Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

bosnas_
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la bosnas_ » 29 dec 2012, 18:55

Eagles_OldSchool je napisao/la:Na Man.City stranici gol pripisan Dzeki ...

http://www.mcfc.co.uk/News/Match-report ... ec-29-2012" onclick="window.open(this.href);return false;
pa logicno da ce njemu biti pripisan,i na zvanicnoj stranici lige ce vrlo brzo promjeniti odluku,ako vec nisu...

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 29 dec 2012, 19:08

Ne vidim kako ovo moze biti Edinov gol, da nije bilo golmana lopta bi se odbila ka sredini terena.

Emir_BIH
Kontakt:

Post Postao/la Emir_BIH » 29 dec 2012, 19:12

Ajde sad voting na Edina Dzeke.. :D. Bez zajebancije danas odigrao je vrlo vrlo dobru utakmicu, 3 gola. NEMA AUTOGOLA KAKVIH AUTOGOL I ****!!!!! ;)
Lepa Brena - Mani zemlju koja Bosnu nema.

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 29 dec 2012, 20:48

Toliko mi je drago zbog Edina,odigrao je fantasticnu utakmicu,onaj stari Dzeko(iz doba Wolfsburga). Volio bih da mu prepisu onaj treci gol. Kada pada konacna odluka oko tog gola? Je li sutra ili....... Uglavnom sve cestitke Edinu,samo neka ovako nastavi, mora poceti mec protvi stoke :)

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 29 dec 2012, 21:01

CESTITKE ZA DZEKU!
Sto se tice treceg gola volio bih da mu se prepise, ali mislim da njegov sut nije isao u gol, nego da je golman skreno. Tako da ce (vjerovatno) golmanu prepisat autogol..

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 29 dec 2012, 21:03

Mislim da nije vazno hoce li mu biti priznat cetvrti gol City-a ili ne, ionako je 90% zasluzan za isti i vaznije je da je ovom utakmicom podigao sebi samopouzdanje i nadam se da ce u buducnosti pruzati jos bolje partije...
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 29 dec 2012, 21:27

Sljedeća utakmica je bitna,ako u njoj startuje i uspije postići pogodak onda se može nadati da bi u narednim mečevima mogao biti prvotimac,mada poznavajući taktiku Roberta,ne bi me iznenadilo da opet počnu Tevez i Aguero. :roll:

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 29 dec 2012, 21:34

Ma Dzeko je dao tri gola ! Sto neki seru brate pogotovo navijaci city-a ma volim sto je zabio **** pare da nevicu super sub ovo ono jos i nasi Bosanci poceli srat kako on nije dovoljno dobar pa nemoze ni Messi bit dobar onako kako su igrali prosle sedmice al ovako kao danas trebaju igrat svaku utakmicu imaju oni kvalitet !!Danas su igrali onako kako bi trebali igrati uvijek !! Ovaj City je osvojio titulu prosle godine bas ovaj sto je danas igrao !

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 29 dec 2012, 22:04

sanji je napisao/la:Toliko mi je drago zbog Edina,odigrao je fantasticnu utakmicu,onaj stari Dzeko(iz doba Wolfsburga). Volio bih da mu prepisu onaj treci gol. Kada pada konacna odluka oko tog gola? Je li sutra ili....... Uglavnom sve cestitke Edinu,samo neka ovako nastavi, mora poceti mec protvi stoke :)
ja mislim u ponedjeljak da ce se definitivno znati u vezi gola,jer i sutra imaju dvije utakmice,onda FA potvrdjuje rezultate,strijelce.. 3 gol je njegov tu nema dileme!

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 29 dec 2012, 22:12

Ma nece mu priznati ali nema veze.Dva gola i dobra igra svakako raduju.Vjerujem da ce isti napadaci poceti i sljedecu.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 29 dec 2012, 22:16

bosnas_ je napisao/la:
sanji je napisao/la:Toliko mi je drago zbog Edina,odigrao je fantasticnu utakmicu,onaj stari Dzeko(iz doba Wolfsburga). Volio bih da mu prepisu onaj treci gol. Kada pada konacna odluka oko tog gola? Je li sutra ili....... Uglavnom sve cestitke Edinu,samo neka ovako nastavi, mora poceti mec protvi stoke :)
ja mislim u ponedjeljak da ce se definitivno znati u vezi gola,jer i sutra imaju dvije utakmice,onda FA potvrdjuje rezultate,strijelce.. 3 gol je njegov tu nema dileme!
Ja se sjecam da je Salihovic ovakav gol postigao protiv schalkea iz slobodnog i racunalo se kao autogol Neuera, medjutim poslije su Salihovicu prepisali gol,, dobro se toga sjecam. Nadam se da ce istu odluku donjeti za Edinov pogodak.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 29 dec 2012, 22:28

Koje olakšanje kod ove teme kada se diskutuje je li Džeko zabio treći gol ili je nepropisno prEpisan tamo nekom Bunnu. :D
Vom Jäger zum Gejagten

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 29 dec 2012, 22:41

Evo citam na njegovoj stranici da je golman skrenuo loptu malo i ona udara od stativu zatim nazad u glavu pa u gol:) Evo gledao sam vise puta ne mogu da vidim da li je dirao golman prije sto je lopta udarila od stativu. Ako je to slucaj onda je njegov gol 100000000%

FA7
Kontakt:

Post Postao/la FA7 » 29 dec 2012, 22:43

sanji je napisao/la:Evo citam na njegovoj stranici da je golman skrenuo loptu malo i ona udara od stativu zatim nazad u glavu pa u gol:) Evo gledao sam vise puta ne mogu da vidim da li je dirao golman prije sto je lopta udarila od stativu. Ako je to slucaj onda je njegov gol 100000000%
ma neki dan na onoj utakmici barca-bilbao, onaj igrac od bilba'a dade sa 5 metara sam sebi gol i opet pripisali messiju :lol: :lol: . to je sve zbog imena ^^
Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 29 dec 2012, 22:54

Nece moc to promjenit kasnije od sutra nece se po sudu povlacit, do sad je trebalo vec bit odluceno dal ce njemu ili autogol izgleda da je autogol ali nema veze. Jedna stvar mi zapada za oko dzeko kolko god golova da mancini nece rec da je bio fantastican kosto je aguero ,a aguero realno nije nista uradio... Iskoristio je odlicno onu sansu kad je dao go kapa dole nema sta al je sam sebi stvorio a i nasao se par puta u odlicnim prilikama sutao je direkt u golamana najamnje 4 puta. Ne vidim cemu to drkanje na njega aguero jeste bolji igrac od Dzeke nema sta ali njih 2 bi bili savrsen tandem al budala ocito ne vidi. Al ocekujem dzeku u prvih 11 slj utakmicu vec samo da opet zabije ( ukoliko dobije ovakve lopte inace nema nista )....

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 29 dec 2012, 23:01

geronimo je napisao/la:Koje olakšanje kod ove teme kada se diskutuje je li Džeko zabio treći gol ili je nepropisno prEpisan tamo nekom Bunnu. :D
Rahatluk, jednom rječju. :)
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Emir_BIH
Kontakt:

Post Postao/la Emir_BIH » 30 dec 2012, 01:09

Ako je ovo bio AUTOGOL onda je i onaj prvi slobodni udarac bio AUTOGOL Clichy-a ha ja, eh kad smo vec tu, trebalo bih ih treci gol AUTOGOL biti Hart-a !! ha ja kome objasniti. ;) :idea:

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 30 dec 2012, 01:15

Emir_BIH je napisao/la:Ako je ovo bio AUTOGOL onda je i onaj prvi slobodni udarac bio AUTOGOL Clichy-a ha ja, eh kad smo vec tu, trebalo bih ih treci gol AUTOGOL biti Hart-a !! ha ja kome objasniti. ;) :idea:
I ja bi volio da je Dzeko dao hat-trick,i ja svrsavam svaki put kad cojk da go. al vidi on je pogodio stativu i lopta se vracala nazad od stative nije isla prema golu, nego prema ajd recimo penalu i udarila od rame, ledja sta vec golmanu i odbila se u go.

Bilo se dosta ovakvih situacija i uvjek je pripisivan autogol golmanu.
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

Emir_BIH
Kontakt:

Post Postao/la Emir_BIH » 30 dec 2012, 01:33

classic je napisao/la:
Emir_BIH je napisao/la:Ako je ovo bio AUTOGOL onda je i onaj prvi slobodni udarac bio AUTOGOL Clichy-a ha ja, eh kad smo vec tu, trebalo bih ih treci gol AUTOGOL biti Hart-a !! ha ja kome objasniti. ;) :idea:
I ja bi volio da je Dzeko dao hat-trick,i ja svrsavam svaki put kad cojk da go. al vidi on je pogodio stativu i lopta se vracala nazad od stative nije isla prema golu, nego prema ajd recimo penalu i udarila od rame, ledja sta vec golmanu i odbila se u go.

Bilo se dosta ovakvih situacija i uvjek je pripisivan autogol golmanu.
Eh pogledaj ovu situaciju: Prvi gol Newcastle-a. Slobodni udarac Demba Ba i dodirni je mislim Jenkinson i lopta udje u gol, a gol prepisen Ba-u. evo clip-a

Idite na 0:27
[youtube][/youtube]

Ovako, mislim da bih se ovo moglo racunati Autogolom?

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 30 dec 2012, 01:34

Gleda se samo je li lopta isla u okvir gola ili ne. Dzekina nije isla u okvir gola i to je kraj price. To je pravilo.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], HariTz, Sheyi i 42 gosta.