Ludi snovi

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

nedim1993
Kontakt:

Re: Ludi snovi

Post Postao/la nedim1993 » 28 dec 2012, 14:16

neo je napisao/la:Opa najs. Nisi se probudio brzo? Tesko je savladati adrenalin kada postanes svjestan da sanjas :-)

poslano koristeći mobitel, izvinjavam se na greškama pri kucanju.
ja sam kao mali imo' lucidan san. i govorim jaranu u snu ma ne brini se sanjam ja ovo nije stvarno, i qurac kad smo pali u nekakvu ogromnu rupu budi se :lol:
Vođa zna.

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 28 dec 2012, 14:19

Zayebano je kad par noći ili više,uzastopno sanjaš jedan te isti san i nakon određenog vremena u snu skontaš da sanjaš i znaš šta će se sljedeće desiti (u snu) ,ljudski mozak je stvarno nevjerovatna stvar 8-) .

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 28 dec 2012, 14:22

@neo malo mi je falilo. Poceo sam da sanjam sjecanjem definicije o lucidnim snovima, ali kad sam se sjetio definicije i zapravo shvatio da sanjam automatski sam se sjetio i cinjenice da ukoliko se previse uzbudim probudit cu se, i onda sam poceo da šizim. Sreca na vrijeme prestadoh pa sam uspio da razbacim koju partiju :D
naprijed rejal

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 28 dec 2012, 17:53

Sveti je napisao/la:nevjerovatno realan osjecaj kad znas da sanjas a sanjas
kako ovo volim 8-)
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 29 dec 2012, 01:10

Jednom prilikom spavao sam kod jarana, znaci kreveti su u neposrednoj blizini.
Sanjam ja dosle neke utvare po mene i sad ko pitaju one mene ocemol odma ic'; i ja se na to probudim, sekundu poslije ovaj progovara u snu necete ici. Aj jbga, ja se sjebao malo al poslije sam opet zaspao. Ponovo sanjam iste te i krenuo ja za tim utvarama i dok sam hodao za njima okrenuo sam se i krenuo bjezati. Ponovo sam se probudio i sjedim na krevetu, a ovaj ponovo iz sna progovara nesto na fazon ovoga : bjezi, nemoj stajati.
Imal ko objasnjenje za ovo gore ? :D

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 29 dec 2012, 03:07

gojzerica je napisao/la:
gojzerica je napisao/la:Sanjam ja jednom ulazim ko u neku sobu koja je u svemiru negdje.. i kao sa Bogom moram pričati.. i vidim ja tu jednu osobu sjedi sa nekom knjigom i pitam ga ja ''ko si'', kaže on meni ''Bog'', a ja mu reko ''e jesi ružan''.. :? :oops: :geek: :geek: :| :arrow:
I ja sam Ga sanjao.. :mrgreen:
Nemoj se ljutiti ,al ovo lazes ... Laz se mirise na kilometar.Shvati ovo kako hoces ,ali ispadas glup sa ovim forama.

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 29 dec 2012, 03:20

misli šta god hoćeš, ja nemam razloga da lažem! i ne mogu ti ja to dokazati da sam sanjao, ali znam da jesam.

edit. i znam da sam se ujutro usrao od straha

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 29 dec 2012, 03:32

E ovako u cetvrtak navecer sam gledao neke parove za petak i za oko mi je zapala kosarka i to tekma Barcelona - Fenerbahce i vec sam to bio pripremio kontra hendikep na Fener i naravno otisao spavati razmisljajuci da imam siguricu sa kvotom 1,90 medutim sanjao sam da mi brat govori da ce ih Barca uzeti vise od tog hendikepa koji planiram igrati. Ujutro se budim razmisljam malo o tome kontam bi li promjenio odluku ali ipak odigram onako kako sam planirao, rezultat pa Barca ih je blago receno rasula i ja padam :lol:

edit: samo sam na tom paru pao za nekih 60 KM :lol:
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 29 dec 2012, 03:37

@gojzerica
Ama kazem ti ne shvati kao uvredu...Svi smo prosli te faze i prepoznajemo ih ;) ... nauci na tudjim greskam ne na svojim.

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 29 dec 2012, 03:40

oke, al govoriš mi ''ispadaš glup sa tim forama'', al ja ozbiljno govorim, nisu nikakve fore. ;) možda izgleda ko da se zezam radi onih smajlija...

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 29 dec 2012, 10:48

10DelPiero je napisao/la:E ovako u cetvrtak navecer sam gledao neke parove za petak i za oko mi je zapala kosarka i to tekma Barcelona - Fenerbahce i vec sam to bio pripremio kontra hendikep na Fener i naravno otisao spavati razmisljajuci da imam siguricu sa kvotom 1,90 medutim sanjao sam da mi brat govori da ce ih Barca uzeti vise od tog hendikepa koji planiram igrati. Ujutro se budim razmisljam malo o tome kontam bi li promjenio odluku ali ipak odigram onako kako sam planirao, rezultat pa Barca ih je blago receno rasula i ja padam :lol:

edit: samo sam na tom paru pao za nekih 60 KM :lol:
Drug slicni smo :lol: Neki dan sam sanjao da govorim haveru CSKA x2 100 % a ovaj drugi meni govori jesil ti normalan igraj X kvota 16 sta ti je.I ja u ponudi ima samo nogomet CSKA i to Sofija,odigram ja X2 kvota oko 6 haha i naravno padnem.Ganjam kosarku,odigram X tek 9 razlike CSKA dobi.Pa opet odigram X sljedece kolo al sad su izgubili :lol: :lol: :lol:
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.

nele-BHF
Kontakt:

Post Postao/la nele-BHF » 29 dec 2012, 15:08

Aaaaa, ja pobjeg'ooooo!!!

Prvi put da uspijem pobjeći nekom ko me ganja. I ne samo da sam pobjeg'o, nego sam ih razbiooo! Bili su mi za petama, neki kerovi i neki ljudi. Taman da me ufati za nogu ja ga klještima po rukama. Tup tup tup, rek'o, NEĆEEEEŠ, i zbrišem im preko neke planine. I rek'o, nisam dovoljno daleko, ker će me namirisat, ja dup preko još jedne planine, i tad sam bio rahat. 8-)

slika

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 30 dec 2012, 00:25

Ja sam sanjao da sam u onoj seriji "Saptacica Duhovima",ali ne kao seriju vec kao stvarnost,ja im pomazem oko onih cuda,i vidim i cujem sto i oni,pa me duhovi oni ganjaju oko kuce,pa svega je bilo...al na kraju ko i u seriji bude :lol: :lol:

P.S da li je neko upratio(ako gleda ovu seriju) da na kraju kad duh treba da ode,da u 99% slucajeva duh nesta kaze tipa :"reci mu...." a ona odgovara sa "hocu.." i tad naravno zaplace i ne kaze,hebla sebe :lol: :lol:
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 30 dec 2012, 00:32

ja evo u zadnjih 10-15 dana, drugi ili treci put sanjam kako sam se pokupio s jednom trebom s faksa, ko zna mozda se i ostvari :lol:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 30 dec 2012, 00:33

KB-TM87 je napisao/la:ja evo u zadnjih 10-15 dana, drugi ili treci put sanjam kako sam se pokupio s jednom trebom s faksa, ko zna mozda se i ostvari :lol:
a mozda ti je to znak da mozes o tom samo da sanjas :lol: :lol:
ja sam tako sanjo da upisujem ocjene na faxu,pa evo godinu obnavljam na ETFu :lol:
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 30 dec 2012, 00:34

Melo15 je napisao/la:
KB-TM87 je napisao/la:ja evo u zadnjih 10-15 dana, drugi ili treci put sanjam kako sam se pokupio s jednom trebom s faksa, ko zna mozda se i ostvari :lol:
ja sam tako sanjo da upisujem ocjene na faxu,pa evo godinu obnavljam na ETFu :lol:
može biti jer sam već u vezi i to ozbiljnoj :lol:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 30 dec 2012, 00:38

Ja sam imao jednu curu sa kojom sam se bas ono svađao kad je ljubav pukla, nekada iz cista mira nesto mi dobaci (a volila je provocirat) pa se mi prepiremo i sve tako u krug. Uglavnom bas smo imali prepirki ali samo verbalne, nisu to sada psovke da sam ja njoj nesto ali ono prepiranja ko je u pravu a ko ne pa do beskonacnosti.

I sada ja kada sanjam tu curu, mi se u snu jos zesce svađamo, valjda mi se to negdje u mozgu zacrtalo pa se i u snu te slike vracaju. Desi mi se tako ja negdje sa drustvom kad naodjednom ona se pojavi i pocne prepirka. Onda kad se probudim razmisljam o tome i proslosti.

Bog mi je svjedok da sam ja nju puno volio ali valjda je to sudbina da nam nije uspjelo pa se poceli svađati radi gluposti.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 30 dec 2012, 15:55

KB-TM87 je napisao/la:
Melo15 je napisao/la:
može biti jer sam već u vezi i to ozbiljnoj :lol:
hahaha respect za ovaj odgovor :D

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 04 jan 2013, 01:07

Ovo je dosta davno bilo cak se ne sjecam ni sa koliko godina sam sanjao a vremenom sam postao i svjestan da sanjam hvala Bogu prestalo je. Znaci hodam ulicom i odjednom padnem i krenem da se valjam tacnije okrecem po zemlji u jednom smjeru i kako mi se slika okrece vidim da auto ide na mene a ja ga pokusavam izbjeci tako sto pokusavam kontrolirati u kojem cu se smjeru okretati i kao sto sam rekao postao sam svjestan da sanjam ali opet sam pokusavao da se sklonim od auta. Moram jos napomenuti onaj nevjerovatan osjecaj tjeskobe/straha tokom sna :?
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 04 jan 2013, 01:13

sanjam bivšu svaku noć :mrgreen:
Vođa zna.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.