditi da Said nema menadzera jer su njih dvojica davno prije sjedili zajedno prije nego je dosao u Sarajevo.
Nije ni Mamić menadzer Eduardu, pa mu zaplijenio imovinu u Hrvatskoj :lol:

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 27 dec 2012, 16:58

PL BiH -1 je napisao/la:
Head je napisao/la:

Jeste milijardu posto!

Pa nema klasicnog menadjera,to znam.Ali transfer ide preko Sabita(Sase kafandzije) i njegovog oca.
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.