jel ovo matere ti kopiras postove s kliksa jer ne znas da sam provalisamypitar je napisao/la:Al' sto strumfovi prate situaciju sa Saidom... cudo jedno!
Jos im u san dolazi.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
jel ovo matere ti kopiras postove s kliksa jer ne znas da sam provalisamypitar je napisao/la:Al' sto strumfovi prate situaciju sa Saidom... cudo jedno!
Jos im u san dolazi.

Jedini normalan post od navijača Željezničara...Buu je napisao/la:Koliko god da ste uzeli za njega dobro je. Lova + doveli ste boljeg igraca od njega, na dobitku ste.
Koga,cega,sta??Elegant je napisao/la:Da je Saidu stalo do FK Sarajevo ostao bi do kraja zezone da pomogne timu na tom putu ka tituli, kazem ovo jer zbog svih tih njegovih izjava o "ljubavi" i odansoti klubu.pacovi_tu_ima je napisao/la: ma nisu smiješni, jednostavno su sretni zbog toga što je otišao njihov krvnik, čovjek koji ih je u zadnje vrijeme ponižavao što na terenu, što preko medija i shvatljiva je ovolika euforija među njima.
uglavnom, hvala ti saide za sve od devastiranja levskog do ponižavanja uskoprugaša!
Vidio bi ja njega da je tu bio prosle zezone kada je bila ona kriza kod vas, kada nije bilo nekoliko plata. Pokazao bi on svoje lice, tj. daj meni pare boli me za druge, jer ja sam super zvjezda.
Pricaj te vi sta hocete ali nema ljubavi, samo je ljubav prema slavi i €€€ !

Koliko ja znam zabio nam jedan gol u utakmici u kojoj je vas daleko vise ponizio recimo Vernes Selimovic sa dva gola ili Samir Bekric sa dvije ass..
  Koliko ja znam zabio nam jedan gol u utakmici u kojoj je vas daleko vise ponizio recimo Vernes Selimovic sa dva gola ili Samir Bekric sa dvije ass..  
Prvo:Zebi je 30 godBurberry46 je napisao/la:I vama je Zeba otisao za smijesnu cifru, pa niko na vasoj temi nije pisao i nasladjivao se, gledaj u svoju avliju!domorocki je napisao/la:za Saida su dobili cifru duplo veću nego za Adija Adilovića

Čestitam na dovođenju Amera,uskoro će te povlačiti veze da smirite kamatare ko i mi u vrijeme Ćuluma,sretno
Koji kompleksasi, cast izuzetcima!

Sasa je posredovao ali nije mu menadzer. Nece od Saida marke dobiti pravno nego ce ga Said pogurati kao i CSKA sto ce mu dati jer je on njega preporucio i "nagovorio"vecaveca je napisao/la:Koje Saidov menadjer ???
Sabit Dervisevicultrasstyle_tz je napisao/la:ma pisao sam ja davno ovdje, i zna to svako ko zna Saida iole, kakav on i ljubav prema nekom klubu( pa cak i prema Slobodi za koju je NAVODNO plakao kad je cuo da je ispala iz lige) njega motivisu samo pare. Daj boze da nije otisao kao slobodan igrac i da ste dobili bilo sta za njega...jednostavno kao igrac je majstor kao insan nula i to je odavno jasno.
nego fkt ko mu je menadzer trenutno i mene zanima?
Head je napisao/la:Sabit Dervisevicultrasstyle_tz je napisao/la:ma pisao sam ja davno ovdje, i zna to svako ko zna Saida iole, kakav on i ljubav prema nekom klubu( pa cak i prema Slobodi za koju je NAVODNO plakao kad je cuo da je ispala iz lige) njega motivisu samo pare. Daj boze da nije otisao kao slobodan igrac i da ste dobili bilo sta za njega...jednostavno kao igrac je majstor kao insan nula i to je odavno jasno.
Mada nije Said nista kriv,kriva je uprava koja nije ispunila dogovorenu.Saida je zaebo menadjer jer sigurno da posjeduje kvalitet za neki veci klub.Jos je covjek slobodan,znaci mamac je bio za sve klubove.
JestePL BiH -1 je napisao/la:Head je napisao/la:Sabit Dervisevicultrasstyle_tz je napisao/la:ma pisao sam ja davno ovdje, i zna to svako ko zna Saida iole, kakav on i ljubav prema nekom klubu( pa cak i prema Slobodi za koju je NAVODNO plakao kad je cuo da je ispala iz lige) njega motivisu samo pare. Daj boze da nije otisao kao slobodan igrac i da ste dobili bilo sta za njega...jednostavno kao igrac je majstor kao insan nula i to je odavno jasno.
Mada nije Said nista kriv,kriva je uprava koja nije ispunila dogovorenu.Saida je zaebo menadjer jer sigurno da posjeduje kvalitet za neki veci klub.Jos je covjek slobodan,znaci mamac je bio za sve klubove.
Sabit u raji poznat kao Sasa nije Saidov menadzer!

Neces nam ti govorit sta cemo citati. Cuj "nase teme"franklampard8 je napisao/la:Said mrzi Sarajevo, mrzi navijace Sarajeva, mrzi stadion Sarajeva, mrzi upravu Sarajeva, mrzi sve sto se tice FK Sarajeva. Njegova je zelja od malih nogu da igra za FK Zeljeznicar a ne za Sarajevo. On smatra da je GOSK veci klub od Sarajeva. Molim vas, ko boga dragog da **** sa nase teme i tamo se prepirete da li je bolji Tomic ili Yoshida. MRS !

Jeste milijardu posto!PL BiH -1 je napisao/la:Nije milion posto!
A nije ni Redzepagic Dzekin menadzer nego je Dzekin otac.
Jok tvoja jeZZtop10 je napisao/la:Neces nam ti govorit sta cemo citati. Cuj "nase teme"franklampard8 je napisao/la:Said mrzi Sarajevo, mrzi navijace Sarajeva, mrzi stadion Sarajeva, mrzi upravu Sarajeva, mrzi sve sto se tice FK Sarajeva. Njegova je zelja od malih nogu da igra za FK Zeljeznicar a ne za Sarajevo. On smatra da je GOSK veci klub od Sarajeva. Molim vas, ko boga dragog da **** sa nase teme i tamo se prepirete da li je bolji Tomic ili Yoshida. MRS !
franklampard8 je napisao/la:Jok tvoja jeZZtop10 je napisao/la:Neces nam ti govorit sta cemo citati. Cuj "nase teme"franklampard8 je napisao/la:Said mrzi Sarajevo, mrzi navijace Sarajeva, mrzi stadion Sarajeva, mrzi upravu Sarajeva, mrzi sve sto se tice FK Sarajeva. Njegova je zelja od malih nogu da igra za FK Zeljeznicar a ne za Sarajevo. On smatra da je GOSK veci klub od Sarajeva. Molim vas, ko boga dragog da **** sa nase teme i tamo se prepirete da li je bolji Tomic ili Yoshida. MRS !

Vjeruj da nije. Nema ugovora izmedju njih dvojice. I ti da mu nadjes sad angazman ne moras ici preko Sase nego preko Saidovo oca. Eto tako da ti objasnim. Glupa je rasprava jeste-nije kad to ne igra nikakvu ulogu u njegovom transferu ali Amar Osim ti moze potvrditi da Said nema menadzera jer su njih dvojica davno prije sjedili zajedno prije nego je dosao u Sarajevo.Head je napisao/la:Jeste milijardu posto!PL BiH -1 je napisao/la:Nije milion posto!
Za njegovu karijeru brine se Sasa i njegov otac.Ne moras uvijek glumiti najpametnijeg i najupucenijeg.
Nije ni Mamić menadzer Eduardu, pa mu zaplijenio imovinu u HrvatskojPL BiH -1 je napisao/la:Vjeruj da nije. Nema ugovora izmedju njih dvojice. I ti da mu nadjes sad angazman ne moras ici preko Sase nego preko Saidovo oca. Eto tako da ti objasnim. Glupa je rasprava jeste-nije kad to ne igra nikakvu ulogu u njegovom transferu ali Amar Osim ti moze potvrditi da Said nema menadzera jer su njih dvojica davno prije sjedili zajedno prije nego je dosao u Sarajevo.Head je napisao/la:Jeste milijardu posto!PL BiH -1 je napisao/la:Nije milion posto!
Za njegovu karijeru brine se Sasa i njegov otac.Ne moras uvijek glumiti najpametnijeg i najupucenijeg.

Pa nema klasicnog menadjera,to znam.Ali transfer ide preko Sabita(Sase kafandzije) i njegovog oca.PL BiH -1 je napisao/la:Vjeruj da nije. Nema ugovora izmedju njih dvojice. I ti da mu nadjes sad angazman ne moras ici preko Sase nego preko Saidovo oca. Eto tako da ti objasnim. Glupa je rasprava jeste-nije kad to ne igra nikakvu ulogu u njegovom transferu ali Amar Osim ti moze potvrditi da Said nema menadzera jer su njih dvojica davno prije sjedili zajedno prije nego je dosao u Sarajevo.Head je napisao/la:Jeste milijardu posto!PL BiH -1 je napisao/la:Nije milion posto!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.