Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- 10DelPiero
- Kontakt:
- IlPrincipino
- Kontakt:
Re: Serie A
Sretan Bozic momci ko slavi 
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
Sretan BOZIC
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- muha milanez
- Kontakt:
Svim ljubiteljima serije A, koji slave sretan Bozic..
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- LateraleSinistro
- Kontakt:
i ja se pridruzujem cestitkama svim forumasima katolicke vjeroispovijesti sretan Bozic
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Sa zakasnjenjem da cestitam i ja Bozic onima koji ga slave po gregorijanskom kalendaru. 
Toliko o sposobnosti klauna, možda mu je i za ovo Juventus kriv.Kaos u Cagliariu: Astori, Nainggolan i Pinilla na prodaju
Cagliari šok: Nema novca za plaće
Cagliari u problemima, igrači bez plaće
- L'Avvocato
- Kontakt:
Čitam sad ove podatke o kaznama za klubove zbog navijača, za ovu polusezonu. Ukupno je FIGC ubrao skoro pola miliona eura na kaznama.
Najviše su uzeli nama 123 hiljade eura.
Najviše su uzeli nama 123 hiljade eura.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
ljudi kako igra Sasulo ,sutra igraju Sasulo -cesena,ko je otprilike jaci
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Sassuolo je najjaca ekipa u Serii B i sigurno ove godine ulaze u A-diviziju...... Cesena je pri dnu tabele al' je zadnju utakmicu pobjedila u gostima Pro Verceli, to znam jer sam pao na kladionici, mada je i Verceli jos gori od njih..... Uglavnom slobodno na Sasuase igraj, mali Richmond Boakye je strasan i sutra daje gol....meho-medo je napisao/la:ljudi kako igra Sasulo ,sutra igraju Sasulo -cesena,ko je otprilike jaci
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ok,igra cu na Sasulo mada sam mislio 1xHypnose je napisao/la:Sassuolo je najjaca ekipa u Serii B i sigurno ove godine ulaze u A-diviziju...... Cesena je pri dnu tabele al' je zadnju utakmicu pobjedila u gostima Pro Verceli, to znam jer sam pao na kladionici, mada je i Verceli jos gori od njih..... Uglavnom slobodno na Sasuase igraj, mali Richmond Boakye je strasan i sutra daje gol....meho-medo je napisao/la:ljudi kako igra Sasulo ,sutra igraju Sasulo -cesena,ko je otprilike jaci
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
GDS
Interov bijes nakon suspenzije Ranocchie
- Klub se žali da se Juventus ne tretira na isti način
Opet Juve kriv.

Interov bijes nakon suspenzije Ranocchie
- Klub se žali da se Juventus ne tretira na isti način
Opet Juve kriv.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- L'Avvocato
- Kontakt:
O jbmti život pa jel moguće 
★★★
http://www.gazzetta.it/Calcio/Squadre/I ... 1475.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo taj dio stvarno su smijesni Juve sve preuzeo tj Moggi uzeo maha opet

Evo taj dio stvarno su smijesni Juve sve preuzeo tj Moggi uzeo maha opet
A kome se to tacno Inter zalio ?
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
Ne mogu vjerovati, koliko je jadan taj Moratti, za neuspjeh mu je kriv Juventus, za glupost njegovih igrači mu kriv Juventus. A da stvar bude gore svima su bila puna usta napretka serije A poslije calciopolija, Juventus se vratio lomi sve redom i sad ne valjda ništa, a mi pišemo zadnjih nekoliko sezona da je sudjenje gore neko za period prije calciopolija, ali niko ništa nije pisao dok Juventus nije došao na vrh, to se zove bolest. Sve ovo pokazuje da je sve to jedna velika farsa.
- anton 1983
- Kontakt:

Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
- LateraleSinistro
- Kontakt:
ma GDS i Moratti jedu ****, ocigledno pojedini u toj novini i ovaj lik imaju psihicku bolest zvanu Juventus, Ranocchia dobije kaznu i oni moraju spomenut i Juventus uz to, debilizam.Prevazilaze sami sebe.Padovan je napisao/la:Ne mogu vjerovati, koliko je jadan taj Moratti, za neuspjeh mu je kriv Juventus, za glupost njegovih igrači mu kriv Juventus. A da stvar bude gore svima su bila puna usta napretka serije A poslije calciopolija, Juventus se vratio lomi sve redom i sad ne valjda ništa, a mi pišemo zadnjih nekoliko sezona da je sudjenje gore neko za period prije calciopolija, ali niko ništa nije pisao dok Juventus nije došao na vrh, to se zove bolest. Sve ovo pokazuje da je sve to jedna velika farsa.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.