Meni pare ne trebaju zakafu i kladaru. Ne volim kafu a i neidem u kladaruBosniacum Lilium je napisao/la:ma raja se nada pokojoj pariDa ima za kafe i kladare
P.S. Mislim da sam jedini covjek koji kafu ne voli
Moderator/ica: insider
Meni pare ne trebaju zakafu i kladaru. Ne volim kafu a i neidem u kladaruBosniacum Lilium je napisao/la:ma raja se nada pokojoj pariDa ima za kafe i kladare
+1legenda reala je napisao/la:Ja sve shvatam i sve uredu, ali nikako mi ne ide u glavu kako neko može podržavati neku stranku i biti obojen stranački, a vidi kakvo je stanje.
Ja bi sve ove ljude što su zaluđeni strankama, one majmune što drže zastave na predizbornim skupovima povjješo, prije nego ove političare
Ma ja to igram onako da imam nesto pratit da nije dosadno , al nije lose ni kad se cvakne koja markaBosniacum Lilium je napisao/la:Ma kladara se igra iz hobija. Tesko da ce iko ikad biti u plusuUdjes u kladionicu i jednostavno vidis po facama kakav je to sljam unutra, sto se tice starijih ljudi.
Pa tako i igram, 1-2 marke, uplatim, dobijem dobro jeste, ne jbg i tako.A u zadnje vrijeme i slabije igram, odem u kladu malo da se nasmijem kad ljudi kukaju kako ih neće Bingo i takoBosniacum Lilium je napisao/la:Ma kladara se igra iz hobija. Tesko da ce iko ikad biti u plusuUdjes u kladionicu i jednostavno vidis po facama kakav je to sljam unutra, sto se tice starijih ljudi.
Ja sam u plusu do sadlegenda reala je napisao/la:Pa tako i igram, 1-2 marke, uplatim, dobijem dobro jeste, ne jbg i tako.A u zadnje vrijeme i slabije igram, odem u kladu malo da se nasmijem kad ljudi kukaju kako ih neće Bingo i takoBosniacum Lilium je napisao/la:Ma kladara se igra iz hobija. Tesko da ce iko ikad biti u plusuUdjes u kladionicu i jednostavno vidis po facama kakav je to sljam unutra, sto se tice starijih ljudi.
![]()
![]()
To za šljam, ima svega, ali znam dosta ljudi koji rade na dobrim mjestima(direktori, službenici kanton,policija,profesori,nastavnici), a svaki dan dođu u kladionicu i uzmu ponudu, ljudi vole sport i odigraju, što ti veliš hobi
ubij jenedim1993 je napisao/la:muha mi zuji po sobi
Drama pos'o.Sigurno je odlicna lova.Tritolone je napisao/la:Moj kolega iz osnovne skole se prosle godine prijavio na to kad su bili u Rijeci cini mi se, i izabrali su ga među pun k'rac kandidata, i eno ga radi, putuje svijetom, ima love ne zna di ce sa njom
Musić?Evolution87 je napisao/la:ova azra sa zmbt gori
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Goalgetter i 14 gostiju.