i kad nas je eduardova povreda odaljlila od titule. do zime nismo imali nijedan poraz, bili prvi, i kasnije smo naredali milion remija. jednostavno nas nije išlo. i et propade meni najbolja sezonaProfesor je napisao/la:to su bile one godine kad smo igrali najljepsi fudbal na svijetu
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Vođa zna.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Strasno smo igrali tu sezonu do prokletog Birminghama, nikad prezaljena titula...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Eduardo je trebao utakmica za igranje, a to nije mogao tad dobiti u Arsenalu i zato je otisao, kao sto vidimo ni Chamakh nesto ne igra puno. I poslije povrede nije bio ni blizu sebe.Head je napisao/la:Kakav majstor.Nek smo mi njega prodali a ostavili Chamaka.
Da se njegova povreda desila mjesec dana ranije Arsenal bi osvojio titulu. I onda neki kazu Robin Van Persie, gdje je on tu bio da uskoci i pomogne Arsenalu, a da u bolnici kao i inace.
Sjeca li se neko kako smo ispali od Liverpoola u LP ? Te godine.
Celik!3,2,2.
- Marsal
- Kontakt:
Čuveni penal nad prevarom od igrača Babelom u 87 min. I onda svi u napad i zabibere nam još jedan.AllGunsBlazing je napisao/la: Sjeca li se neko kako smo ispali od Liverpoola u LP ? Te godine.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
I onaj cuveni trk Thea i asistencija Adebayoru.Uh,kako sam tad skak'o.Marsal je napisao/la:Čuveni penal nad prevarom od igrača Babelom u 87 min. I onda svi u napad i zabibere nam još jedan.AllGunsBlazing je napisao/la: Sjeca li se neko kako smo ispali od Liverpoola u LP ? Te godine.
btw.

1946
Jao Anrija djece mi

Ovo mora da je neka ženska naišla, pa izvalili okice
Ovo mora da je neka ženska naišla, pa izvalili okice
- paranojafredy
- Kontakt:
Jeste bili opasni sjecam se do te tekme s Birminghamom,i onda onaj start Taylora,nije cak ni crveni dobio,i u finisu greskka Gela,cini mi se penal da je napravio beze koji je Mekfejden pretvorio u gol na kraju remi,tad je niz brdo krenulo,slagao bi kad bi reko da u tom momentu Taylora nisam volio ko rodjenog oca,jbg djecije,iz ove perspektive danas hebo bi mu mater za onaj mesarski potez
Fuck Barcelona and fuck Real Madrid
I've loved United since I was a kid
I've loved United since I was a kid
Traitor, kako ga zove njegova zena
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- frankqqqqq
- Kontakt:
Vidi u Campbella ramena ko ormar
Koja je to stožina od igrača bila, nisi mogao uć u 16 metara a sad puše li puše.
- TheVerminator
- Kontakt:
Iako je doš'o iz mrskih mi Spursa, volio sam ga vazda, baš zbog tog što je bio stožina. A i kad ga pogledaš, strah te krenut u prodor, prepadneš se jbt.

Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
18:30hgunnerfan je napisao/la:u kol'ko igramo sutra ?
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Danas gledao Podolskijev ucinak na EP 2008..
Frajer cim dobije loptu to je ili gol, ili na srecu stativa.. :O
Tad je onaj Gomez bio mrtvi rahljo, volio bih da njega stave, jer frajer je efikasan drama.
Frajer cim dobije loptu to je ili gol, ili na srecu stativa.. :O
Tad je onaj Gomez bio mrtvi rahljo, volio bih da njega stave, jer frajer je efikasan drama.
- HighburyHigh
- Kontakt:
http://metro.co.uk/2012/12/28/arsenal-r ... y-3330711/" onclick="window.open(this.href);return false;
Here we go again.
Here we go again.
Victoria Concordia Crescit.
theo kontrom izbacio sve liverpulove igrače i dodo adebayoru, ovaj za 2:2. komentator kreči arsenal u polofinalu. nedugo nakon toga, nekakav penal toure napravi. i u 90+ babel vs fabregas, trče, babel otreso fabregasa i osto 1 na 1 sa golmanom i 4:2 .AllGunsBlazing je napisao/la:
Sjeca li se neko kako smo ispali od Liverpoola u LP ? Te godine.
Vođa zna.
- Rockefeller
- Kontakt:
Wenger: "my best memory of 2012? Kieran Gibbs tackle against West Brom to the last game of the season. He assures us the qualification to the Champions League"
Bio je junak!
sjećam se ovog ja mislim. čak si i ti arnele napiso nešto u vezi ovog ovdje.Rockefeller je napisao/la:Wenger: "my best memory of 2012? Kieran Gibbs tackle against West Brom to the last game of the season. He assures us the qualification to the Champions League"![]()
![]()
![]()
Bio je junak!
Vođa zna.
- Rockefeller
- Kontakt:
Ma dosta nas je spominjalo tu situaciju. A meni je smiješno koliko malo je Arsenal dijelilo od totalnog neuspjeha. 
- TheVerminator
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Koje olakšanje je bilo poslije ovog druže.
Koje olakšanje je bilo poslije ovog druže.
Victoria Concordia Crescit
— Tony Adams.
— Tony Adams.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Sto se tice te utakmice LP, sudijski penal, tj. nije ga bilo, i onda uvale i taj 4. i to je to.
Celik!3,2,2.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.