je l' da? i meni se to čini realnim.. bar prije su celticsi dobro branili reket, ali ne pratim nba odavno pa ne znam je li još uvijek tako...pintol_TM87 je napisao/la:Grifin manjeZeman je napisao/la:Ajmo en-bi-ejovci, šta da se igra?
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
NAPRIJED NARODE!
Po meni bi najprije Kevin Martin trebao veceras u OVER ici al eto nemoj kasnije da ne prodje pa meni od glavuSPY je napisao/la:Mene vuce ovaj hendikep na boston 8,5. Ima li ko pametniji, nešto sigurnije? Barem za duble?
Odigras oklahomu njega i jos jednog igraca mozda griffin manje..
Da uplatim?

- dr.van nostrand
- Kontakt:
I meni se svidja ovaj hednikep od 8,5 na Boston ...
Griffin-a obilazim, kontra sebe ima Garnett-a koji je fenomenalan u defanzivnoj ulozi sto je pokazao i protiv Netsa zadnju tekmu ali s druge strane ocekujem za Griffina vecu minutazu nego sto je ima inace a Garnett to, cini mi se tesko da ce moci pratiti. Za mene je Griffin inace NO BET igrac jer ga je skoro nemoguce upratiti.
S druge strane matchup Paul-Rondo , mozda i dva (uz Kidd-a) najbolja defanzivca na toj poziciji u cijeloj ligi se medjusobno susrecu pa zakljucite sami koji se izbor sam po sebi namece
Ja igram under na obojicu ali onako, za sitno , samo da se isprati.
Ocekujem od ovih "sporednih" igraca da imaju glavnu rijec kada je postizanje poena u pitanju a ova cetvorka ce biti u zestokoj medjusobnoj defanzivnoj borbi.
Po toj logici i under 190,5 mi se svidja ali ne moze se sve igrati
Griffin-a obilazim, kontra sebe ima Garnett-a koji je fenomenalan u defanzivnoj ulozi sto je pokazao i protiv Netsa zadnju tekmu ali s druge strane ocekujem za Griffina vecu minutazu nego sto je ima inace a Garnett to, cini mi se tesko da ce moci pratiti. Za mene je Griffin inace NO BET igrac jer ga je skoro nemoguce upratiti.
S druge strane matchup Paul-Rondo , mozda i dva (uz Kidd-a) najbolja defanzivca na toj poziciji u cijeloj ligi se medjusobno susrecu pa zakljucite sami koji se izbor sam po sebi namece
Ocekujem od ovih "sporednih" igraca da imaju glavnu rijec kada je postizanje poena u pitanju a ova cetvorka ce biti u zestokoj medjusobnoj defanzivnoj borbi.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- 10DelPiero
- Kontakt:
Hajde kad ste vec u tom kosarkaskom fazonu sta mislite o tekmi Barcelona - Fenerbahce ? Ne pratim ja ovo ali mi je zapalo za oko da ova Barca ima 4 vezana poraza pa misljenje kakav je Fener i da li ce se drzati u okviru hendikepa 8,5 ?
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- pintol_TM87
- Kontakt:
ja sam to rekao onako logicki...posto cu logistiku poloziti onda bi ovo moglo i prociZeman je napisao/la:je l' da? i meni se to čini realnim.. bar prije su celticsi dobro branili reket, ali ne pratim nba odavno pa ne znam je li još uvijek tako...pintol_TM87 je napisao/la:Grifin manjeZeman je napisao/la:Ajmo en-bi-ejovci, šta da se igra?
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Trebao bi Garnett doci do 14 poena :Sdr.van nostrand je napisao/la:I meni se svidja ovaj hednikep od 8,5 na Boston ...
S druge strane matchup Paul-Rondo , mozda i dva (uz Kidd-a) najbolja defanzivca na toj poziciji u cijeloj ligi se medjusobno susrecu pa zakljucite sami koji se izbor sam po sebi namece![]()
Ko je ovaj C. Kaman iz Dallasa? Na wwin ponuđeno 12,5 pts. Zadnjih 5-6 tekmi je išao under. Ja nikad čuo za njega nisam. 
To ti je onaj sto je igrao kanter pa kad pobije pet likova napise "KAMAANNNNNNNNNNNNNNNN"SPY je napisao/la:Ko je ovaj C. Kaman iz Dallasa? Na wwin ponuđeno 12,5 pts. Zadnjih 5-6 tekmi je išao under. Ja nikad čuo za njega nisam.
Ne znam mnogo o njemu al mi lici na drogerasa
I ja se uvijek dernjam kaman kad pratim kladionicu, kad mi fali koš ili gol na tekmi.soxx je napisao/la:To ti je onaj sto je igrao kanter pa kad pobije pet likova napise "KAMAANNNNNNNNNNNNNNNN"SPY je napisao/la:Ko je ovaj C. Kaman iz Dallasa? Na wwin ponuđeno 12,5 pts. Zadnjih 5-6 tekmi je išao under. Ja nikad čuo za njega nisam.
- pintol_TM87
- Kontakt:
lik ima mekanu ruku samo kad igra za njemcesoxx je napisao/la:To ti je onaj sto je igrao kanter pa kad pobije pet likova napise "KAMAANNNNNNNNNNNNNNNN"SPY je napisao/la:Ko je ovaj C. Kaman iz Dallasa? Na wwin ponuđeno 12,5 pts. Zadnjih 5-6 tekmi je išao under. Ja nikad čuo za njega nisam.
p.s. kosarkas je on

Ujutro pogledat, ne da mi se pratit i nervirat.
S.Ibaka (Oklahoma) (13,5) 1,85 Više
C.Kaman (Dallas) (12,5) 1,85 Manje
P.Pierce (Boston) (19,5) 1,85 Više
R.Westbrook (Oklahoma) (22,5) 1,85 Više
Kvota 11,71
Onako bzvz da se sta isprati.
C.Kaman (Dallas) (12,5) 1,85 Manje
P.Pierce (Boston) (19,5) 1,85 Više
R.Westbrook (Oklahoma) (22,5) 1,85 Više
Kvota 11,71
Onako bzvz da se sta isprati.
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Durant preko
Westbrook ispod
C.Paul ispod
Garnett preko
Westbrook ispod
C.Paul ispod
Garnett preko
AUSTRALIJA: A-League
09:30 Melbourne Victory - Newcastle 1 1.75
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
1,15 kvota, kako ne psovat sad ko kocijasLenBias je napisao/la:kevin martin 15,5+
clippers 97,5+
thunder 1 (samo zbog toga sto treba treci par)
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- pintol_TM87
- Kontakt:
pintol_TM87 je napisao/la:Grifin manjeZeman je napisao/la:Ajmo en-bi-ejovci, šta da se igra?
Ajde bit ce danas bolje mnogo bolja ponuda 
Mozda je red da ovi clippersi ispuse, 15 pobjeda zaredali mati mila..
Danas treba ganjat LBJ il Bosha wade odradjuje suspenziju al su mamlazi povecali na LBJ ccc..
Mozda je red da ovi clippersi ispuse, 15 pobjeda zaredali mati mila..
Danas treba ganjat LBJ il Bosha wade odradjuje suspenziju al su mamlazi povecali na LBJ ccc..
3:2deno_TM87 je napisao/la:AUSTRALIJA: A-League
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Slava Ukraïni!
Ukic 10,5 manje
Bio je ozlijedjen,propustio je zadnju utak u EL i dvije u prvenstvu,vjeruejm da ce imati manju minutazu nego obicajno,pogotovo sto je tu jos jedan igrac u rotaciji na vanjskim poz(Kapono)tako da ce Ukic dijeliti minute sa Banksom i Bramosom jer svi znamo da dr.Diamantidis ne izlazi iz igre.......
James 27,5 više
Wadea nema zbog suspenzije,Ray upitan zbog ozljede ramena,nadam se da se James uzeti dosta suteva vcrs,jest da ce ga cuvati Prince koji je dobar obrambeni ali ipak govorimo o najboljem igracu trenutno u NBA-u........
Strasbourg 72,5 manje
Ovo sam nasao na jednom stranom portalu pa prenosim,Strasbourg gostuje Chalonu i bit ce bez Fitcha(17,6 poena) i Greera(13,5),dakle prvi i treci strijelac ekipe,dovoljno da se odigra manje(iako Chalon zna odigrati na veliki broj poena,i njima fale neki igraci,zadnju su dobili u gostima 68-56)
Bio je ozlijedjen,propustio je zadnju utak u EL i dvije u prvenstvu,vjeruejm da ce imati manju minutazu nego obicajno,pogotovo sto je tu jos jedan igrac u rotaciji na vanjskim poz(Kapono)tako da ce Ukic dijeliti minute sa Banksom i Bramosom jer svi znamo da dr.Diamantidis ne izlazi iz igre.......
James 27,5 više
Wadea nema zbog suspenzije,Ray upitan zbog ozljede ramena,nadam se da se James uzeti dosta suteva vcrs,jest da ce ga cuvati Prince koji je dobar obrambeni ali ipak govorimo o najboljem igracu trenutno u NBA-u........
Strasbourg 72,5 manje
Ovo sam nasao na jednom stranom portalu pa prenosim,Strasbourg gostuje Chalonu i bit ce bez Fitcha(17,6 poena) i Greera(13,5),dakle prvi i treci strijelac ekipe,dovoljno da se odigra manje(iako Chalon zna odigrati na veliki broj poena,i njima fale neki igraci,zadnju su dobili u gostima 68-56)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.