možda je fuš, al' u njegovom je gradu bar
znam još od prošle godine, ove ih i ne pratim, al' sam siguran da je situacija ista, pa nije Gile džaba otiš'o u BG sigurno
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
na kraju srednje,anonimni je napisao/la:pa na maturi se nose košulja i normalne pantole, čuj odijelo kupovat'![]()
možda je fuš, al' u njegovom je gradu bar![]()
znam još od prošle godine, ove ih i ne pratim, al' sam siguran da je situacija ista, pa nije Gile džaba otiš'o u BG sigurno
ti gospodin, ma dajanonimni je napisao/la:pa ovaj moj styling i jest za gospodu![]()
sve znam, ne moraš mi govorit', al' jbg, ako neće oni, ko će ?![]()
ma yebe se Giletu, on ako tamo uspije, uspio je na sceni, a ako ispadne, opet se ovdje može vratit' i pokušat', a vidiš da puno ljudi i ne glasa ovdje, gledam prvi na ovom ZMBT-u ni 2500 glasova nije dobio...
Not possible kad je ovo uživo,barem bi tako trebalo biti,haha..ZZtop10 je napisao/la:Neko rece da su puno bolji ovi sa granda od nasih. Ne bi se s tim slozio. Ima i ovdje odlicnih pjevaca ( Maid , ARmin Bijedic, Denial, Mirza Soljanin, Adnan Jakupovic...) i mislim da bi se i tamo borili za vrh. A u Zvezdama Granda snimaju emisiju dan prije nego sto se emituje na tv i cak im uljepsavaju glas tonci ( to je rekla ona Nikolina iz Sarajeva sto je bila u prosloj sezoni ZG)
Pa snimaju dan ili dva prije. Kad je ona emisija njihova utorkom ili ponedjeljkom javljaju se ljudi i kaze jedan " bio sam na snimanju u petak...." kaze mu Popović : " MIslite u subotu ? "Narin je napisao/la:Not possible kad je ovo uživo.ZZtop10 je napisao/la:Neko rece da su puno bolji ovi sa granda od nasih. Ne bi se s tim slozio. Ima i ovdje odlicnih pjevaca ( Maid , ARmin Bijedic, Denial, Mirza Soljanin, Adnan Jakupovic...) i mislim da bi se i tamo borili za vrh. A u Zvezdama Granda snimaju emisiju dan prije nego sto se emituje na tv i cak im uljepsavaju glas tonci ( to je rekla ona Nikolina iz Sarajeva sto je bila u prosloj sezoni ZG)
Mislim,mogu nas varati i sve,ali baš da snimaju dan ranije,a nama govore da je uživo,e to bi već bilo glupo,neko bi ih već skontao.
ma ti si jos dijete, gospodina jos ni na slici nisi vidjeoanonimni je napisao/la:nisam rek'o da sam ja gospodin, al' ko je takav, on i u majici dobro izgleda![]()
znači niko![]()
vjerovatno da će dobiti nešto od njih, nisu k'o ovi domaći šupcia uspio je čim ga nisu izbacili
![]()
nisam obrać'o pažnju kako sam stalno za kompjuterom, al' TV je okrenut na Hayatuako ništa, Denial je pjev'o, ovi Kakanjci pravo dobro pjevaju
slazem da im dobrih al relano ima i onih koji su zalutali.ZZtop10 je napisao/la:Neko rece da su puno bolji ovi sa granda od nasih. Ne bi se s tim slozio. Ima i ovdje odlicnih pjevaca ( Maid , ARmin Bijedic, Denial, Mirza Soljanin, Adnan Jakupovic...) i mislim da bi se i tamo borili za vrh. A u Zvezdama Granda snimaju emisiju dan prije nego sto se emituje na tv i cak im uljepsavaju glas tonci ( to je rekla ona Nikolina iz Sarajeva sto je bila u prosloj sezoni ZG)
ma bjAžima ti si jos dijete, gospodina jos ni na slici nisi vidjeo![]()
logičnotako nekako![]()
ne može u Srbiji Bosanac uzet', zapamti ovoma ja ocekujem da pobjedi![]()
ma zezaj je svakako, nemam pametnija posla neg' da nju slušamslusaj i javi mi, da je mogu zezat![]()
ma zdra'oanonimni je napisao/la:ma bjAžima ti si jos dijete, gospodina jos ni na slici nisi vidjeo![]()
logičnotako nekako![]()
ne može u Srbiji Bosanac uzet', zapamti ovoma ja ocekujem da pobjedi![]()
ma zezaj je svakako, nemam pametnija posla neg' da nju slušamslusaj i javi mi, da je mogu zezat![]()
evo ovaj 2 pjeva, jos malo pa ce i Gileanonimni je napisao/la:volio bih i ja da pobijedi, al' ne vjerujem...
pa prešaltaj ti na Hayat, šta ćeš te debile gledat', glavni je završio pos'o (do Rade)
Kako onaj Babajić pobjedi na Operaciji Trijumfanonimni nema pojma je napisao/la:ne može u Srbiji Bosanac uzet', zapamti ovo![]()
izumrli davnobagrcavi je napisao/la:Jest uzo silu, operacija trijumf njesra obično.Gdje su sad svi ti operativci ?
ništa od toga, dao si mi sad zadatakEdenHazard je napisao/la: evo ovaj 2 pjeva, jos malo pa ce i Gile![]()
ima jos CR pa ce gile da zamjesa Radu
Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb, VensanKasel i 11 gostiju.