Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
-
BigBigBang
- Kontakt:
Re: Arsenal
Kakav je samo glupan taj Bacary Sagna, Obertan nista nije mogao nije imao gdje i on ga onde faulira kakav kreten.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
jbm li vam svu familiju umrtvljenu,pick.e jedne,jbo vam dan mater,hocetel igrat.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
**** Jacka lopta u glavu pogodi i prevari Vojceka.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Jedva cekam da Cazorla ode na klupu, sramota da Podolski stvori vise sansi od naseg glavnog kreativca.
Celik!3,2,2.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ovakvom igrom Arsenal može parirati Bayernu. Brzim otvaranjem i tranzicijom, ali naravno mora se završnica popraviti.Rockefeller je napisao/la:Ovo je meni bila odlicna predstava Arsenala i odlican stil igre bez obzira kako zavrsi.
Bayern protiv takvih ekipa ne zna (barem je to bio slučaj dosad) igrati. Imaju loptu u nogama, meljaju, ali ne probijaju. No, kada izgube loptu na 40 metara od protivničkog gola - padaju. To im je Dortmund pokazao u posljednje 2-3 sezone.
Što se tiče današnjeg meča, meni su i jedni i drugi ostali dužni. Arsenal u grču, Newcastle dizelaški. Barem je tako meni djelovalo. Osim Walcottovog gola, bile su još 2 prilike (odnosno jedna dobra i ono s*anje od kontre Walcotta), dok je Newcastle osim (sretnog) gola zaprijetio preko Tiotea sa 30 metara, Marveauxa sa vrha šesnaesterca i opet Dembe u završnici. Možete me napasti, al' meni je ovo najrealnije za prvih 45 minuta.
Asistencija Podolskog perverzna, al' mene je više kupilo ono iznošenje lopte glavometom. Mislim da su to Podolski i Wilshere uradili, al' nsiam siguran.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- paranojafredy
- Kontakt:
Volim Arsenal jer on ima dobre igrace koje prodaje drugim klubovima,hvala vam na Robinu,jedva cekam nekog novog kojeg cemo vam uzet tj kupit.Do tad poz sretno sa svrakicama
Fuck Barcelona and fuck Real Madrid
I've loved United since I was a kid
-
BigBigBang
- Kontakt:
Ovaj Sagna nas namjerno sabotira jer nece dobiti novi ugovor, vrijeme je da Jenkinson preuzme desnog beka.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
sve ih kuci vodi,hos jos da ti ja dam cenera na kafuparanojafredy je napisao/la:Volim Arsenal jer on ima dobre igrace koje prodaje drugim klubovima,hvala vam na Robinu,jedva cekam nekog novog kojeg cemo vam uzet tj kupit.Do tad poz sretno sa svrakicama
- paranojafredy
- Kontakt:
Ma nebi bilo lose npr da vam damo Bebea Machedu i Fletchera, vi nama Wilshira,Diaby-a Wolcota i damo vam jos 2.5 miliona u kesu 
Fuck Barcelona and fuck Real Madrid
moze ako ti dolazis ko maskota u paketuparanojafredy je napisao/la:Ma nebi bilo lose npr da vam damo Bebea Machedu i Fletchera, vi nama Wilshira,Diaby-a Wolcota i damo vam jos 2.5 miliona u kesu
walcott izvodi nest na po centra gubbi loptu KOscienly uzima loptu više engo perverzno lik trci kontru 3 na 3 i puca nigdje veze
oce vecu platu ..
bravo sagna..
bravo sagna..
-
BigBigBang
- Kontakt:
UPRAVOBigBigBang je napisao/la:Idiot sagna je kriv za 2 gola, izlazi napolje!
Al Wilshere Wilshere pa koji majstor
Vođa zna.
Gibbs nadi sebi bolji klub molim te nisi zasluzio igrat za vjetar...bravo podolski xD
Kakva utakmica.Akcija -gol-..
Svrake nastavile sa dobrom igrom...
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Wojo ni da pomisli šta obranit ,a odbrana ispratit..
-
BigBigBang
- Kontakt:
to whilshire glavom kroz 9 njih super 
walcottt nakon smotanosti !
walcottt nakon smotanosti !
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 9 gostiju.