Monci je napisao/la:Moze napasti ko sta hoce,ali od Grede ne ocekujem iskorak po pitanju finansija nikakav...mislim da je njegov izbor gasenje pozara....nazalost nije to to sto ZELJI treba,al nema trenutno bolje opcije na zalost....na Amaru je sve
Nije zapravo Gredic taj koji ce biti vazan faktor.On je u svojstvu predsjednika a vazno je ono sto se kaze,da Gredic do 15.januara skupstini mora da predlozi nove clanove upravnog odbora.Zakljucak bi trebao biti da postoji jedna pozitivna struja ljudi na celu sa Gredicem sada,kojeg podrzavaju Zujo i Kozaric i jos neki,a oni ce svi zajedno podrzati maksimalno rad Amara Osima.Nece biti smetnji.U klub bi onda trebali da udju likovi koji bi pomogli boljoj funkcionalnosti Zelje kao kluba.Ti ljudi su odabrani od ovih ljudi koji su izabrali Gredica.Gredic je krov svega,a drugi ce raditi na poboljsanju kluba u svakom smislu.To opet znaci da bi bar trebalo da bude u odredjenom vremenskom periodu cistka neradnika,a ulazak u klub sposobnih ljudi koji bi olaksali i radili punim kapacitetom ono za sta ce biti dovedeni u klub.Amaru ce biti lakse,igracima ce biti lakse,a mi navijaci cemo se i ubuduce radovati novim titulama.Tako ja to vidim,nadam se da ne grijesim,ali gledajuci globalno i uzimajuci u obzir misljenja raznih ljudi koji su bliski sa klubom i koji pravilno razmisljaju,ovaj izbor Gredica uz dolazak nekih novih ljudi i biznismena moze dovesti dopoboljsanja,od sponzorskih ugovora,do reda i rada u klubu.