Evo jos jedne asistencije Salihovica, tako je to kad Bosanac puca corner.
4:0
Dakle Vedo i Salihovic, obadvojica jedan goal i jedna asistencija, inace citav Hoffenheim super jak.
Komentator pita Rangnicka kako je to kada se raspolaze sa Salihovicem i njegovom ljevicom.
Zadnja izmjena: Principatus, dana/u 28 okt 2009, 22:26, ukupno mijenjano 2 puta.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Obadvojica su dobro nabrusita, da vidimo sta se Wolfsburgovci pokazati na weekendu.
Ko je jos misljenja da cemo igrati sa jednim spicem (Dzekom) u Portugalu i da ce Ibisevic sjediti na klupi?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Principatus je napisao/la:Obadvojica su dobro nabrusita, da vidimo sta se Wolfsburgovci pokazati na weekendu.
Ko je jos misljenja da cemo igrati sa jednim spicem (Dzekom) u Portugalu i da ce Ibisevic sjediti na klupi?
ja!!! ja sam siguran da ce poceti sa jednim napadacem. ciro bi me strasno(pozitivno) iznenadio da pocne sa dva spica! eej usred portugala a dva spica! to bi bilo prehrabro. odoh raditi
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.
LeBronJamesKing je napisao/la:Vedo kralju malo si me razocaro ja sam veceras bio predvidio dva a ti samo jedan, hajd nema veze izvadio si se sa ass. V E D O K R A LJ
U pravu si vadio se guzicom.
Ma Vedo ce ovakve i Portugalcima zabijati.
LeBronJamesKing je napisao/la:Vedo kralju malo si me razocaro ja sam veceras bio predvidio dva a ti samo jedan, hajd nema veze izvadio si se sa ass. V E D O K R A LJ
izvadio se sa guzicom?!
kada vidim nick malo mi je jasnije, nisam znao da je i funky pastuh sa nama :ugeek:
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
izvadio se sa guzicom?!
kada vidim nick malo mi je jasnije, nisam znao da je i funky pastuh sa nama :ugeek: