Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Elektrotehnikenedim1993 je napisao/la:osnove čega?likma23 je napisao/la:Ja jos nemogu povjerovat da sam prosao osnove
Ako završim fakultet planiram radit vani, al zbog prilike posla ne bi mor´o napustiti BOsnu zastalnoNarin je napisao/la:Kada bi vam se ukazala prilika,da li bi otišli iz Bosne u inostranstvo?
who dares, winsNarin je napisao/la:Kada bi vam se ukazala prilika,da li bi otišli iz Bosne u inostranstvo?
NeNarin je napisao/la:Kada bi vam se ukazala prilika,da li bi otišli iz Bosne u inostranstvo?
Kada bi bila neka normalna prilika da se tako izrazim, ne bih sekunde razmišljao, ispalio bih se.Narin je napisao/la:Kada bi vam se ukazala prilika,da li bi otišli iz Bosne u inostranstvo?
I opet ce te glasati za iste...Marsal je napisao/la:Kada bi bila neka normalna prilika da se tako izrazim, ne bih sekunde razmišljao, ispalio bih se.Narin je napisao/la:Kada bi vam se ukazala prilika,da li bi otišli iz Bosne u inostranstvo?
Volim ja svoju zemlju ali što mi u životu treba da gledam kako osobe sa kupljenom diplomom srednje škole posao dobivaju u sudu a na birou u Zenici skoro 400 pravnika, što mi treba da gledam kako se magistar engleskog jezika 4 godine ne može zaposliti, kako rođo koji je završio Mašinstvo uvodi grijanje i radi za jedva 600 maraka od jutra do mraka.
To ko može trpit, nek trpi. Ja vala ne mogu.
I pripremanja ispita.Zodiac je napisao/la:Jao kišnog i ružnog dana ,samo za spavanje i gledanje filmova.