City nikad nije igrao ovako otkako je Mancini trener. Pa skoro svaki napad je gol šansa.
Nadam se da će se igrači probuditi, jer City je itekako ranjiv (iako danas ne pokazuju to svojstvo).
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Vruće Manciniju pod nogama,vidi čo'ek nema zahebancijeMonolog je napisao/la:Majko mila.![]()
City nikad nije igrao ovako otkako je Mancini trener. Pa skoro svaki napad je gol šansa.Newcastle jednom opasno zaprijetio preko Cissea i to je to. Trebalo je biti 1:3 već u 20. minuti.
![]()
Nadam se da će se igrači probuditi, jer City je itekako ranjiv (iako danas ne pokazuju to svojstvo).
E Ako smo mi umjetna ekipa onda ne znam stvarno sta je Siti...Celtic je napisao/la:Kako bih volio da ne izgubite od ove umjetne ekipe...Sretno,valjda bar remi izvucete.
To je napisano 15-og decembra,kada su igrali protiv Citya i to se odnosilo na City.EmirSioux89 je napisao/la:E Ako smo mi umjetna ekipa onda ne znam stvarno sta je Siti...Celtic je napisao/la:Kako bih volio da ne izgubite od ove umjetne ekipe...Sretno,valjda bar remi izvucete.
Sve u svemu odlicna utakmica do kraja napeta.
Ma prolazite, vi ćete biti u natjecateljskoj formi__EmIr__ je napisao/la:Znaci Metalist. Znaci nisam previse optimistican ali daleko od toga da se ne bi moglo proci. Ipak, prednost dajem ukrajincima (obzirom kako igramo u zadnje vrijeme ).
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.