Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Neutralan88
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Neutralan88 » 29 dec 2012, 23:19

auuuu pa Newcastle je tek 15 ti na tabeli :lol: :lol: :lol:

ja sam mislio da su oni 5,6 ili 7 znaci ova pobjeda od 7:3 nije nista specijalno vec ocekivano :D

Harun93
Kontakt:

Post Postao/la Harun93 » 29 dec 2012, 23:22

chily-rz je napisao/la:A sta je to Sagna tocno skrivio pa se opet potura prica o limitiranom polu Britancu,.Napravio faul,burn him,pretrcao ga Obertan,burn him,..Zasto niko ne spominje katastrofalnu odbranu Gibsa kod treceg gola a Bogami i drugog,.Oba puta njegova strana "zjapi" prazna..Ni stoperi se nisu bas proslavili kod drugog gola,omiljeni Wojo kod prvog ne stize odbraniti sut,lopta jeste promjenila pravac ali je opet isla po sredini,.Kod drugog gola opet Wojo zakucan na gol liniji,ono pravi gomani kupe sa lakocom..Ajmo biti realni,kompletna zadnja linija je igrala dosta losu odbranu..

Ja sam prvi za Jenkinsona kada ga neko nauci igrati ofanzivu,do tad neka grije klupu,ako vec Sagna ide red je dovesti dostojnu zamjenu..

Ox/a je izvukao gol,do tada nista nije uradio..Cazorla je bio igrac manje na terenu..Poldi je danas bio dosta rstrcaniji nego obicno,trazio je loptu,nudio se,ucestvovao u akcijama i sigurno zasluzio visoku ocjenu..

Walcot ima neku blokadu u glavi,ona reakcija u drugom poluvremenu kad nerezonski sutira a ima igraca na drugoj strani mi je pokidala zivce,pa i u prvom poluvremenu kada je usrao onu kontru,.Moze on i bolje od ovoga kada u glavi bude potpuno koncentrisan,.

Giroud je borac ali za njega mora igrati tim,ako tim igra na nivou siguran sam da i on nece zakazati,.

Iduca tekma za prvi januar,gostovanje Sotonu,.Valjda dobijemo i ovo pa da imamo pet u nizu,.Onda slijedi pauza od nekih 12 dana pa derbi sa Man.Cityem..
Jbg Wojo nije kriv kod treceg gola, krenuo se baciti, al ga sje.bo kosnely kad ga je lopta okrznula
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 29 dec 2012, 23:26

Ybg, drug, poslije dobrog sexa svašta i svako ti padne na pamet. Ne ravno ti, al' tvoja titula, zvuči fantastično za muškarca koji je još u fantazijama. :)

No... zanimljive koincidencije padaju.

Brijem da je fedbmaršal neka važna funkcija, pretpostavljam kak'a Austrougarska. Dok fedmaršal predstavlja zapad, maršal drug predstavlja istok. Ispravite me, Chelsea je sa istoka, em po lozi Abramovicha em po geografskom položaju. Ni Arsenal nije ravno sa zapada, al' sam ja dovoljno zapadnjački nick i Kroenke je dovoljno zapadnjački tip. Mada... jbm im njihov sistem komunističko-socijalistički. Možda nam ona odnese titulu fedmaršala ispred nosa. :evil:

No brine me kako će Tito vaskrsnuti. Jest, imao je Jovanku al' jbaji ga bili su ludo zaljubljeni u bratstvo i jedinstvo i nisam uvjeren kako su baš vjerovali u te fatamorgane. Ako je ovo štogod po uzoru na antiku, crno nam se piše...Eto Tite u Chelsea. :D

Kako god... Idem ja guglati ko je sve bio fedmaršal i kakve ja veze imam sa njim. :mrgreen:

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 29 dec 2012, 23:28

Neutralan88 je napisao/la:auuuu pa Newcastle je tek 15 ti na tabeli :lol: :lol: :lol:

ja sam mislio da su oni 5,6 ili 7 znaci ova pobjeda od 7:3 nije nista specijalno vec ocekivano :D
:lol: :lol: :lol:
ta reći :mrgreen:
Vođa zna.

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 29 dec 2012, 23:30

Auuuuuuu odgledao prvo poluvrijeme i otisao u grad, sada se vratio i sta me doceka XD Valja pregledati drugo poluvrijeme bez razmisljanja :D Cak 8 golova u drugom dijelu jbte XD
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 29 dec 2012, 23:34

Marsal je napisao/la:
Centre forward je napisao/la:Pomalo momci 8-)
Prvo gdje sam ja to osporiI još ,i vi i ja i svako normalan znamo da je naš Edo klasa za Francuza, onako realno. Pa eto kad bi Džekson (aBd) promijenio sredinu i došao npr u Arsenal Giroud bi se nasjedio na klupi.
Priznaću da je klasa, Edin bolje sjedi na klupi. Da nije Bosanac i da nije izvikan ko da je melek s devet krila koji je riješio pitanje siromaštva na svijetu svi bi ga poredili sa Agbonlahorom a ne sa Giroudom. Nije Džeko ništa, ali baš ništa bolji igrač od Girouda.
:lol: :lol: :lol: kakav idol

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 29 dec 2012, 23:40

Inače, Giroud na 25 odigranih utakmica za Arsenal ima 9 golova i 7 asistencija. 10 puta od tih 25 utakmica je ulazio sa klupe, 5 puta počinjao pa odlazio na klupu. U prijevodu treba 95 minuta da zabilježi asistenciju ili gol. Kad bude više igrao, biće to još bolje. :)

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 29 dec 2012, 23:46

Dzeko prva sezona 15 utakmica 2 gola i 2 asistencije, Giroud prva sezona 18 utakmica 6 golova i 1 asistencija. Dovoljno, jos je kloc dosao iz jace lige nego Giroud, ali dzaba.
Celik!3,2,2.

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 29 dec 2012, 23:48

AllGunsBlazing je napisao/la:Dzeko prva sezona 15 utakmica 2 gola i 2 asistencije, Giroud prva sezona 18 utakmica 6 golova i 1 asistencija.
Dvije asistencije u ligi Giroud ima.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 29 dec 2012, 23:50

kome se vi pravdate?
Vođa zna.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 29 dec 2012, 23:53

Džeko prvak Engleske, Giroud za svog života teško da će do trofeja. 8-)
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 29 dec 2012, 23:56

AllGunsBlazing je napisao/la:Dzeko prva sezona 15 utakmica 2 gola i 2 asistencije, Giroud prva sezona 18 utakmica 6 golova i 1 asistencija. Dovoljno, jos je kloc dosao iz jace lige nego Giroud, ali dzaba.
[youtube][/youtube]

Svima je jasno zašto vi zenicani prezirete Dijamanta ;) jer je htio razvaliti usta ovim zenickim besposlicarima koji su ga prozivali i psovali mu mrtve.... Džeko je ocigledno barem 5 puta bolji igrac od skleritično-limitirane francuske sohe.
Brukate se sa ovim podacima i izjavama ;)

Neutralan88
Kontakt:

Post Postao/la Neutralan88 » 29 dec 2012, 23:56

Centre forward je napisao/la:Džeko prvak Engleske, Giroud za svog života teško da će do trofeja. 8-)
koji idol :lol: :lol: :lol: :lol:

Giroud ja iskreno nisam znao za njeg dok nije pojacanje Arsenalu bio, valjda je harao u nekoj Francuskoj ligi al dobro ipak moze ovakav igrac pojacat Arsenal :D

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 29 dec 2012, 23:57

Centre forward je napisao/la:Džeko prvak Engleske, Giroud za svog života teško da će do trofeja. 8-)
A to je bitno za kvalitetu igraca u kojem smislu? Znaci po toj nekoj logici Shearer je **** od igraca.

@Ripper da ti samo znas kome je on psovao mater, vidi se da je ljakse. Psovao momku koji ima mentalnih problema, ali hajde Sarajevska skola. Mada ja ga uopste ne mrzim, samo nije bolji igrac od Girouda. I da Arnel nije Zenicanin.
Celik!3,2,2.

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 29 dec 2012, 23:57

@Center držim te za riječ. ;)

@Nedim; kome? Nikom. :?

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 29 dec 2012, 23:57

Gibbs je bio fantastican, za razliku od Sagne Gibbs je konstantna prijetnja kad krene naprijed, imao je asistenciju i veceras, ok moze mu se zamjeriti drugi gol od Dembe ali nista strasno. Za razliku od njega Sagne nema nigdje naprijed a u 16 ga hebein flop Obertan pretrcava i ubacuje pored njega bez problema, pa kako bi Ben Arfu cuvao ako Obertana ne mozes. Gibbs je kod tog gola krenuo da pokrije napadace ali Marveux je ostao sam.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 29 dec 2012, 23:59

BigBigBang je napisao/la:Gibbs je bio fantastican, za razliku od Sagne Gibbs je konstantna prijetnja kad krene naprijed, imao je asistenciju i veceras, ok moze mu se zamjeriti drugi gol od Dembe ali nista strasno. Za razliku od njega Sagne nema nigdje naprijed a u 16 ga hebein flop Obertan pretrcava i ubacuje pored njega bez problema, pa kako bi Ben Arfu cuvao ako Obertana ne mozes. Gibbs je kod tog gola krenuo da pokrije napadace ali Marveux je ostao sam.
A kod gola Dembe? :mrgreen:

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 30 dec 2012, 00:01

ma gluposti. pa zar im ne dojadi pisat gluposti. kako vam arsenal bode oči :o
ne mogu da vjerujem koliko gluposti pišu ljudi da bi umanjili vrijednost svega u arsenalu a samo sebe prave budalama :roll:
Vođa zna.

Neutralan88
Kontakt:

Post Postao/la Neutralan88 » 30 dec 2012, 00:02

A duel Dzeke i Giroud sacekajmo kraj sezone pa cemo vidjeti koje vise zabio komada :)

I na kraj krajeva vidjet cemo ko ce bit bolje pozicioniran na tabeli lige :)

tako sa sabur :lol:

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 30 dec 2012, 00:04

Rockefeller je napisao/la:
BigBigBang je napisao/la:Gibbs je bio fantastican, za razliku od Sagne Gibbs je konstantna prijetnja kad krene naprijed, imao je asistenciju i veceras, ok moze mu se zamjeriti drugi gol od Dembe ali nista strasno. Za razliku od njega Sagne nema nigdje naprijed a u 16 ga hebein flop Obertan pretrcava i ubacuje pored njega bez problema, pa kako bi Ben Arfu cuvao ako Obertana ne mozes. Gibbs je kod tog gola krenuo da pokrije napadace ali Marveux je ostao sam.
A kod gola Dembe? :mrgreen:
Ok kod gola Dembe je zakasnio ali i tu je sa desne strane napad dosao niko nije blokirao obertana koji nesmetano ubacuje.

Sad se vidi klasa naseg Vodje, kod njega jedan prosjecni Walnut izgleda kao neka igracina svjetske klase ja sam na njegovom mjestu potpisao bi ugovor novi jer samo pod Wengerom moze pruzati partije koje realno nisu realan domet za njega u drugom klubu.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.