Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

likma23
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la likma23 » 28 dec 2012, 20:54

Bosniacum Lilium je napisao/la:ma raja se nada pokojoj pari :P Da ima za kafe i kladare :)
Meni pare ne trebaju zakafu i kladaru. Ne volim kafu a i neidem u kladaru :D :D

P.S. Mislim da sam jedini covjek koji kafu ne voli :lol: :lol: :lol: :lol:
Roger Federer the best!!!

Damir Dzumhur!!!!

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 28 dec 2012, 20:57

legenda reala je napisao/la:Ja sve shvatam i sve uredu, ali nikako mi ne ide u glavu kako neko može podržavati neku stranku i biti obojen stranački, a vidi kakvo je stanje.

Ja bi sve ove ljude što su zaluđeni strankama, one majmune što drže zastave na predizbornim skupovima povjješo, prije nego ove političare :cry:
+1
bravo za ovaj post, jos bi se to i svadjalo i pobilo s tobom ako reknes nesto protiv njihove stranke, znam jednu situaciju kad mi je jaran bio bukvalno popljuvan od strane neke babe sto je u prolazu rekao SDA, a baba nosala majicu SDP, sekunda je falila da je zadavi, a ja gledam i kontam koliko ovaj nas narod moze biti ogranicen i retardiran :roll:
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 28 dec 2012, 20:57

Ja sam kladaru batalio bar na neko vrijeme. Nece i Bog. Moram malu pauzu uzeti, pa onda da prekinem dugi post, nisam dobio nista ima 2 mjeseca ( i to dobio cenera) :)
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

EdenHazard
Kontakt:

Post Postao/la EdenHazard » 28 dec 2012, 20:58

Emire ti ako se docepas kafane i kladionice u Dojčlandu,
morat ćemo ti poslati pare za kartu da imas,
da se mozes kuci vratiti :mrgreen:
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 28 dec 2012, 20:59

Ma kladara se igra iz hobija. Tesko da ce iko ikad biti u plusu :D Udjes u kladionicu i jednostavno vidis po facama kakav je to sljam unutra, sto se tice starijih ljudi.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 28 dec 2012, 20:59

Ne pijem ni ja kafu nikad
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 28 dec 2012, 21:00

Bosniacum Lilium je napisao/la:Ma kladara se igra iz hobija. Tesko da ce iko ikad biti u plusu :D Udjes u kladionicu i jednostavno vidis po facama kakav je to sljam unutra, sto se tice starijih ljudi.
Ma ja to igram onako da imam nesto pratit da nije dosadno , al nije lose ni kad se cvakne koja marka :D
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 28 dec 2012, 21:04

joj otkad nisam kladionicu odigr'o :mrgreen: sad se moram vratiti starim dobitnim navikama ! :D
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 28 dec 2012, 21:08

Bosniacum Lilium je napisao/la:Ma kladara se igra iz hobija. Tesko da ce iko ikad biti u plusu :D Udjes u kladionicu i jednostavno vidis po facama kakav je to sljam unutra, sto se tice starijih ljudi.
Pa tako i igram, 1-2 marke, uplatim, dobijem dobro jeste, ne jbg i tako.A u zadnje vrijeme i slabije igram, odem u kladu malo da se nasmijem kad ljudi kukaju kako ih neće Bingo i tako :lol: :lol:

To za šljam, ima svega, ali znam dosta ljudi koji rade na dobrim mjestima(direktori, službenici kanton,policija,profesori,nastavnici), a svaki dan dođu u kladionicu i uzmu ponudu, ljudi vole sport i odigraju, što ti veliš hobi
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 28 dec 2012, 21:30

legenda reala je napisao/la:
Pa tako i igram, 1-2 marke, uplatim, dobijem dobro jeste, ne jbg i tako.A u zadnje vrijeme i slabije igram, odem u kladu malo da se nasmijem kad ljudi kukaju kako ih neće Bingo i tako :lol: :lol:

To za šljam, ima svega, ali znam dosta ljudi koji rade na dobrim mjestima(direktori, službenici kanton,policija,profesori,nastavnici), a svaki dan dođu u kladionicu i uzmu ponudu, ljudi vole sport i odigraju, što ti veliš hobi
Ja sam u plusu do sad :mrgreen: ne ureklo se
DRUG NEBI TI PUNCA

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 28 dec 2012, 21:31

muha mi zuji po sobi
Vođa zna.

TheVerminator
Kontakt:

Post Postao/la TheVerminator » 28 dec 2012, 21:57

nedim1993 je napisao/la:muha mi zuji po sobi
ubij je :mrgreen:
Victoria Concordia Crescit

“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 28 dec 2012, 22:07

Svi koji su zainteresirani da se pridruže renomiranoj aviokompaniji Emirates Airlines, imat će priliku u Sarajevu predati svoju biografiju i aplicirati za posao stjuardese ili stjuarda.
Piše: A. Dž.

Kompanija Emirates Airlines 12. januara u Sarajevu organizira Dan otvorenih vrata. Ovo je izvrsna prilika za sve zainterersirane da dođu i upoznaju se o uslovima rada u kompaniji te predaju svoju biografiju i započnu novu karijeru.

"Ako imate ono što je potrebno, bit ćete pozvani na razgovor i procjenu isti dan ili u nekom od narednih dana, zavisno od broja prijavljenih kandidata. Završni intervjui za razgovor za posao će biti zakazani i završeni u toku iste sedmice. Stoga, kandidati trebaju imati spremne kopije dokumenata i uvjerenja", stoji na oficijelnoj stranici Emirates Grupe.

Ukoliko želite postati član posade Emirates Airlinesa morate imati najmanje 21. godinu, završenu srednju školu, tečno govoriti engleski i biti sposobni da dohvatite visinu od 212 cm dok stojite na vrhovima prstiju.

Na tijelu ne smijete imati vidljivih tetovaža, morate biti fizički spremni da odgovorite zahtjevima posla, imati pozitivan stav i biti sposobni da se adaptirate novim okolinama i ljudima.

Dan otvorenih vrata počet će u 9 sati u Hotelu Europe.

Emirates Airlines je vodeća aviokompanija na Bliskom istoku, osnovana je 1985. u Dubaiju gdje joj je i sjedište. Pripada Emirates grupi, kompaniji za međunarodna putovanja i turizam, koja ima više od 50.000 zaposlenih.

http://www.klix.ba/biznis/news/kompanij ... /121228019" onclick="window.open(this.href);return false;

Evo Marsal posla za tebe,evo vi koji ne radite. ;)
1946

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 28 dec 2012, 22:21

Moj kolega iz osnovne skole se prosle godine prijavio na to kad su bili u Rijeci cini mi se, i izabrali su ga među pun k'rac kandidata, i eno ga radi, putuje svijetom, ima love ne zna di ce sa njom :lol:
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 28 dec 2012, 22:23

nemam još 21 godinu, a prijavio bih se. ali bit će nešto jula valjda :mrgreen:
naprijed rejal

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 28 dec 2012, 22:25

Tritolone je napisao/la:Moj kolega iz osnovne skole se prosle godine prijavio na to kad su bili u Rijeci cini mi se, i izabrali su ga među pun k'rac kandidata, i eno ga radi, putuje svijetom, ima love ne zna di ce sa njom :lol:
Drama pos'o.Sigurno je odlicna lova.
1946

likma23
Kontakt:

Post Postao/la likma23 » 28 dec 2012, 22:41

:D :D :D :D

[youtube][/youtube]
Roger Federer the best!!!

Damir Dzumhur!!!!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 28 dec 2012, 22:58

Yebo ba kladionicu,poslije droge najvece zlo...samo vodi dalje ljude u propast i u dugove i kocku...ne dobijes jednom pa hajde da vratim pare, pa sve tako... ja sam batalio na vrijeme...

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 28 dec 2012, 22:59

ova azra sa zmbt gori :D
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 28 dec 2012, 23:00

Evolution87 je napisao/la:ova azra sa zmbt gori :D
Musić?

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Goalgetter i 14 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []