Ne zalijeći se, dok svi radovi ne budu gotovi ja ne vjerujem. Prijemjer ti je ta ista Grbavica koja se " uskoro počinje pravit ima 8 godina " ili Tušanj koji se počeo pravit pa stao.Elquerido je napisao/la:Grbavica se pocinje praviti uskoro ! Govor novog predsjednika djeluje obecavajuce
Rekonstrukcija stadiona u BiH
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Dok bagere ne vidim, ne vjerujem.
- Jack777Pott
- Kontakt:
Gledaj Tusnja, ja vise ni bagerima ne vjerujemChuckie je napisao/la:Dok bagere ne vidim, ne vjerujem.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
Ja koliko sam razumio za Grbavicu je izrađen plan nacrta, znaci gotov je taj prikaz na papiru tj. arhitektonski/inzinjerski sad trebaju da se osiguraju novcana sredstva, pomoc, izvođac radova. Ima jos bruka posla da se odradi, dok ne dođe do same gradnje/obnove.
Neka me neko ispravi ako grijesim.
Neka me neko ispravi ako grijesim.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
da bogda,ali tolika prica o idejnom projektu koji nije ni p od pocetka radova,a i neki milioni za stadion ni na vidiku,i sta znaci da se pocinje pravit,jel sredjivat postojeca(dovest istok u kakvo takvo stanje),ili rusenje pa gradnja na novoElquerido je napisao/la:Grbavica se pocinje praviti uskoro ! Govor novog predsjednika djeluje obecavajuce
za bilino polje prosle godine su uradjena dva idejna projekta i ceka se novac koojeg nema ,a sam idejni projekat je kostao dosta puno
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: ciza, dana/u 28 dec 2012, 12:18, ukupno mijenjano 2 puta.
Baza Zmajeva u Crkvicama

Tehnički prijem do Nove godine. Ostalo još uređenje enterijera, i Centar bi trebao biti u potpunosti otvoren do marta naredne godine da primi repku za utakmicu protiv Grčke.
GALERIJA

Tehnički prijem do Nove godine. Ostalo još uređenje enterijera, i Centar bi trebao biti u potpunosti otvoren do marta naredne godine da primi repku za utakmicu protiv Grčke.
GALERIJA
Čelik Zenica 1945
Spiskali 8 miliona i opet im fali para 
Volimo Čelik i oči nam se cakle !
Dobro, pa ne bi bio fazon da neko sebi koju marku ne uzme...romeo je napisao/la:Spiskali 8 miliona i opet im fali para
Čelik Zenica 1945
Kako ovo lijepo izgledaNimla_RZ je napisao/la:Baza Zmajeva u Crkvicama
GALERIJA
.-
xxl basket
- Kontakt:
jel ovo stvarno nece bit stolica na tribini ili cekaju da postave tek ??
Svaka cast !!!Nimla_RZ je napisao/la:Baza Zmajeva u Crkvicama
GALERIJA
Koliko sam upucen, bice postavljeno oko 1500 stolica.xxl basket je napisao/la:jel ovo stvarno nece bit stolica na tribini ili cekaju da postave tek ??
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ne znam sjecas li se stadiona iz Turske koji je konstrukcijski isti kao Grbavica sto je trebala biti izgradena, i sve se tice unutrasnjeg dijela terena i tribina sredeno do bola a ukupna cijena 7.500.000 €. Samo se vanjski dio (mislim oko stadiona jos nije napucavao) nije radio, ali da vidis samo stadiona...romeo je napisao/la:Spiskali 8 miliona i opet im fali para
Pogledaj, Galata je igrala finale kupa 2012 na tom stadionu...
- Probisvjet
- Kontakt:
Ne znam sto mudruju i pametuju iz Zeljeznicara? Da nastave kao sto je "nova" tribina i zaokruze kompletan stadion imali bi mrak stadion!DzoleZeljo je napisao/la:Ne znam sjecas li se stadiona iz Turske koji je konstrukcijski isti kao Grbavica sto je trebala biti izgradena, i sve se tice unutrasnjeg dijela terena i tribina sredeno do bola a ukupna cijena 7.500.000 €. Samo se vanjski dio (mislim oko stadiona jos nije napucavao) nije radio, ali da vidis samo stadiona...romeo je napisao/la:Spiskali 8 miliona i opet im fali para
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ma sve to moze prijatelju, da imas lovu. Posto je nemamo, osuden si da prosis od vlade, kantona i slicnih, i po meni od njih je nikada neces dobiti. Jedini nacin je, da skupljas vako sicu od evrope, pa mozda nesto za 4 do 5 godina pocnes sam raditi na jednoj tribini...Probisvjet je napisao/la:Ne znam sto mudruju i pametuju iz Zeljeznicara? Da nastave kao sto je "nova" tribina i zaokruze kompletan stadion imali bi mrak stadion!DzoleZeljo je napisao/la:Ne znam sjecas li se stadiona iz Turske koji je konstrukcijski isti kao Grbavica sto je trebala biti izgradena, i sve se tice unutrasnjeg dijela terena i tribina sredeno do bola a ukupna cijena 7.500.000 €. Samo se vanjski dio (mislim oko stadiona jos nije napucavao) nije radio, ali da vidis samo stadiona...romeo je napisao/la:Spiskali 8 miliona i opet im fali para
U Sarajevu kao i drzavi je opci haus, eto kod nas dnevno se dogodi po sedam sto razbojnistava sto pljacki, a mediji objave dvije (imam izvor iz MUPA), onda vidis ova samoubistva i ubistva. Evo cetvrti dan za redom, ljudi se ubijaju. Kako onda u takoj drzaviti pokusati nesto normalno raditi... jbg
Je li se počelo raditi na Tušnju?
''Neka me mrze samo da me se boje''
dokle je onaj stadion u Foči!?
Gledam ove fotke iz Zenice i trening centra, super, svaka cast
..ali zapazih na jednoj fotci da je u WC-u 4-5 WC solja jedna do druge bez medjusobnih pregrada.
Nije valjda da to nece biti razdjeljeno u posebno ogradjene dijelove...

Nije valjda da to nece biti razdjeljeno u posebno ogradjene dijelove...
pa ako si trenirao sport onda znas da se vecina sportasa zajedno tusira tako da mogu zajedno i pisatiVamos je napisao/la:Gledam ove fotke iz Zenice i trening centra, super, svaka cast..ali zapazih na jednoj fotci da je u WC-u 4-5 WC solja jedna do druge bez medjusobnih pregrada.
Nije valjda da to nece biti razdjeljeno u posebno ogradjene dijelove...![]()
![]()
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
true storyastra1922 je napisao/la:pa ako si trenirao sport onda znas da se vecina sportasa zajedno tusira tako da mogu zajedno i pisatiVamos je napisao/la:Gledam ove fotke iz Zenice i trening centra, super, svaka cast..ali zapazih na jednoj fotci da je u WC-u 4-5 WC solja jedna do druge bez medjusobnih pregrada.
Nije valjda da to nece biti razdjeljeno u posebno ogradjene dijelove...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.