AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
e, yebem mu miša dečki.. taman se tema malo izvjetrila, a vi opet upustite tvorove 

NAPRIJED NARODE!
Ja rekao Juve je trenutno zasluzeno u vrhu i da Romi fale neki bodovi zbog sudijskih gresaka,kasnije nisam imenovao ko to namjesta,ko je to suspendovan i ko se bavi prljavim poslovima,prepoznali se sami :S ... Sigurno da cemo pricat na Olimpicu
embrace the chaos
Daj nemojte ljudi više... vi volite juve zbog titula, mi volimo ROMU IZ LJUBAVI i zdra'o
Evo za moje Romaniste da uzivaju uz Carla Zampu- ROMA-juve 4-0
" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo za moje Romaniste da uzivaju uz Carla Zampu- ROMA-juve 4-0
" onclick="window.open(this.href);return false;
Al se zakuhalo ovdje sta je ovo hehehehehe
FORZA ROMA PER SEMPRE
Moja zelja za iduce prelazni rok je Debusi,to bi bilo strasno pojacanje mada cisto sumjam da cemo ga uspjeti dovesti jer se vec odavno interesuje Celzi koji je spreman izvaliti kes za razliku od nas
FORZA ROMA PER SEMPRE

Moja zelja za iduce prelazni rok je Debusi,to bi bilo strasno pojacanje mada cisto sumjam da cemo ga uspjeti dovesti jer se vec odavno interesuje Celzi koji je spreman izvaliti kes za razliku od nas
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
- IlPrincipino
- Kontakt:
De Rossi

C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
-
ne treba on chelseau jer imaju ivanovica i azpilinesto - onog baskijcaManuel je napisao/la: Moja zelja za iduce prelazni rok je Debusi,to bi bilo strasno pojacanje mada cisto sumjam da cemo ga uspjeti dovesti jer se vec odavno interesuje Celzi koji je spreman izvaliti kes za razliku od nas

romagnoliju treba utakmica jer je neiskusan da bi bio treci/cetvrti stoper ekipe koja se bori za top 3 serie a, a prevelik je potencijal da ga se vrati u primaveru, tako da je posudba nekome u nizu ligu prava stvar za njega (pod uslovom da ce igrati). doduse, ako bi ostao u romi onda definitivno stoji to sto si napisao za zemana ali ipak mislim da mu treba utakmica jer za svoje godine je odlican igrac i vec sa 20 bi mogao konkurisati za prvi tim tj 18 igraca koji bi bili u rotaciji.ElLoco7 je napisao/la:Ne moze Merkel kod nas kad je novi igrac Udinesea.
Romagnoli je premlad za posudbu. Vise ce naucit uz Zemana pa makar i ne igrao nego na klupi nekog nizeligasa.
sto se merkela tice, mislio sam da su to samo glasine jer nigdje nisam procitao da je gotova stvar.
i daj vise prestanite davati povoda juventinima da dolaze ovamo i pisu stvari koje nas ni najmanje ne zanimaju.
-
- Kontakt:
markos i castan su meni odlicni stoperi,burdiso i romagnoli solidna zamjena ,jedan na sredini koji bi mogao igrati sa pjanicem i de rossijem a glupi bekovi koji nam uvijek skripe ,piris i balzareti su totalni promasaj ,meni je dosta bolji dodo od balze
otišla ekipa u orlando da igra neku bezveznu prijateljsku utakmicu drugog januara 

nema potpisa
-
neka idu, zna zeman sta radi

ahahahahahahahaha oplakao sam hahahahahaha,kakva bolesna faca ahahahahahahahaEvil Genius II je napisao/la:neka idu, zna zeman sta radi
![]()

evo izgleda hoce Roma Dzagoeva

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
-
- Kontakt:
na kojoj poziciji igra taj rus ?
Trequartista sto bi Talijani rekliMuhamed1234556 je napisao/la:na kojoj poziciji igra taj rus ?
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
-
- Kontakt:
ja sam inace iz rima ,pa logicno je da znam sta to znaci
) ,sta je bolan to
nekakav vezni ili sta

-
moras to znat muhamede
poluspic, totti

poluspic, totti
-
- Kontakt:
eto sad znam 

nesto izmedju SS i AMF na pesu, samo na italijanski nacin 

- L'Avvocato
- Kontakt:
Slabo takvih igraca vise ima ... Baggio, Chiesa, Totti, Ale, Zola ...
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
-
dzagoev: svi znamo ko je zeman. poznajem njegov fudbal i stil igre i svakako bi volio igrati za njega s obzirom da preferiram ofanzivnu igru (citaj: mrsko mi se vracati u odbranu). drago mi je sto roma ima mlad ali jak tim i za mene bi to (prelazak u romu) bila odlicna prilika i ostvarenje sna.
dobar igrac ali mislim da bi se trebali pozabaviti nekim drugim pozicijama prije nego iskesiramo pola kase za rusa.

dobar igrac ali mislim da bi se trebali pozabaviti nekim drugim pozicijama prije nego iskesiramo pola kase za rusa.
mah, sad ti je u modi atomski fudbal. moderni treneri nece da trpe ove i slicne igrace nego svi zele robote u ekipi. italija je medju posljednim ligama u kojoj mozes naci primjerak ove endemske vrsteL'Avvocato je napisao/la:Slabo takvih igraca vise ima ... Baggio, Chiesa, Totti, Ale, Zola ...

Dzagoev u CSKA najmanje od svih pozicija na kojim moze igrati igra trequartistu.
Najvise ga koriste na levom krilu,pa onda na desnom krilu,pa tek treca pozicija mu je centralni deo terena.To mesto ipak drzi Honda.

Najvise ga koriste na levom krilu,pa onda na desnom krilu,pa tek treca pozicija mu je centralni deo terena.To mesto ipak drzi Honda.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
jeste ali to ne znaci da on ne moze igrati niti da nije ofanzivni vezni koji operira ispred dva napadaca. mislim da mu je to cak i prirodna pozicija ali silom prilika (honda) je prebacen na lijevu stranu sto bi vjerovatno igrao i u romi umjesto tottija u 4-3-3 formaciji. nije pretjerano brz ali ima odlican pregled igre, kreativnost i pas tako da bi bio prava zamjena za kapitena ukoliko se kapiten uopste moze zamijeniti. kao sto rekoh, dobar igrac ali mislim da ipak imamo druge prioritete . . .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.