NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Nama trebaju provjereni igrači da dođu da spase klub od ispadanja a to su igrači iz klubova PL koji su bili standardni u svojim klubovima, ako je otišao Jusić znači mora doć neko ko je bolji od njega, ako je otišao standardni Mašić mora doć neko ko je igro u PL standardno i da je u rangu njega ili bolji i još nam trebju najmanje u svakoj lini po jedan provjeren igrač, kakva treća ili četvrta liga Srbije da nas ti igrači pojačavaju zar nam trebaju još Altin Grbović, Kojić, Erić, Prutina, Stanić, ako ne dovedemo provjerene igrače nas ni ferguson ne spasi
-
Bosanski zmaj
- Kontakt:
Evo jedan primjer: mi otjeramo Jusica koji jeste u godinama, ali zato dovodimo Mitrovica iz FoceZmajjj je napisao/la:Nama trebaju provjereni igrači da dođu da spase klub od ispadanja a to su igrači iz klubova PL koji su bili standardni u svojim klubovima, ako je otišao Jusić znači mora doć neko ko je bolji od njega, ako je otišao standardni Mašić mora doć neko ko je igro u PL standardno i da je u rangu njega ili bolji i još nam trebju najmanje u svakoj lini po jedan provjeren igrač, kakva treća ili četvrta liga Srbije da nas ti igrači pojačavaju zar nam trebaju još Altin Grbović, Kojić, Erić, Prutina, Stanić, ako ne dovedemo provjerene igrače nas ni ferguson ne spasi
STA SMO POSTIGLI SA TIM????
samo dovodimo i gomilamo igrace koji nisu na premijerligaskom nivou plus igrace koje treba uigrati.
Je li vama bolji uigrani Jusic koliko god da imao mana nego nedokazani i neuigrani Mitrovic????
nama ce gotov citava ekipa falit...hoce bit uzbudljiv ovaj prelazni rokZmajjj je napisao/la:Nama trebaju provjereni igrači da dođu da spase klub od ispadanja a to su igrači iz klubova PL koji su bili standardni u svojim klubovima, ako je otišao Jusić znači mora doć neko ko je bolji od njega, ako je otišao standardni Mašić mora doć neko ko je igro u PL standardno i da je u rangu njega ili bolji i još nam trebju najmanje u svakoj lini po jedan provjeren igrač, kakva treća ili četvrta liga Srbije da nas ti igrači pojačavaju zar nam trebaju još Altin Grbović, Kojić, Erić, Prutina, Stanić, ako ne dovedemo provjerene igrače nas ni ferguson ne spasi
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
auuuuu .dobro neko rece.mogao bi lako doci trener kojeg niko od nas nije ni spomenuo.mi pricamo o nekim nama poznatim a pregovara se sa posve drugim trenerima 
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Budi bez brige jer i dolaze provjereni i standardni igraci !Znas i sam da je pocela sezona bombardovanja pa ne treba sve zdravo za gotovo uzetiZmajjj je napisao/la:Nama trebaju provjereni igrači da dođu da spase klub od ispadanja a to su igrači iz klubova PL koji su bili standardni u svojim klubovima, ako je otišao Jusić znači mora doć neko ko je bolji od njega, ako je otišao standardni Mašić mora doć neko ko je igro u PL standardno i da je u rangu njega ili bolji i još nam trebju najmanje u svakoj lini po jedan provjeren igrač, kakva treća ili četvrta liga Srbije da nas ti igrači pojačavaju zar nam trebaju još Altin Grbović, Kojić, Erić, Prutina, Stanić, ako ne dovedemo provjerene igrače nas ni ferguson ne spasi
Igrala na tusnju, ali samo igrali nije imala nikakve veze sa kantonom[/quote]Tkanton je napisao/la:Nekadasnja Drina je igrala u Puracicu cini mi se, sa Muratovicem kao okosnicom, Feridom Berbicem pa i vasim Hamzicem.Tkanton je napisao/la:Drina Zvornik pripada RSbhsport je napisao/la:Zmajevi, drago mi je da stadion napreduje, nadam se da ce biti dom mlade repke.
Gradacac je zdrava sredina i svakako to zasluzuje.
Zna li se ista oko novog trenera? Trznite se malo, vi ste jedini respektabilan predstavnik sa TK, kantona koji je nekada davao najvise prvoligasa (Sloboda, Zmaj, Lukavac, Gradina, Buducnost, Drina Zvornik ... )
Sretno u nastavku sezone.
Da li je istina za Capljica, ako jeste, pravi covjek na pravom mjestu.
Tada se zvao Tuzlansko-Podrinjski kanton
Nebitno kako se zvao, iste su opstine i tad je drina bila u zvorniku
Jbg tebi sve treba pojasnjavati,bila je i opstina Zvornik u federaciji,nneki djelovi su ostali u FBIH i formirana je opstina i klub,isto kao sto su doskora Loncari bilo Srpsko Orasje,Tkanton je napisao/la:Nebitno kako se zvao, iste su opstine i tad je drina bila u zvorniku
vas dvojica likova se svadjajte preko pp , ovo je forum o Zvijezdi , a ne o sprdnjama sa vukajlije i tih sranjaNah1d je napisao/la:Da nema tebe ova kategorija foruama bi bila dosadna. Moleru jedanTkanton je napisao/la:Mislim da je krajnje vrijeme da se ovaj DZIN od stranekog admina sankcionise, pa lik kad god vidi da nije upravu pocne da vrijedja. Ajd DZIN molim te objasni mi sta se na vanjsku stranu nekog objekta moze postavit a da se nezove fasada neovisno od kojeg materija je napravljena, jedino ako si ti izmislio nesto novo.
E jbg ti sad promijeni ustav bosne i hercegovine, ja kako znam kad je potpisan dejton napravljena je federacija i republika srpska i posle toga nikad ni jedna granica nije pomjerena iako to danas pojedinci uveliko zele, samo su se mijenjali imena pojedini kantona, i izbacena su nacionalna imena iz pojedinih gradova, npr srpsko sarajevo danas istocno sarajevo, srpsko orasje danas loncari i td al granice se nisu diraleDzin je napisao/la:Jbg tebi sve treba pojasnjavati,bila je i opstina Zvornik u federaciji,nneki djelovi su ostali u FBIH i formirana je opstina i klub,isto kao sto su doskora Loncari bilo Srpsko Orasje,Tkanton je napisao/la:Nebitno kako se zvao, iste su opstine i tad je drina bila u zvorniku
a jesi zapeo drina je igrala u zivinicama na stadionu slavena i bila je bosnjacka ekipa. i taj dio zvornika cini mi se divic je pripadao nasem kantonu. a igralo je dosta poznatih igraca za drinu koji su kasnije imali zapazene karijereTkanton je napisao/la:Nebitno kako se zvao, iste su opstine i tad je drina bila u zvorniku
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Neznam o kojem vremenu pricate ja sam pregledo tabele od 94 g, drina je 97/98 g igrala pl na stadionu tusanj i sad ovo kad smo mi na stadionu u zvornikuastra1922 je napisao/la:a jesi zapeo drina je igrala u zivinicama na stadionu slavena i bila je bosnjacka ekipa. i taj dio zvornika cini mi se divic je pripadao nasem kantonu. a igralo je dosta poznatih igraca za drinu koji su kasnije imali zapazene karijereTkanton je napisao/la:Nebitno kako se zvao, iste su opstine i tad je drina bila u zvorniku
evo potvrda
http://fkdrinazv.****/p/blog-page_1345.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Jbg kad me vuku za neku stvar, svako buba svasta a niko nece da potvrdi svi misle nesto, evo ja prestajem...žzmaj_Bosne je napisao/la:O čemu vi raspravljate na temi "NK Zvijezda"![]()
kako ono ide
bice zvijezda opet sampion, samo treba para i para a valjda ce bit jbg
svasta se ovdje procitazmaj_Bosne je napisao/la:O čemu vi raspravljate na temi "NK Zvijezda"![]()
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
hajde neka se pise,bitno je da smo uspjeli dovesti mozda najtalentovanijeg mladog igraca u premijer ligi
svaka cast upravi .mislim da je ordagic imao jos neke ponude ali je dosao nama 
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
joksimovic
- Kontakt:
Nešto mi govori da vam dolazi Vlatko Glavaš.Slobodan,u Njemačkoj mu je mjesto boravka---
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Meni je ostavio dobar utisak, veoma pokretan i precizan. Može napredovat dosta kod nas.astra1922 je napisao/la:hajde neka se pise,bitno je da smo uspjeli dovesti mozda najtalentovanijeg mladog igraca u premijer ligisvaka cast upravi .mislim da je ordagic imao jos neke ponude ali je dosao nama
Dragon Town
ne al ce vjerovatno doci trener sa istim incijalima kao onjoksimovic je napisao/la:Nešto mi govori da vam dolazi Vlatko Glavaš.Slobodan,u Njemačkoj mu je mjesto boravka---
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
joksimovic
- Kontakt:
Znači ti znaš,a nećeš da nam kažeš-ha,ha,ha.Ja ostajem pri svom mišljenju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.