Vranjes nije igrao u posljednje vrijeme nikako, znaci ne mozes reci da je Bicakcic bolji... Vranjes nije ni igrao... A ko je bolji? Kad se gleda kako je Vranjes igrao u reprezentaciji dok je Bicakcic igrao u Braunschweig, onda je Vranjes bolji.nihco je napisao/la:Ostale !? Protiv Litvanije !? Potrazi njegove nastupe na stoperu u Rusiji..MrAmani96 je napisao/la: Tako su Sesar i Svraka standardni, a njih nebi trebalo biti... Isto tako i Sunjic nije kalibar za reprezentaciju.
Vranjes je odigrao jednu losu utakmicu (protiv Grcke), i sve ostalo odigrao vrhunski. Znaci zbog jednu losu utakmicu ne treba igrati za reprezentaciju?
A ja sam rekao da je number one stoper Spaha, i number two Pandza... I ja mislim da su Pandza i Spaha bolji od Vranjesa, znaci po meni bi trebao biti na klupi.
Nema ova prica smisla jer tesko da ce Bicakcic igrati za nas, a da je bolji od Vranjesa, tu nema dileme. Medju 4 najbolja defanzivca cvajte, vec drugu godinu, iduce, 90% u bundesligi..
Ermin Bičakčić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ermin Bičakčić
Vranjes nije, u posljednje vrijeme, igrao jer je bio krivac za 5 golova u 4 posljednje utakmice i prebacen u rezerve, pa se onda izmislja neki sukob sa trenerom..MrAmani96 je napisao/la: Vranjes nije igrao u posljednje vrijeme nikako, znaci ne mozes reci da je Bicakcic bolji... Vranjes nije ni igrao... A ko je bolji? Kad se gleda kako je Vranjes igrao u reprezentaciji dok je Bicakcic igrao u Braunschweig, onda je Vranjes bolji.
U kojim je utakmicama reprezentacije Vranjes igrao na stoperu, osim Grcke i litvanije?
PS. Nisam u stanju u potpunosti protumaciti tvoje misli !
Sent from my Commodore 64
- Principatus
- Kontakt:
Ma Bicakcic ce igrati za nas. Uzeo je njemacki pasos, kada nije ni znao da bi mogao dobiti poziv za A repku.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- velez_mostar
- Kontakt:
Vranjes dobro moze pokriti poziciju desnog beka, brz je..i tu je puno bolji negu na poziciji centralnog stopera, i trebalo bi ga koristiti kao zamjenu za Mujdzu koji je sklon povredama.
Sto se tice pozicija stopera, vjerujem kako je i Susic svjestan da je poslije Spahe najbolji Zukanovic, i treba da igra u pocetnih 11, dok kao zamjenu za njega treba koristiti Pandzu, i eventualno ovog Bicakcica kojeg cesto spominju po forumu.
Sto se tice pozicija stopera, vjerujem kako je i Susic svjestan da je poslije Spahe najbolji Zukanovic, i treba da igra u pocetnih 11, dok kao zamjenu za njega treba koristiti Pandzu, i eventualno ovog Bicakcica kojeg cesto spominju po forumu.
Ermin boravio u Sarajevu, gdje je pokrenuta procedura za dobivanje sportskog državljanstva. Svaka čast Ermine, svaka čast za Begića, Bakovića i ostale.
P.S. Izmete, vidiš li kako se to radi ?! STOKO.

P.S. Izmete, vidiš li kako se to radi ?! STOKO.

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Hajde neka, ali moglo je se to i ranije odradit...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ovo je odlicna stvar Zuka i on bi mogli bit odlican tandem kako me ovo samo raduje
:D:D:D:D:D:D
I koliko će sada ta procedura trajati ...
Valjda neće biti ko sa Mujdžom, nadam se da je napravljen korak naprijed sto se tiče administracije/papirologije ili ako ništa da se napravi incijativa ali čisto sumnjam ...
Valjda neće biti ko sa Mujdžom, nadam se da je napravljen korak naprijed sto se tiče administracije/papirologije ili ako ništa da se napravi incijativa ali čisto sumnjam ...
Prisustvo Bičakčića na današnjem druženju predstavlja pozitivan pomak, nadam se da neće biti dodatnih problema, kao što sam ranije pisao momak je pravi igrač mi predstavljao bi stvarno pojačanje, uglavnom veliki plus za NSBIH.
Mogao bi biti na raspolaganju Papetu za meč protiv Grčke. Tako je rekao Denijal Pirić.thulkazal je napisao/la:I koliko će sada ta procedura trajati ...![]()
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Dobrodošao dečko ,pravi se mašinerija za Mundijal 
„Jasmin Baković, generalni sekretar N/FS BiH napisat će preporuku Vijeću ministara u kojem će od naše vlade tražiti da Ermina Bičakčića ponovo prime među državljane BiH. Vjerujemo da će se cijeli posao realizirati što prije i da će on biti od koristi selektoru Sušiću u narednim utakmicama kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Brazilu“, kazao je Denijal Pirić
Tako se to radi.
Bgm ovi novi funkcioneri u NSBIH odmah krenuli na posao.
Bgm ovi novi funkcioneri u NSBIH odmah krenuli na posao.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Ovako se to radi, a nije kao Hajrovici, Hadzici isl. Svi bi nesto, a niko da mrdne prstom.
Siguran sam da bi svi mogli biti spremni za Grcku samo da su htjeli postupiti kao i Ermin.
Siguran sam da bi svi mogli biti spremni za Grcku samo da su htjeli postupiti kao i Ermin.
Ja ja..... Otkad je Hadzic predao za papire..... Evo brat brat ima 6mj najmanje kako govori sljedeci mjesec dobijam drzavljanstvo.... Tako da nije do njega sigurno..... Tako isto i ovaj Bico ima problema sa papirima..... DaBOGda oni zaigraju za nas ako ovim tempom nastave dobijati sportska drzavljanstva....MrShadow je napisao/la:Ovako se to radi, a nije kao Hajrovici, Hadzici isl. Svi bi nesto, a niko da mrdne prstom.
A da Teletina malo pogura odnosno orgira kod Bevande zavrsilo bi se to za 5 dana kao i za Pjanica kad je orgirano....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jos samo da neko odgovori sta je to sredio, potpisao Bicakcic ? Je li dobio nas pasos ?
Mogli su ga nafatat' , zovnut' na dernek, slikat' se.. covjek dosao na odmor, navikli smo na razne marifetluke, nista to ne znaci, govori on vec 2 godine da zeli igrati za nas. Tek kada ga vidim u reprezentaciji, po meni je nesto uradjeno !
Mogli su ga nafatat' , zovnut' na dernek, slikat' se.. covjek dosao na odmor, navikli smo na razne marifetluke, nista to ne znaci, govori on vec 2 godine da zeli igrati za nas. Tek kada ga vidim u reprezentaciji, po meni je nesto uradjeno !
Sent from my Commodore 64
Bicakcic je produzio ugovor sa Braunschweigom za dvije godine do ljeta 2015.godine.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Da i treba napomenuti da je imao neke ponude iz bundeslige ali ipak je odlucio da ostane u cvajti. Pametan pozetamerosm je napisao/la:Bicakcic je produzio ugovor sa Braunschweigom za dvije godine do ljeta 2015.godine.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Slazem se s tobom da je ovo bio pametan potez Bicakcica. Braunschweig dobro stoji u Cvajti i ukoliko ne zahebu ni sefa ni stanicu u drugom dijelu sezone, naredne sezone ce igrati u Bundesligi. Bicakcic je u ekipi izborio mjesto i postao jedan od glavnih oslonaca ove ekipe i da je promjenio sredinu sav taj njegov napredak bi pao u vodu.Bosniacum Lilium je napisao/la:Da i treba napomenuti da je imao neke ponude iz bundeslige ali ipak je odlucio da ostane u cvajti. Pametan pozetamerosm je napisao/la:Bicakcic je produzio ugovor sa Braunschweigom za dvije godine do ljeta 2015.godine.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.