Kolko si dobio?emir18 je napisao/la:HAHAHAHAHAHAHAHAHAA,ima Bogaa Bravo JR ,bravoKniksi
New York Knicks
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: New York Knicks
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
150 brate taman za NG ko hadzo da uzivamCarlo je napisao/la:Kolko si dobio?emir18 je napisao/la:HAHAHAHAHAHAHAHAHAA,ima Bogaa Bravo JR ,bravoKniksi
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Dobar, dobar 
JR
27 poena, 6 skokova, 5 asistencija, 1 blok, 5 ukradenih lopti
JR
Ako nista ako moji Kelti neuzmu titulu zelim vama prsten jer ste mi najdraza ekipa posle Bostona,imate vi ekipu za prsten,zasluzio ga je Karmelo.Carlo je napisao/la:Dobar, dobar
JR
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Hvala druže, biće trnovit put do vrhaemir18 je napisao/la:Ako nista ako moji Kelti neuzmu titulu zelim vama prsten jer ste mi najdraza ekipa posle Bostona,imate vi ekipu za prsten,zasluzio ga je Karmelo.Carlo je napisao/la:Dobar, dobar
JR
Dobra pobjeda, Smith nastavlja s dobrim igrama iako danas nije dobro šutao (11/27) radio je druge stvari koje su nas dovele do pobjede. Cope također odličan, trebao bi ga Woody češće koristiti, odličan scorer.
Izjava JRa nakon tekme:
"I watched so many Jordan tapes, it finally worked for me." - JR Smith
U petak protiv Kingsa i onda malo duža pauza do drugog dana nove godine
Felton ima slomljen mali prst, ne zna se koliko će biti out, vrlo vjerovatno par sedmica. Šteta... Ali treba ovu povredu gledati s pozitivne stvari, imaće vremena da sanira povrede šaka.Jared Zwerling @JaredZwerling
Felton had X-rays on his right fifth finger, revealing a fracture. Next course of action will be determined after his return to New York.
- storm_raider
- Kontakt:
J.R. Smith samo da je malo normalniji mogao je napraviti 5 puta bolju karijeru. Meni licno uvijek bio jedan od najdrazih igraca, ne samo zbog lijepog skok-suta nego i zbog atraktivnosti.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Au, valjda će se prije od prognoziranog vratit' na terene.Raymond Felton OUT 4-6 weeks due to fractured finger.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Kobe je igrao sa 1 do 3 slomljena i ne zaljecena prsta 2 god da ne propusti ni jednu tekmuCooper je napisao/la:Au, valjda će se prije od prognoziranog vratit' na terene.Raymond Felton OUT 4-6 weeks due to fractured finger.
[youtube][/youtube]
Usput, Felton neće morati raditi operaciju što je pozitivna stvar. Nikako se ne da Amareu i njemu da ponovo zajedno zaigraju, ali biće vremena ako Bog da
Meloman je upitan za večeras. Ja bih ga odmorio da sam na Woodyjevom mjestu. S istim pristupom kao protiv Sunsa u prvom poluvremenu možemo pobjediti.
Usput, Felton neće morati raditi operaciju što je pozitivna stvar. Nikako se ne da Amareu i njemu da ponovo zajedno zaigraju, ali biće vremena ako Bog da
Meloman je upitan za večeras. Ja bih ga odmorio da sam na Woodyjevom mjestu. S istim pristupom kao protiv Sunsa u prvom poluvremenu možemo pobjediti.
Marc Berman @NYPost_Berman
Melo said he could barely walk yesterday.
Dakle, igramo večeras bez Mela kao što Kingsi igraju bez Cousinsa. Očekujem da Cope i Smith odigraju brilijantno kao protiv Sunsa. Kidda ne treba spominjatiTina Cervasio @TinaCervasio
Carmelo still day to day w hyperextended knee but says he could possibly play Tues, Jan 1. Same starters as PHO game. Rasheed still out.
Tekma je u 04:00 tako da odoh sad spavati i ustati lagano oko pola četiri
Ubiše nas tricama, a nije ni počela utakmica kako treba. 26-14. Odbrana preloša, Kingsi pogađaju otvorene trice.
Cope može postati odličan igrač samo da još popravi odbranu. Jedan od boljih (KONSTANTNIH) scorera u našem timu, treba mu više prilike, naravno.
Cope može postati odličan igrač samo da još popravi odbranu. Jedan od boljih (KONSTANTNIH) scorera u našem timu, treba mu više prilike, naravno.
Ubise nas sa svih strana, jos sad Cope nonsalantno ide i dobi bananu pa posle dobismo i tricu.
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014
Da je zabio bili bi na -15, nakon bloka dadoše nam novu tricu. Bilo je 27, dobro je pa je bar 21. Spasi nas ova trica Kidda. Nema nikakvih izgovora, igramo protiv jedne od najlošijih ekipa lige, odbrana ovako kriminalna ne smije biti.DejaNMG je napisao/la:Ubise nas sa svih strana, jos sad Cope nonsalantno ide i dobi bananu pa posle dobismo i tricu.
- Paraglajder
- Kontakt:
Morao je zabiti ali hajde na greskama se uci, i veceras je odlican u napadu.
Tyson maestralan, 9 skokova od toga 4 ofanzivna i 11 poena, Prigi odlican sto se tice razigravanja.
Mozemo dobiti ovo, mislim da je nemoguce da ponove ovakvo tricasko poluvrjeme, moramo pritisnuti u odbrani, uz neku seriju u trecoj cetvrtini u utakmici smo.
P.S. Dobro smo poceli
Tyson maestralan, 9 skokova od toga 4 ofanzivna i 11 poena, Prigi odlican sto se tice razigravanja.
Mozemo dobiti ovo, mislim da je nemoguce da ponove ovakvo tricasko poluvrjeme, moramo pritisnuti u odbrani, uz neku seriju u trecoj cetvrtini u utakmici smo.
P.S. Dobro smo poceli
Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014
Bolju odbranu igra KK Vogošća, u tome je fazonParaglajder je napisao/la:Au, 71 vam indijanci staviše za poluvrijeme, golemo boga mi...
Smanjili smo na -16, idemo spustiti do -10 do kraja treće četvrtine.
Hahahahah, e majko draga sto se ismijah ovo zeni pored klupe Kingsa sto protestuje sad zbog faula nad Whiteom, i kad on promasi bacanje cujes je kako galami Ball never lie. 
Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014
Ovo je katastrofa, fulamo slobodna bacanja, puno turnovera, sramota, a odbranu ne treba ni spominjati.
Novak i JR nas vracaju.
Koja seljancura ova zena, ne mozes gledati utakmicu koliko iritira njego vikanje.
Koja seljancura ova zena, ne mozes gledati utakmicu koliko iritira njego vikanje.
Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014
Taman se vratimo na -8 i JR donese lošu odluku 
Kakvi koraci Chandleru nisu svirani, koliko sam se ismijao
Kakvi koraci Chandleru nisu svirani, koliko sam se ismijao
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.