etoo crveni nasriu.. mogli bi preokrenutOTNYS_YNWA je napisao/la:Norwich - City 1
Za danas sam odabrao ovaj single

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
etoo crveni nasriu.. mogli bi preokrenutOTNYS_YNWA je napisao/la:Norwich - City 1
nemoj da preokrecu , ja sam igrao 2 , nego ljudi da pitam odigrao samsoxx je napisao/la:etoo crveni nasriu.. mogli bi preokrenutOTNYS_YNWA je napisao/la:Norwich - City 1
znaci nije bino kako utakmica poslije tih 48 sati zavrsi , hajd nema veze ako je kvota 1 ,ovako je bila 1.60 a uplatio sam 2 KM, a inace igrao sam u formuli znas li kakva su pravila kod njihazTer je napisao/la:zavisi od kladionice u kojoj si igrao. u najgorem slučaju morat ćeš čekat 48 sati da se utakmica odigra, ako se utakmica ne odigra u tom periodu - kvota 1.
.dr.van nostrand je napisao/la:Raith Rovers-Cowdenbeath 3+ 1,75
Greenock Morton-Dunfermline obje ekipe zabijaju 1,65
Motherwell-Kilmarnock GG3+ 2,05
St Johnstone-Inverness CT obje ekipe zabijaju 1,60
bravo otpratio Raith roversedr.van nostrand je napisao/la:.dr.van nostrand je napisao/la:Raith Rovers-Cowdenbeath 3+ 1,75
Ma haman tu idu skoro svi oversoxx je napisao/la:Durant 30,5 VISE 1,85
Durant sjajno igra, zadnje 4 utakmice svaki put isao 30+ danas igra protiv Houstona. U ovoj tekmi uvijek pada mnogo poena tak da nebi trebalo biti problem ako durant nastavi igrat svoju igru.
Bravo, uzeo sam ovaj par druge skotske lige.dr.van nostrand je napisao/la:.dr.van nostrand je napisao/la:Raith Rovers-Cowdenbeath 3+ 1,75
AgresivnoDjubre je napisao/la:Ovo cu nesto napamet preko rezultati . com sto upratim odigrati .
United
Persi
Runi
City
Aguero
Stoke oba daju
Arsenal oba daju
Hull oba daju
Barnsley oba daju
Bolton oba daju
Bristol C. oba daju
Milton oba daju
Preston oba daju
Shrewsbury oba daju
Tranmere oba daju
Dagenham & Red. oba daju
Plymouth oba daju
Luton oba daju
Forest Green manje od 3 gola
Morton oba daju
Raith oba daju 3+
Koliko li su se levati iz Houstona sinoc umorili,ipak je visok tempo bio sa dosta trke?dr.van nostrand je napisao/la:Ma haman tu idu skoro svi oversoxx je napisao/la:Durant 30,5 VISE 1,85
Durant sjajno igra, zadnje 4 utakmice svaki put isao 30+ danas igra protiv Houstona. U ovoj tekmi uvijek pada mnogo poena tak da nebi trebalo biti problem ako durant nastavi igrat svoju igru., Durant, Harden , Lin, Westbrook, Ibaka
![]()
Ocekivati je ut. sa dosta sutiranja, tako da ovi iz petorke imaju velike sanse za postizanje dosta poena.
Hradec Kralove-Benatky 1 @1.90 w1 @1.60corleone87 je napisao/la:Prijedlog za hokej:
Hradec Kralove-Benatky 1 @1.90 w1 @1.60
Benatky-Hradec Kralove 5:2 2012/13
Hradec Kralove-Benatky 3:0
Hradec Kralove-Benatky 2:4 2011/12
Benatky-Hradec Kralove 3:4
Hradec Kralove-Benatky 1:2
Benatky-Hradec Kralove 1:5
Hradec Kralove-Benatky 1:7 2010/11
Benatky-Hradec Kralove 8:2
Benatky-Hradec Kralove 1:4 2009/10
Hradec Kralove-Benatky 0:3
Hradec Kralove-Benatky 5:2
Benatky-Hradec Kralove 1:4
Benatky-Hradec Kralove 4:3 2008/09
Hradec Kralove-Benatky 3:4
Benatky-Hradec Kralove 1:0
Hradec Kralove-Benatky 6:2
Energija im je pocrvenila.. Barem u mene u cosku tako stojiLisac je napisao/la:Koliko li su se levati iz Houstona sinoc umorili,ipak je visok tempo bio sa dosta trke?dr.van nostrand je napisao/la:Ma haman tu idu skoro svi oversoxx je napisao/la:Durant 30,5 VISE 1,85
Durant sjajno igra, zadnje 4 utakmice svaki put isao 30+ danas igra protiv Houstona. U ovoj tekmi uvijek pada mnogo poena tak da nebi trebalo biti problem ako durant nastavi igrat svoju igru., Durant, Harden , Lin, Westbrook, Ibaka
![]()
Ocekivati je ut. sa dosta sutiranja, tako da ovi iz petorke imaju velike sanse za postizanje dosta poena.
Ako je neko poslušao bilo šta od ovih kombinacija, mog'o je biti dobar.Monolog je napisao/la:Treba ganjati razne overe na meču Arsenal - Newcastle. Gosti su osakaćeni povredama i suspenzijama (Anita, Raylor, Saylor, Cabaye, Hatem, Williamson). Sve su ovo igrači koji su u prvih 18.Vjerovatno će stopera igrati Perch ("univerzalac", al' ne tako dobar), a u vezi Bigirimana (19 godina) pored Tiotea. Dakle, iako mi je Newcastle najdraži tim, ovdje se nameće 3+, pobjeda Arsenala u hendikepu, pobjeda Arsenala i 3+, 2+ golova domaćih...
Sretno svima.
Oklahoma 2 @1,6ozbiljni10 je napisao/la:Ima li veceras sta sigurno NBA kvota tipa do 1,5 malo veci ulog....
Nema burazeru sigurno, jučer sam kao ti razmišljao pa me Miami dotukao. Sada isključivo bez trocifrenih uloga.ozbiljni10 je napisao/la:Ima li veceras sta sigurno NBA kvota tipa do 1,5 malo veci ulog....
Igraj oklahomu il miami konacni pobjednik.. kvota oko 1,55ozbiljni10 je napisao/la:Ima li veceras sta sigurno NBA kvota tipa do 1,5 malo veci ulog....
sve ovo stoji,samo pazi da Durant ne presjedi dobar dio utakmice,Houstonu je ovo 4 utak u 5dana,imaju malu rotaciju,igraci su izraubani,mozda bude razbijacina od strane OKC-a.........soxx je napisao/la:Houston - Oklahoma 2 1,6 (imate u super ponudama i vece kvote)
Houston imao sinoc tesku utakmicu protiv San Antonia, igraci umorni. Oklahoma saba po sebi jaka tak da bi lagano trebalo proci.
Durant 30,5 VISE 1,85
Durant sjajno igra, zadnje 4 utakmice svaki put isao 30+ danas igra protiv Houstona. U ovoj tekmi uvijek pada mnogo poena tak da nebi trebalo biti problem ako durant nastavi igrat svoju igru.
Milwauke - Miami 2 1,6 ( ima u super ponudama )
Miami prokockao jucer veliko vodstvo.. Danas se Wade vraca im. Milwauke igra vruce hladno, tj pobjede, izgube a miami ne veze tako cesto 2 poraza zaredom a jucer su izgubili
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.