Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Upravo to,nisam ni ja njegov ljubitelj,al' čovjek je zaslužio respekt,ipak valja postić toliki uspjeh samo svojim glasom 
kojeg i nema uopšte, što je najtužnije. postigo uspjeh dobrim menadžerom i **** izgledom kojim se današnje klinke od 12 13 godine zavode. i onda je pokupio hejt starijih ljudi koji to ne mogu gledat, i onda se taj hej proširio na 90% populacije.
mene iskreno živcira što se petlja u stvari gdje ne treba da se petlja. ko onaj margarin u sve se mješa.
a ona boli me tuki za njim. slušam tog kralja gore
.
mene iskreno živcira što se petlja u stvari gdje ne treba da se petlja. ko onaj margarin u sve se mješa.
a ona boli me tuki za njim. slušam tog kralja gore
Vođa zna.
cisto inf. boli me tuki za njim, a sto se tice respekta vjerovatno ga zasluzuje za razliku od ovih kvazi pjevaca/icadon_burza je napisao/la:
Malo se pretjeruje sa tim hejtanjem Justina . Nisam ni ja ljubitelj istog niti njegove mozike al postujem sta je sve postigao. On je ogromnim zalaganjem , trudom i odricanjem postigao sve ovo danas i normalno da ga moras pohvaliti za razliku od Rebece kojoj su roditelji kupili pjesmu i snimili spot za nekih 5-6 k dolara
Jos jedan problem koj Justina je sto ga mi gledamo kroz njegove fanove koji salju u neku ruu i pogresnu sliku o njemu
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Film koji vrijedi pogledati.
[youtube][/youtube]
Inace film o Zvezdi.

[youtube][/youtube]
Inace film o Zvezdi.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
ja hocu probat drogu !
ja hocu probat drogu !
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
gdje Bagrcavi,gdje si se sakrio,griješniku jedan? 
Trazi mjesto gdje ce pare sakritbazeni je napisao/la:gdje Bagrcavi,gdje si se sakrio,griješniku jedan?
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
ma ne može se sakriti,sam je kriv kad je rekao daje pun ko brodlikma23 je napisao/la:Trazi mjesto gdje ce pare sakritbazeni je napisao/la:gdje Bagrcavi,gdje si se sakrio,griješniku jedan?
upravo mu promatram sobu dalekozorom,eno ga pod dekom
likma23 je napisao/la:Trazi mjesto gdje ce pare sakritbazeni je napisao/la:gdje Bagrcavi,gdje si se sakrio,griješniku jedan?

tu je lova
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
ne brini poslao sam svoje ljude u crnim odijelima 
ova dvojica su mnogo vise adekvatna za taj posaobazeni je napisao/la:ne brini poslao sam svoje ljude u crnim odijelima

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
samoradnik
- Kontakt:
Kakav tužan dan za nama, masovna ubistva u Loparama i Gračanici... 
-
samoradnik
- Kontakt:
u Loparama brat ubio bratu sina,ženu,sinovu ženu,ranio unuka,izvršio samoubistvo.
U Gračanici čovjek ubio dvoje ljudi,treće teško povrijeđeno.
Evidentno cijelo društvo je otišlo u jedan veliki K...C.
U Gračanici čovjek ubio dvoje ljudi,treće teško povrijeđeno.
Evidentno cijelo društvo je otišlo u jedan veliki K...C.
Ovaj svijet kao na drogiran jbt ,rodbina se ubija,brat brata,sin oca,otac sina strašno...u većini slučajeva yebeni imovinski problemi,pa zar je do toga došlo da se ne može na normalan način riješiti nego neko mora glavom platiti
.
Psiha.Ove novije generacije sve luđe i luđe.Zodiac je napisao/la:Ovaj svijet kao na drogiran jbt ,rodbina se ubija,brat brata,sin oca,otac sina strašno...u većini slučajeva yebeni imovinski problemi,pa zar je do toga došlo da se ne može na normalan način riješiti nego neko mora glavom platiti.
Ni ne napuni 5 godina,već uveliko igra counter strike,gleda crtane gdje se kolju i tako..

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.