FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
o kakvim bola pricama ti pricas,jesi dobar ti,takvih prica ima na sve strane,nije mi jasno o kakvim bolestima i kompleksima ti pricas,niste vi optereceni Željom nikako
sigurno mi imamo transparent mrzim Željeznicar,sigurno po gradu umjesto volim sarajevo pise mrzim Željeznicar.Vi se morate pomiriti sa tim da za Želju je navijala prava raja i sad je to slucaj,dok za sarajevo navijaju one guzonje iz "gradskih" naselja,mislim tu su blaga vecina.Iskreno cisto sumnjam da vi nekoga zanimate pogotovo nas navijace Želje koji hvala Bogu pa mogu reci da im klub nije nastao nikakvom politikom,niti je otimao nekome igrace,a da ne pricamo o uspjehu u polufinalu kupa uefa i nosanju vasih navijaca videotonovih salova,e sad mi reci jel nije ni to kompleks.Druze mi imamo ono sto vi nemate,klub koji ima srce,dusu historiju,vi iza sebe imate godine spletki,politike i interese.

I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
taman kad covjek pomisli da nemoze gore iskocis ti posto se krijes kao i vecina pitara zadnjih sezona i nepratis ligu evo samo za tebe ZEBA je nosio 10powerplay je napisao/la:Zadnjih mjeseci pa i godinu se pitam nešto. Često prijmetim da su štrumfete dosta bolje upoznate sa situacijom u našem klubu nego mi u njihovom. Prvo sam mislio da je to do mene, mislio sam, to što ja nepratim njihovu situaciju i neznam nabrojati 3 igrača Želje iz prve postave, to je do mene. Međutim u razgovorima sa prijateljima, komšijama, kolegama na poslu primjetim da svi koji navijaju za Sarajevo nisu , da kažem, napaćeni Željom. Nema rasprave o Želji i igračima Želje, pa čak ni u zajebanciji. Danas na poslu, dvojica kolega (košpe) "satraše" se raspravom o Saidu. Da ih čovjek sluša sa strane, rekao bi Pitari i to teški. Dobacim im i ja koju, dolijem malo ulja na vatru, klasika
. Razmišljam nešto, zaista su paćenici kad mogu da razmišljaju i raspravljuje se o igraču Sarajeva. Kad vratim malo film unazad, fakat, dosta često čujem kako se košpe raspravljaju o Sarajevu, i to znaju igrače , njihove pozicije, pa i brojeve koje nose. Ja sam danas, slušajući kolege, pokušavao da se dosjetim bar jednog broja nekog Željinog igrača, ali nije išlo, morao sam pitati Google-a. Vjerovali, ili ne, čak neznam ni koji je broj nosio Zeba
. Sad uzmem pregledam zadnjih desetak strana teme štrumfova, vidim nigdje nikog sa strane sve "domaći", neka njihova rasprava.
E sad za ove napaćene pitanje, Šta je to što štrumfove tjera da pričaju o Sarajevu, o igračima Sarajeva, da posjećuju forume ili teme Sarajeva, i raspravljaju se, u sred zimske pauze, o njima ????
Zar ste stvarno toliko napaćeni Sarajevom?
P.S. Nemam nikoga namjeru da uvrijedim!

[youtube][/youtube]old school je napisao/la:o kakvim bola pricama ti pricas,jesi dobar ti,takvih prica ima na sve strane,nije mi jasno o kakvim bolestima i kompleksima ti pricas,niste vi optereceni Željom nikakosigurno mi imamo transparent mrzim Željeznicar,sigurno po gradu umjesto volim sarajevo pise mrzim Željeznicar.Vi se morate pomiriti sa tim da za Želju je navijala prava raja i sad je to slucaj,dok za sarajevo navijaju one guzonje iz "gradskih" naselja,mislim tu su blaga vecina.Iskreno cisto sumnjam da vi nekoga zanimate pogotovo nas navijace Želje koji hvala Bogu pa mogu reci da im klub nije nastao nikakvom politikom,niti je otimao nekome igrace,a da ne pricamo o uspjehu u polufinalu kupa uefa i nosanju vasih navijaca videotonovih salova,e sad mi reci jel nije ni to kompleks.Druze mi imamo ono sto vi nemate,klub koji ima srce,dusu historiju,vi iza sebe imate godine spletki,politike i interese.
e moj hilmo i to su Željovcihilmo je napisao/la:[youtube][/youtube]old school je napisao/la:o kakvim bola pricama ti pricas,jesi dobar ti,takvih prica ima na sve strane,nije mi jasno o kakvim bolestima i kompleksima ti pricas,niste vi optereceni Željom nikakosigurno mi imamo transparent mrzim Željeznicar,sigurno po gradu umjesto volim sarajevo pise mrzim Željeznicar.Vi se morate pomiriti sa tim da za Želju je navijala prava raja i sad je to slucaj,dok za sarajevo navijaju one guzonje iz "gradskih" naselja,mislim tu su blaga vecina.Iskreno cisto sumnjam da vi nekoga zanimate pogotovo nas navijace Želje koji hvala Bogu pa mogu reci da im klub nije nastao nikakvom politikom,niti je otimao nekome igrace,a da ne pricamo o uspjehu u polufinalu kupa uefa i nosanju vasih navijaca videotonovih salova,e sad mi reci jel nije ni to kompleks.Druze mi imamo ono sto vi nemate,klub koji ima srce,dusu historiju,vi iza sebe imate godine spletki,politike i interese.

DRUG NEBI TI PUNCA
-
- Kontakt:
to Hilmo samo željovce postavljaj,to mi govori da se i ti slazes sa mojom konstatacijom SVI SMO MI ŽELJO
pa i ja se smijem tako na sam spomen imena njanjajeva i kad skontam koliko ih taj said o kojem pricate voli,koliko je njihova mrznja prema Želji izrazena,mislim da za par godina Željo ce da ima tri puta vise navijaca
godine prolaze a hasetov turnir vam najveci domet 

I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
bagrcavi je napisao/la:Drug to zove praćenje fudbala i sporta uopšte, niko ti nije kriv što si tuppowerplay je napisao/la:Zadnjih mjeseci pa i godinu se pitam nešto. Često prijmetim da su štrumfete dosta bolje upoznate sa situacijom u našem klubu nego mi u njihovom. Prvo sam mislio da je to do mene, mislio sam, to što ja nepratim njihovu situaciju i neznam nabrojati 3 igrača Želje iz prve postave, to je do mene. Međutim u razgovorima sa prijateljima, komšijama, kolegama na poslu primjetim da svi koji navijaju za Sarajevo nisu , da kažem, napaćeni Željom. Nema rasprave o Želji i igračima Želje, pa čak ni u zajebanciji. Danas na poslu, dvojica kolega (košpe) "satraše" se raspravom o Saidu. Da ih čovjek sluša sa strane, rekao bi Pitari i to teški. Dobacim im i ja koju, dolijem malo ulja na vatru, klasika
. Razmišljam nešto, zaista su paćenici kad mogu da razmišljaju i raspravljuje se o igraču Sarajeva. Kad vratim malo film unazad, fakat, dosta često čujem kako se košpe raspravljaju o Sarajevu, i to znaju igrače , njihove pozicije, pa i brojeve koje nose. Ja sam danas, slušajući kolege, pokušavao da se dosjetim bar jednog broja nekog Željinog igrača, ali nije išlo, morao sam pitati Google-a. Vjerovali, ili ne, čak neznam ni koji je broj nosio Zeba
. Sad uzmem pregledam zadnjih desetak strana teme štrumfova, vidim nigdje nikog sa strane sve "domaći", neka njihova rasprava.
E sad za ove napaćene pitanje, Šta je to što štrumfove tjera da pričaju o Sarajevu, o igračima Sarajeva, da posjećuju forume ili teme Sarajeva, i raspravljaju se, u sred zimske pauze, o njima ????
Zar ste stvarno toliko napaćeni Sarajevom?
P.S. Nemam nikoga namjeru da uvrijedim!![]()
P.S. Nemam nikoga namjeru da uvrijedim!
Ok od vas napaćenih nisam ni očekivao bolji odogovor.
Opet pominjem, kako je moguće da samo vi pratite fudbal i opterećujete se Sarajevom a normalni navijači ne, pogotovo u zimskoj pauzi. Možda su ovi normalni tupi , ili ste vi ipak napaćeni

U novi boj...
- KB-TM87
- Kontakt:
bravo mačko jesi pametan, takvi poput tebe nam sigurno trebaju sa takvim sveopćim znanjem, al u GRASU 

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Đuri svaka čast, a ovaj drugi pokazuje kakav je ko...bagrcavi je napisao/la: e moj hilmo i to su Željovci
Jel to jedino pametno što si smisilo u odbranu svog trolovanja?KB-TM87 je napisao/la:bravo mačko jesi pametan, takvi poput tebe nam sigurno trebaju sa takvim sveopćim znanjem, al u GRASU
U novi boj...
@powerplay eto vidiš ti nisi plitak i tup, a ne znaš nabrojati dva igrača gradskog rivala pa kakvi su god.Sam sebi ideš u kontru.Ja sam iskompleksiran jer pratim fudbal i fudbalska dešavanja u svijetu, pa tako i ovdje, a ti koji nemaš pojma si ok.Zanimljivo.
Još nešto, ovo je forum i sve dok pišem normalno i bez provokacija nemaš se pravo žaliti.Ali dragi ste mi, kod vas uvijek neki cirkus, teorije zavjere i slične stvari
@hilmo objasnio stvari
Raspitaj se malo ko je do pred rat bio doktor u tvom klubu 
Još nešto, ovo je forum i sve dok pišem normalno i bez provokacija nemaš se pravo žaliti.Ali dragi ste mi, kod vas uvijek neki cirkus, teorije zavjere i slične stvari

@hilmo objasnio stvari

DRUG NEBI TI PUNCA
Dobili ste novog predsjednika, po mjeri vam je vidi se na slikama, konačno podijelili paketiće, dobili 8 na turniru, prodajete Srvake i Jamake, po Evrope ih traži, Amarov cuko najljepši u Kantonu ljepši i od gazdem samo mu manja glava i vi ovdje trošite vrijeme dokazujući je li Said seljak ili nije ? Imate svoju temu hajte tamo i prije krenete pričati ko ima papke u svojim redovima pogledajte predsjedniku glavu i naglasak.
Ovaj turnir je sramotan ko na njemu učestvuje
SAMIR NUHANOVIĆ 66'
- KB-TM87
- Kontakt:
kakav turnir ?hearts je napisao/la:Dobili ste novog predsjednika, po mjeri vam je vidi se na slikama, konačno podijelili paketiće, dobili 8 na turniru, prodajete Srvake i Jamake, po Evrope ih traži, Amarov cuko najljepši u Kantonu ljepši i od gazdem samo mu manja glava i vi ovdje trošite vrijeme dokazujući je li Said seljak ili nije ? Imate svoju temu hajte tamo i prije krenete pričati ko ima papke u svojim redovima pogledajte predsjedniku glavu i naglasak.
Željezničar - kult glavnog grada
Tako je. I ovo je po mjeri istoold school je napisao/la:pa po mjeri je jedino sto fk njanjo nema stadion svoj,po mjeri je i to da imaju sve manje navijaca,po mjeri je i to da im omiljeni igrac ode i pri tome kaze predsjednik kluba za koji je potpisao da ce dobiti bonus 80.000 ako sredi da ne bude obestecenja,sve mi vise licite na slobodu iz tuzlehearts je napisao/la:Dobili ste novog predsjednika, po mjeri vam je vidi se na slikama, konačno podijelili paketiće, dobili 8 na turniru, prodajete Srvake i Jamake, po Evrope ih traži, Amarov cuko najljepši u Kantonu ljepši i od gazdem samo mu manja glava i vi ovdje trošite vrijeme dokazujući je li Said seljak ili nije ? Imate svoju temu hajte tamo i prije krenete pričati ko ima papke u svojim redovima pogledajte predsjedniku glavu i naglasak.

haj vozdra sad
SAMIR NUHANOVIĆ 66'
Nema skretnice, ali je zato Trepča tuhearts je napisao/la:Tako je. I ovo je po mjeri istoold school je napisao/la:pa po mjeri je jedino sto fk njanjo nema stadion svoj,po mjeri je i to da imaju sve manje navijaca,po mjeri je i to da im omiljeni igrac ode i pri tome kaze predsjednik kluba za koji je potpisao da ce dobiti bonus 80.000 ako sredi da ne bude obestecenja,sve mi vise licite na slobodu iz tuzlehearts je napisao/la:Dobili ste novog predsjednika, po mjeri vam je vidi se na slikama, konačno podijelili paketiće, dobili 8 na turniru, prodajete Srvake i Jamake, po Evrope ih traži, Amarov cuko najljepši u Kantonu ljepši i od gazdem samo mu manja glava i vi ovdje trošite vrijeme dokazujući je li Said seljak ili nije ? Imate svoju temu hajte tamo i prije krenete pričati ko ima papke u svojim redovima pogledajte predsjedniku glavu i naglasak.
Ovaj turnir je sramotan ko na njemu učestvuje![]()
haj vozdra sad

U novi boj...
- Vandelanoitte
- Kontakt:
Možel' mi neko na wwin poslat 0,12 eur
arman97 četvrti znak o
arman97 četvrti znak o
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.
Pedro - najgori igrač svih vremena.
Čitaš redovno ? Imaš još neke dijelove interesantne, 67-u, 85.u , HSV, Real, Man Utd, Pape, Hase itd .... Samo budi redovan. I ne stiditi se toga kad si ispadao nikad, ni kriti afere sa namještanjima i suspenzijama sve je to sport 

SAMIR NUHANOVIĆ 66'
A ne spominješ kraj pričehearts je napisao/la:Čitaš redovno ? Imaš još neke dijelove interesantne, 67-u, 85.u , HSV, Real, Man Utd, Pape, Hase itd .... Samo budi redovan. I ne stiditi se toga kad si ispadao nikad, ni kriti afere sa namještanjima i suspenzijama sve je to sport

DRUG NEBI TI PUNCA
http://dovla.net/2010/09/a-resulovic-afera-planinic/" onclick="window.open(this.href);return false;hearts je napisao/la:Čitaš redovno ? Imaš još neke dijelove interesantne, 67-u, 85.u , HSV, Real, Man Utd, Pape, Hase itd .... Samo budi redovan. I ne stiditi se toga kad si ispadao nikad, ni kriti afere sa namještanjima i suspenzijama sve je to sport
Malo se educiraj

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Toša rekao ovo ????ZZtop10 je napisao/la:http://dovla.net/2010/09/a-resulovic-afera-planinic/" onclick="window.open(this.href);return false;hearts je napisao/la:Čitaš redovno ? Imaš još neke dijelove interesantne, 67-u, 85.u , HSV, Real, Man Utd, Pape, Hase itd .... Samo budi redovan. I ne stiditi se toga kad si ispadao nikad, ni kriti afere sa namještanjima i suspenzijama sve je to sport
Malo se educiraj

SAMIR NUHANOVIĆ 66'
Ima li iko da ove ljude pomakne sa ove teme, da ih opomene, objasniti im se ne može jer ne mogu da shvate.
Idi bolan dumajte imate li rupa u budžetu fali li koji dinar, ko je s kim ko protiv koga, zašto je Jamak dobio flašu u glavu itd, itd.... Popustite se Sarajeva
Idi bolan dumajte imate li rupa u budžetu fali li koji dinar, ko je s kim ko protiv koga, zašto je Jamak dobio flašu u glavu itd, itd.... Popustite se Sarajeva
SAMIR NUHANOVIĆ 66'
Trenutno korisnika/ca: JavierBosnia, plisek, Rajvosa4ever, Tatamata1946 i 77 gostiju.