Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Jbga, jos sam pod dojmom tekmeFaraon iz Visokog je napisao/la:Ja sam gledo danas i bilo 10 golova,jes majkemisuhakrpa je napisao/la:Imao sam cast da veceras pogledam jos jedan "klasicni" mec engleske lige. 7 golova na jednoj utakmici rijetko se vidja, a Arsenal i Newcastle su danas to uspjeli.
- Marsal
- Kontakt:
Ma to eee majstori, ja kad ne gledam slobodno odigrajte utakmicu sezone i zabijte 7 golova a kad gledam nek to bude 0:0 ili 0:1 uz najdosadniju igru ikada.

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- Rockefeller
- Kontakt:
Mah... Ovo, ovakva niska postava mi je super. Grizli su momci, ono i kad je Newcastle napadao ja sam vjerovao da je i tak'a situacija dobra po nas, jer smo večeras bili sposobni istrčati kontru. To me j' najviše razveselilo kod Arsenala, da je bio opasan uvijek.
Rezltat možda malko pretjeran, iako je Arsenal imao 12 udaraca u okvir gola. ZnaĆi visok postotak realizacije, ybg.
Najradosnije od svega, pazite: Wilshere (C,G), Chamberlain, Gibbs i Walcott. Pravimo za Englesku a i Engleska nama strašan kvartetet.
Još...Sagni je vrijeme za peMziju. Ne igra Bac ove sezone kao što je igrao prošlih. Žao, al' Jenki je bolji. To ću sad reći i nakon njegovih greški, govorio sam i nakon Jenkijove greške. Cijela slika kad se pogleda i to realno, Bac je sada, sa trideset ljeta na plećima, slabiji igrač od Jenkija. To je peti Englez kojeg nudimo, a i Engleska nama.
Da je možda još dovest tog Shawa, ne bi li bio back up Gibbsu ili kad malo poraste da ode više naprijed ili Kierran više naprijed, svejedno. Ionako je Kierran nekad bio više naprijed, a ovog zovu većim od Garatha Balea.
I naravno Zaha. Nadam se da će doći.
Walcott, ovakav, kao špic nek' neiĐe niđe. Na špicu je koristan, al' matere ti Arsene nemoj ga više stavljati na krilo. Tam kida živce i pasja go'vna.
No ja o svačem samo ne o tekmi. Za mene je junak tekme Lukas Podolski. Možda manji konkretni učinak od Thea, koga su vjerovatno svi drugi proglasili junakom, a neće biti nezasluženo, no Luk je griz'o danas. Nisam ga vidio motiviranijeg od dolaska u Arsenal. I kupio me j' današnjom predstavom, da zna da jeste.
A Oli, znao sam. Znam da ga svi i sve više volite. Onaj go glavom pah... ja se dvo'mim, da li je ljepši samo od Theovog hop-klizim-lob gola. Momak će biti sve bolji i bolji, vidite Edina Džeku danas... kad se adaptirao. Eh ja ka'em Giroud je bolji igrač od našeg Edina, iako držim da je Edin vrhunski fudbaler. Pogotovo kupuje navijače svojim zalaganjem, pa lik trči u 94. minuti k'o da je prva, a nije mu prvi put, vidjeli ste ga... Ići će ovaj momak 'ladno medju elitu Premiershipa kroz par nedelja, možda meseci, al' dočekaćemo, neće biti par godina, to je bitno.
Rezltat možda malko pretjeran, iako je Arsenal imao 12 udaraca u okvir gola. ZnaĆi visok postotak realizacije, ybg.
Najradosnije od svega, pazite: Wilshere (C,G), Chamberlain, Gibbs i Walcott. Pravimo za Englesku a i Engleska nama strašan kvartetet.
Još...Sagni je vrijeme za peMziju. Ne igra Bac ove sezone kao što je igrao prošlih. Žao, al' Jenki je bolji. To ću sad reći i nakon njegovih greški, govorio sam i nakon Jenkijove greške. Cijela slika kad se pogleda i to realno, Bac je sada, sa trideset ljeta na plećima, slabiji igrač od Jenkija. To je peti Englez kojeg nudimo, a i Engleska nama.
Da je možda još dovest tog Shawa, ne bi li bio back up Gibbsu ili kad malo poraste da ode više naprijed ili Kierran više naprijed, svejedno. Ionako je Kierran nekad bio više naprijed, a ovog zovu većim od Garatha Balea.
I naravno Zaha. Nadam se da će doći.
Walcott, ovakav, kao špic nek' neiĐe niđe. Na špicu je koristan, al' matere ti Arsene nemoj ga više stavljati na krilo. Tam kida živce i pasja go'vna.
No ja o svačem samo ne o tekmi. Za mene je junak tekme Lukas Podolski. Možda manji konkretni učinak od Thea, koga su vjerovatno svi drugi proglasili junakom, a neće biti nezasluženo, no Luk je griz'o danas. Nisam ga vidio motiviranijeg od dolaska u Arsenal. I kupio me j' današnjom predstavom, da zna da jeste.
A Oli, znao sam. Znam da ga svi i sve više volite. Onaj go glavom pah... ja se dvo'mim, da li je ljepši samo od Theovog hop-klizim-lob gola. Momak će biti sve bolji i bolji, vidite Edina Džeku danas... kad se adaptirao. Eh ja ka'em Giroud je bolji igrač od našeg Edina, iako držim da je Edin vrhunski fudbaler. Pogotovo kupuje navijače svojim zalaganjem, pa lik trči u 94. minuti k'o da je prva, a nije mu prvi put, vidjeli ste ga... Ići će ovaj momak 'ladno medju elitu Premiershipa kroz par nedelja, možda meseci, al' dočekaćemo, neće biti par godina, to je bitno.
- Centre forward
- Kontakt:
Lik vjerovatno dobro trči u 94-oj jer je ušao u 74 minuti. Haman da je odmorniji malo od ovih ostalih,aa
Oliver bolji od Džeksona
Oliver bolji od Džeksona
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Arnele. Theo kad je prešo na krilo dao je jednu od najljepših asistencija upućenih sa krila koju sam ja vidio
. a Giroud najsmješniji gol glavom a ujedno i predobar. Glavom kroz noge 
@centre Giroud uvijek trči. i kad igra od prve on trči u 94. takav tip igrača. Polako sa Džeksonom nije reko da je bolji , da će bit bolji. A prva mu je sezone u EPL a sve je bolji i bolji.
Naravno ne umanjuje se činjenica da igra u povoljnijoj sredini za fudbal od Džeke
@centre Giroud uvijek trči. i kad igra od prve on trči u 94. takav tip igrača. Polako sa Džeksonom nije reko da je bolji , da će bit bolji. A prva mu je sezone u EPL a sve je bolji i bolji.
Naravno ne umanjuje se činjenica da igra u povoljnijoj sredini za fudbal od Džeke
Vođa zna.
- Rockefeller
- Kontakt:
Onda površno čitaš pajdo. Jesi li gledao Girouda kad igra od prve minute? Baca se u sudijskoj nadoknadi ispred svog gola da spasi gol (i spasi) na primjer.Centre forward je napisao/la:Lik vjerovatno dobro trči u 94-oj jer je ušao u 74 minuti. Haman da je odmorniji malo od ovih ostalih,aa![]()
Oliver bolji od Džeksona
Drugi dio pusti da vrijeme presudi. Mnoge stvari su svima na početku smiješne, onda se nadje ljudi koji se i protive, a na kraju svi prihvate. Najveća božija nepravda je što ljudi umiju gledati samo jednim parom očiju. A svukud piše imamo ih dvoje, jes' vraga.
- frankqqqqq
- Kontakt:
Jesam kritikovao ja i Walcotta i Girouda a sad sam pojeo jedno veliko ****, koje su oni meni servirali pred facu naravno
Centre, i Džeko je bio blago rečeno smiješan u prvoj sezoni kada je stigao u City, ovaj već sada pokazuje znake napretka. Ne kažem da je bolji, ali ima sve predispozicije da bude.
THEO SIGN DA TING!
Centre, i Džeko je bio blago rečeno smiješan u prvoj sezoni kada je stigao u City, ovaj već sada pokazuje znake napretka. Ne kažem da je bolji, ali ima sve predispozicije da bude.
THEO SIGN DA TING!
- Rockefeller
- Kontakt:
@Nedime, ybg šta ti onda gledaš.
Ja se bome nagled'o i jednog i drugog.
Theo kad je na krilu ne vidi se i postane lijen. A kad je lijen može 20 asistencija napraviti u utakmici, al' ybaji ga kad ga ostatak ekipe krpi.
Naravno pričamo o najljepšem golu na utakmici, da ne bi bilo zabune kak'e.
Theo kad je na krilu ne vidi se i postane lijen. A kad je lijen može 20 asistencija napraviti u utakmici, al' ybaji ga kad ga ostatak ekipe krpi.
Naravno pričamo o najljepšem golu na utakmici, da ne bi bilo zabune kak'e.
Zadnja izmjena: Rockefeller, dana/u 29 dec 2012, 22:56, ukupno mijenjano 1 put.
- AaronRamsey
- Kontakt:
WE'RE BY FAR THE GREATEST TEAM THE WORLD HAS EVER SEEN!
NAJVEĆA LJUBAV ARSENAL IZ LONDONA
NAJVEĆA LJUBAV ARSENAL IZ LONDONA
Ja te voliiiim, ja te voliiim, ja te voliiiiim ZENICOOOOO
Ja te ****, ja te ****, ja te **** Saarajvoooo
- Centre forward
- Kontakt:
Pomalo momci
Prvo gdje sam ja to osporio Oliverove kvalitete? Nigdje. Ovu tekmu nisam gled'o priznajem. Samo sam htio da kažem da je nerealno za nekoga da kažeš da trči k'o nov u 90-oj minuti a ovaj ušao 20 minuta ranije. Msm, pogrešna percepcija stvari ako me razumijete. OK, vi ste navijači Arsenala i to poštujem. Htjedoh da napišem nešto za našu tekmu u LP jer na Bayinom pdf ne pišem al drugom prilikom, sad ste u euforiji
.I još ,i vi i ja i svako normalan znamo da je naš Edo klasa za Francuza, onako realno. Pa eto kad bi Džekson (aBd) promijenio sredinu i došao npr u Arsenal Giroud bi se nasjedio na klupi. O nekakvom napretku igrača ne možemo da pričamo, jer Bože moj nikad se ne zna.
Prvo gdje sam ja to osporio Oliverove kvalitete? Nigdje. Ovu tekmu nisam gled'o priznajem. Samo sam htio da kažem da je nerealno za nekoga da kažeš da trči k'o nov u 90-oj minuti a ovaj ušao 20 minuta ranije. Msm, pogrešna percepcija stvari ako me razumijete. OK, vi ste navijači Arsenala i to poštujem. Htjedoh da napišem nešto za našu tekmu u LP jer na Bayinom pdf ne pišem al drugom prilikom, sad ste u euforiji
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
- frankqqqqq
- Kontakt:
And they said we can't score without van PersieArtekkers @Artekkers
Arsenal have scored 5 or more goals an incredible SIX times this season. Wow.
- AaronRamsey
- Kontakt:
ROBIN VAN CUNTIEfrankqqqqq je napisao/la:And they said we can't score without van PersieArtekkers @Artekkers
Arsenal have scored 5 or more goals an incredible SIX times this season. Wow.
Ja te voliiiim, ja te voliiim, ja te voliiiiim ZENICOOOOO
- Marsal
- Kontakt:
Priznaću da je klasa, Edin bolje sjedi na klupi. Da nije Bosanac i da nije izvikan ko da je melek s devet krila koji je riješio pitanje siromaštva na svijetu svi bi ga poredili sa Agbonlahorom a ne sa Giroudom. Nije Džeko ništa, ali baš ništa bolji igrač od Girouda.Centre forward je napisao/la:Pomalo momci![]()
Prvo gdje sam ja to osporiI još ,i vi i ja i svako normalan znamo da je naš Edo klasa za Francuza, onako realno. Pa eto kad bi Džekson (aBd) promijenio sredinu i došao npr u Arsenal Giroud bi se nasjedio na klupi.
- Rockefeller
- Kontakt:
U tome i jeste poenta, Oli za nas igra k'o Tito aka Drogba za Chelsea u legendarnim duelima vs vas i vs Fabregas & co.
No dueli nisu toliko važni, nit' je Oli tolika legenda kao don Tito, nit je Oli toliko kvalitetan kao maršal, ali sa istim žarom se bori, nebitno koji je minut. Nek' počne od prve minute momak gine, ako treba i u devedesetoj. To od ranije.
Kad se ja sjetim Tite aka Drogbe mršavog kako je igrao kad je tek došao u London. Moj drug koji je tada navijao za Plavce, a ko zna možda i sad, je govorio za Drogbu sve i svašta, a ja neću navoditi takve riječi radi maloljetnih, koji možda prepisuju domaću zadaću iz fizičkog. Drogba nekoliko poslije? Tito postade maršal.
Zato polako sa Olijem. Ja se ne bunim, ne'a bunjenja, jock. Al' imam instinkt, znam uporediti i vjerujem svojim sposobnostima, a oni mi govore da se fedmaršal zove Olivier.
To što je i što se vidi... pustimo to narodnim masama neka trabunjaju po kahvama. Neka idu za tim, to samo i znaju.
Edit: I eto maršal vaistinu vaskrsnu.
No dueli nisu toliko važni, nit' je Oli tolika legenda kao don Tito, nit je Oli toliko kvalitetan kao maršal, ali sa istim žarom se bori, nebitno koji je minut. Nek' počne od prve minute momak gine, ako treba i u devedesetoj. To od ranije.
Kad se ja sjetim Tite aka Drogbe mršavog kako je igrao kad je tek došao u London. Moj drug koji je tada navijao za Plavce, a ko zna možda i sad, je govorio za Drogbu sve i svašta, a ja neću navoditi takve riječi radi maloljetnih, koji možda prepisuju domaću zadaću iz fizičkog. Drogba nekoliko poslije? Tito postade maršal.
Zato polako sa Olijem. Ja se ne bunim, ne'a bunjenja, jock. Al' imam instinkt, znam uporediti i vjerujem svojim sposobnostima, a oni mi govore da se fedmaršal zove Olivier.
To što je i što se vidi... pustimo to narodnim masama neka trabunjaju po kahvama. Neka idu za tim, to samo i znaju.
Edit: I eto maršal vaistinu vaskrsnu.
- Marsal
- Kontakt:
Puno ti mene brate spominjes u svom postu. 
Kako se lijepo igra bez Gervinja 
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
— Tony Adams.
http://www.akos.ba/abou-diaby-na-pravom ... ane-hafiz/" onclick="window.open(this.href);return false;

Vođa zna.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
toplo hladno uvijek igrate. Valjda budete jaci kad vam se vrati hfz. Diaby 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
A sta je to Sagna tocno skrivio pa se opet potura prica o limitiranom polu Britancu,.Napravio faul,burn him,pretrcao ga Obertan,burn him,..Zasto niko ne spominje katastrofalnu odbranu Gibsa kod treceg gola a Bogami i drugog,.Oba puta njegova strana "zjapi" prazna..Ni stoperi se nisu bas proslavili kod drugog gola,omiljeni Wojo kod prvog ne stize odbraniti sut,lopta jeste promjenila pravac ali je opet isla po sredini,.Kod drugog gola opet Wojo zakucan na gol liniji,ono pravi gomani kupe sa lakocom..Ajmo biti realni,kompletna zadnja linija je igrala dosta losu odbranu..
Ja sam prvi za Jenkinsona kada ga neko nauci igrati ofanzivu,do tad neka grije klupu,ako vec Sagna ide red je dovesti dostojnu zamjenu..
Ox/a je izvukao gol,do tada nista nije uradio..Cazorla je bio igrac manje na terenu..Poldi je danas bio dosta rstrcaniji nego obicno,trazio je loptu,nudio se,ucestvovao u akcijama i sigurno zasluzio visoku ocjenu..
Walcot ima neku blokadu u glavi,ona reakcija u drugom poluvremenu kad nerezonski sutira a ima igraca na drugoj strani mi je pokidala zivce,pa i u prvom poluvremenu kada je usrao onu kontru,.Moze on i bolje od ovoga kada u glavi bude potpuno koncentrisan,.
Giroud je borac ali za njega mora igrati tim,ako tim igra na nivou siguran sam da i on nece zakazati,.
Iduca tekma za prvi januar,gostovanje Sotonu,.Valjda dobijemo i ovo pa da imamo pet u nizu,.Onda slijedi pauza od nekih 12 dana pa derbi sa Man.Cityem..
Ja sam prvi za Jenkinsona kada ga neko nauci igrati ofanzivu,do tad neka grije klupu,ako vec Sagna ide red je dovesti dostojnu zamjenu..
Ox/a je izvukao gol,do tada nista nije uradio..Cazorla je bio igrac manje na terenu..Poldi je danas bio dosta rstrcaniji nego obicno,trazio je loptu,nudio se,ucestvovao u akcijama i sigurno zasluzio visoku ocjenu..
Walcot ima neku blokadu u glavi,ona reakcija u drugom poluvremenu kad nerezonski sutira a ima igraca na drugoj strani mi je pokidala zivce,pa i u prvom poluvremenu kada je usrao onu kontru,.Moze on i bolje od ovoga kada u glavi bude potpuno koncentrisan,.
Giroud je borac ali za njega mora igrati tim,ako tim igra na nivou siguran sam da i on nece zakazati,.
Iduca tekma za prvi januar,gostovanje Sotonu,.Valjda dobijemo i ovo pa da imamo pet u nizu,.Onda slijedi pauza od nekih 12 dana pa derbi sa Man.Cityem..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.