@Carlo
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

problem je taj sto ga oni mrzeCarlo je napisao/la:Da, najbolji je trenutno u ligi i nije se pojavio dominantniji/bolji u zadnjih deset godina. Sta je problem?neno#4 je napisao/la:Prvo kazes da je najbolji, pa onda da nije bilo boljeg igraca u zadnjh deset godinaCarlo je napisao/la:Mislim na to da nije bilo boljeg igrača u zadnjih 10 godina, ne mislim na to da dominira 10 godina
http://hangtime.blogs.nba.com/2012/12/2 ... nbahpfull2" onclick="window.open(this.href);return false;![]()
Pazi on jest dominantan u igri, ali Carlo je rekao najdominatniji igrac lige. To je nesto sasvim drugo. Kad si najdominatniji igrac lige to znaci da osvajas prstenje.alemsa je napisao/la:@bihfan
Shaq je mozda i najdominatniji svih vremena. Ali i on je dominiro mnogo prije nego sto je uzo prsten, pa D. Robinson isto nakon 10 godina uze prsten, pa Malone nikad nije ni uzo, Barkley isto, Ewing isto, Miller isto. James dominira maltene otkako je doso u ligu.
NE!Najdominantnija ekipa lige osvaja prsten,a ne igrac...Ti stvarno mislis da James sad kao najdominantniji igrac lige bi osvojio prsten u ekipi sa npr:BIHfan je napisao/la:Pazi on jest dominantan u igri, ali Carlo je rekao najdominatniji igrac lige. To je nesto sasvim drugo. Kad si najdominatniji igrac lige to znaci da osvajas prstenje.alemsa je napisao/la:@bihfan
Shaq je mozda i najdominatniji svih vremena. Ali i on je dominiro mnogo prije nego sto je uzo prsten, pa D. Robinson isto nakon 10 godina uze prsten, pa Malone nikad nije ni uzo, Barkley isto, Ewing isto, Miller isto. James dominira maltene otkako je doso u ligu.![]()
Jamesova dominacija je tek sad dosla, a kad ce se ugasit to ne znamo. Po meni nije najdominantniji zadnjih 10 godina, zadnje hajmo rec eto 2-3 godine jest.
Bill RussellTo je nesto sasvim drugo. Kad si najdominatniji igrac lige to znaci da osvajas prstenje.
Naravno da jeste.Carlo je napisao/la:Da, najbolji je trenutno u ligi i nije se pojavio dominantniji/bolji u zadnjih deset godina. Sta je problem?neno#4 je napisao/la:Prvo kazes da je najbolji, pa onda da nije bilo boljeg igraca u zadnjh deset godinaCarlo je napisao/la:Mislim na to da nije bilo boljeg igrača u zadnjih 10 godina, ne mislim na to da dominira 10 godina
http://hangtime.blogs.nba.com/2012/12/2 ... nbahpfull2" onclick="window.open(this.href);return false;![]()
alemsa je napisao/la:@bihfan
Shaq je mozda i najdominatniji svih vremena. Ali i on je dominiro mnogo prije nego sto je uzo prsten, pa D. Robinson isto nakon 10 godina uze prsten, pa Malone nikad nije ni uzo, Barkley isto, Ewing isto, Miller isto. James dominira maltene otkako je doso u ligu.
alemsa je napisao/la:@filip
Dosta strucnjaka stavljaja Shaqa kao najdominatnijeg svih vremena, ja sam rekao mozda jer se moze diskutovati, ali bez obzira sigurno je jedan od najdominatnijih igraca svih vremena.
@bihfan
Onda mjesas dinastiju sa dominacijom
BIHfan je napisao/la:Pazi on jest dominantan u igri, ali Carlo je rekao najdominatniji igrac lige. To je nesto sasvim drugo. Kad si najdominatniji igrac lige to znaci da osvajas prstenje.alemsa je napisao/la:@bihfan
Shaq je mozda i najdominatniji svih vremena. Ali i on je dominiro mnogo prije nego sto je uzo prsten, pa D. Robinson isto nakon 10 godina uze prsten, pa Malone nikad nije ni uzo, Barkley isto, Ewing isto, Miller isto. James dominira maltene otkako je doso u ligu.![]()
Jamesova dominacija je tek sad dosla, a kad ce se ugasit to ne znamo. Po meni nije najdominantniji zadnjih 10 godina, zadnje hajmo rec eto 2-3 godine jest.
U najboljim godinama nije imao nikakvu konkurenciju (99/04)alemsa je napisao/la:a uzimas li obzir konkurenciju u kojoj je Shaq igro posebno na C poziciji?
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.