Vjerojatno su prošli grupu jer je Primera najjača liga na svijetujuznjak> je napisao/la:Vidjecemo hoce li Betis ponoviti onu sezonu kada su zavrsili kao cetvrti. ) Kasnije su odigrali dosta kvalitetno grupnu fazu LP,ali grupa je bila poprilicno teska s Liverpoolom i Chelsiem .
La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
- Sportfanatik
- Kontakt:
Re: Primera Division (Liga BBVA)
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Ti poredis Betis sa tadasnjim prvakom Evrope i Chelseom kojeg je vodio Morinho ?Sportfanatik je napisao/la:Vjerojatno su prošli grupu jer je Primera najjača liga na svijetujuznjak> je napisao/la:Vidjecemo hoce li Betis ponoviti onu sezonu kada su zavrsili kao cetvrti. ) Kasnije su odigrali dosta kvalitetno grupnu fazu LP,ali grupa je bila poprilicno teska s Liverpoolom i Chelsiem .

Nadovezao bi se na Depor . Njima je porezna uprava stavila embargo na svu zaradu od ulaznica i tv prava . Vidjecemo sta ce dalje biti . U svakom slucaju,Leondorio ih je uvalio u ta **** .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
- vedofeelgood
- Kontakt:
I gubi moj najdrazi tim u Spaniji od Raya
Steta, valjda ce stici ovo do kraja, barem da bod osvoje

Steta, valjda ce stici ovo do kraja, barem da bod osvoje

If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Gdje ce ti bolan Levante biti najdrazi klub ?
To sve krkan do krkana.
Rayo je bas simpaticna ekipa ..
To sve krkan do krkana.

Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Večerašnji program Primere za nepušače marketinga 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ova Spanska liga je sto se organizacije tice blizu nasoj ligi. Nema standardnih termina i dana u kojima se igraju utakmice i svake sedmice dolazi do nekih promjena.
Jedne sedmice se igra Subotom i Nedjeljom, da bi se druge sedmice tih 10 utakmica igralo u cetiri/pet dana.
Jedne sedmice se igra Subotom i Nedjeljom, da bi se druge sedmice tih 10 utakmica igralo u cetiri/pet dana.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Nemoj tako,nije to to realnoM4kaveli je napisao/la:Gdje ce ti bolan Levante biti najdrazi klub ?
To sve krkan do krkana.![]()

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Mislio sam najvise na njihovu odbranu.
A i Rayo ih eto razmontira.
A i Rayo ih eto razmontira.

Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Isco proglašen za Golden Boya 2012 godine, najboljeg U-21 evropskog igrača po mišljenju čitalaca i novinara italijanskog Tuttosporta.
Osvojio je ukupno 137 bodova, drugo mjesto zauzeo je Stephan El Shaarawy (125), a treće golman Atletico Madrida Thibaut Courtois (116).
Ranije su ovu nagradu dobijali Lionel Messi, Wayne Rooney, Cesc Fabregas, Sergio Agüero i prišle godine Mario Götze.

Osvojio je ukupno 137 bodova, drugo mjesto zauzeo je Stephan El Shaarawy (125), a treće golman Atletico Madrida Thibaut Courtois (116).
Ranije su ovu nagradu dobijali Lionel Messi, Wayne Rooney, Cesc Fabregas, Sergio Agüero i prišle godine Mario Götze.

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Zasluzeno nema sta.
Bilbao je baš kritican ove sezone u Primeri
evo sad gube od Zaragoze sa 2-0 na svom San Mamesu 

Girona vodila kod Farse b sa 1-4 ,na kraju zavrsilo 4-4
kakav atomski i romanticarski fudbal se igra u toj Segundi da to nije normalno . Elche sa igracem manje slavio kod B tima Madrida i tako pobjegao drugoj Gironi na +8 

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Hoces reci da je Barca vodila sa 4-1, a ovi uspjeli izjednacit.
koji debakl Levantea u predgrađu Madrida
ma nema veze, mora se i Levante nekad obrukat, ko da je to sta strano, svakako je jos uvjek na dobroj poziciji, predobroj 

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Tim i Igrač kola

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Deportivo ce nastojati iskoristiti zimski prijelazni rok za restrukturiranje ekipe za nastavak sezone . Mada su u teskoj finacijskoj situaciji ,lik koji drzi pola klubova u Spaniji Jorge Mendes, mogao bi im srediti neka solidna pojacanja tipa brazilski Sidnei (Benfica), portugalski veznjaka Custodio (Sporting Braga) i napadaca Hugo Almeida .
On je i doveo neke solidne igrace koji su trenutno na pozajmici u Deporu . Almeida bi bio odlicno pojacanje. Ne znam kakav je ovaj veznjak Castudio , ali jedan kvalitetan igrac na sredini terena im je itekako potreban . Quaresma je ostao bez kluba,ne bi bilo lose da im sredi njegov dolazak .
On je i doveo neke solidne igrace koji su trenutno na pozajmici u Deporu . Almeida bi bio odlicno pojacanje. Ne znam kakav je ovaj veznjak Castudio , ali jedan kvalitetan igrac na sredini terena im je itekako potreban . Quaresma je ostao bez kluba,ne bi bilo lose da im sredi njegov dolazak .

- Nail for Real
- Kontakt:
Anketa
!

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Dominacija 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Citao sam da zele i Carvallha iz Reala.Oni kako su krenuli postaju "portugalski" klub.Kako je moderno traziti prebacivanje u druge lige,mozda i oni zatraze da zaigraju u Portugalujuznjak> je napisao/la:Deportivo ce nastojati iskoristiti zimski prijelazni rok za restrukturiranje ekipe za nastavak sezone . Mada su u teskoj finacijskoj situaciji ,lik koji drzi pola klubova u Spaniji Jorge Mendes, mogao bi im srediti neka solidna pojacanja tipa brazilski Sidnei (Benfica), portugalski veznjaka Custodio (Sporting Braga) i napadaca Hugo Almeida .

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Ma , nema Depor para
pa su prinudjeni da posudjuju te otpatke koje ima servira Mendez . A La Corunja ti je blizu granice a Portugalom ,tako da je portugalcima draze otici tu na posudbu zato sto nece biti daleko od kuce, i pritom Depor je slavan klub, a ni liga nije toliko losa
. Ne bi volio nikako da opet ispadnu . Iako djeluju kao najozbiljniji kandidati za Segundu . Nadam se da ce im doci Almeida, posto im nedostaje kvalitetna realizacija,gubili su neke bitne bodove na svom stadionu zato sto u napadu nisu koristili sanse i za to su po pravilu bivali zestoko kaznjavani .

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.