blago nama ako cemo se ravnat po Interu, Napoliju, Laciu pa cak i Milanu, onda talijanski klub vise nikad nece osvojiti LP...
kao sto rekoh od njih smo jaci i bez Vidala ili Markizija- treba ih onda unovcit dok se moze i dovest 6-7 Pelusa i Padoina zlu ne trebalo
ambicija nam mora biti LP, i ove sezone nam fali tako malo, JEDAN IGRAC, dakle fali nam 10 miliona obestecenja i 3 miliona plate( sto se moze kompenzirat prodajom Kvaljarele koji pravi vise stete nego koristi). Zamjena Kvaljarela- Ljorente/Drogba od nas pravi jednog od 3-4 najveca favorita za ligu prvaka ( Barca, Bayern, Mancester i mi), ali bojim se da Konte i Marota ne vjeruju u postojeci kadar i u njihov kvalitet i u to da im malo fali da budu top tim pa se boje investirati...para ima, da nema ne bi se davali milioni za nedokazanog klinca i polovnjaka Pelusa , ali ambicije nema. Opet kazem je.es nas ako je stalo da ne mozemo izdvojit 10 mil za igraca koji bi nas ojacao 30-40% u zimskom prelaznom roku ( a za polovnjake i djecu cemo dat preko 10) , jos njegovo dovodjenje mozemo kompenzirat podajom Kvaljarele...
hajmo sad malo skontat koliko i da li uopce nas pojacavaju Peluso i Doria, i da li odmah prave kvalitetniji tim od nas, i koliko bi TRENUTNO postali kvalitetniji i ubojiti tim dolaskom napadaca i to hajd da nema igraca kao na ljeto sto nije bilo pa bih ja i razumio ali sad su Drogba i Ljorente fakticki bagatelni, jer ako ne mozemo za ligu prvaka izdvojit 10-ak miliona onda i nismo veliki klub

..
Drogbi se ne moze dat 4 a Borijelu/ Bendtneru/Samaku moze 2 miliona, to je ono sto mene maksimalno nervira, spao Juve na sirotinju cija egzistencija i ukupni opstanak se vrti oko 1 miliona, brukaju nas dzaba. velik je taj milion mogli bi u stecaj ko Sloboda zbog istog.