Pretjerujes...dzeko iz proslih kola i ovaj danas je velika razlika. Dzeko jos mora raditi da bi se mogao uporediti s nekim.Neutralan88 je napisao/la:A duel Dzeke i Giroud sacekajmo kraj sezone pa cemo vidjeti koje vise zabio komada![]()
I na kraj krajeva vidjet cemo ko ce bit bolje pozicioniran na tabeli lige![]()
tako sa sabur
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
- Centre forward
- Kontakt:
Momci niste realni yebiga nikako. Imam osjećaj da se kuburi s' emocijama ovdje. Do neki dan Giroud ovo,Podolski ono,Arteta vaki-naki, jednima Jack ne valja, pak drugima je idol. Imam osjećaj da je ova pobjeda (koja je uistinu visoka) nekako zamazala oči navijačima Arsenala. Mrsko mi sad tražit pojedine postove u kojima Wolcot ne zaslužuje da loptu ni na TV-i ne gleda a danas ga se poredi sa majstorom Anrijem. Nit' su Giroud, nit Arteta nit Podolski igrači za Arsenal al' et kako je tako je. Shvatam vaše frustracije oko RvP i da ga nećete nikad prebolit, i ja smatram da se malčice ponio ko shupak,al' u Oliveru njemu nema zamjene,jednostavno Arsenal u ovom momentu NE MOŽE sebi priuštiti klasne igrače. Ne hato'rte ništa. Laku noć.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Wenger – ‘Walcott voli klub i klub voli njega!’
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
— Tony Adams.
- Neutralan88
- Kontakt:
Bravo majstore sjedi 5Centre forward je napisao/la:Momci niste realni yebiga nikako. Imam osjećaj da se kuburi s' emocijama ovdje. Do neki dan Giroud ovo,Podolski ono,Arteta vaki-naki, jednima Jack ne valja, pak drugima je idol. Imam osjećaj da je ova pobjeda (koja je uistinu visoka) nekako zamazala oči navijačima Arsenala. Mrsko mi sad tražit pojedine postove u kojima Wolcot ne zaslužuje da loptu ni na TV-i ne gleda a danas ga se poredi sa majstorom Anrijem. Nit' su Giroud, nit Arteta nit Podolski igrači za Arsenal al' et kako je tako je. Shvatam vaše frustracije oko RvP i da ga nećete nikad prebolit, i ja smatram da se malčice ponio ko shupak,al' u Oliveru njemu nema zamjene,jednostavno Arsenal u ovom momentu NE MOŽE sebi priuštiti klasne igrače. Ne hato'rte ništa. Laku noć.
Ma hajde nek sanjaju top 4 ipak dobili su danas 15-tog plasiranog na tabeli to je prejako
Odlicni ofanzivno, a Bould ima jos puno posla da poslozi odbranu kako treba.
Walnutt

COYG!
Walnutt

COYG!
-
BigBigBang
- Kontakt:
Sva poenta je u onome, pustili ste Van Persija necete zabijati a vec sest utakmica u sezoni 5 ili vise golova se postizeCentre forward je napisao/la:Momci niste realni yebiga nikako. Imam osjećaj da se kuburi s' emocijama ovdje. Do neki dan Giroud ovo,Podolski ono,Arteta vaki-naki, jednima Jack ne valja, pak drugima je idol. Imam osjećaj da je ova pobjeda (koja je uistinu visoka) nekako zamazala oči navijačima Arsenala. Mrsko mi sad tražit pojedine postove u kojima Wolcot ne zaslužuje da loptu ni na TV-i ne gleda a danas ga se poredi sa majstorom Anrijem. Nit' su Giroud, nit Arteta nit Podolski igrači za Arsenal al' et kako je tako je. Shvatam vaše frustracije oko RvP i da ga nećete nikad prebolit, i ja smatram da se malčice ponio ko shupak,al' u Oliveru njemu nema zamjene,jednostavno Arsenal u ovom momentu NE MOŽE sebi priuštiti klasne igrače. Ne hato'rte ništa. Laku noć.
Ko to ovdje nije realan? ja cak nisam vidio nijedan post u kojem neko tvrdi da cemo slijedeceg protivnika pobjediti a kamoli nesto vise, sta si ti to vidio? Poredjenje Giroud-Dzeko, sta je cudno dva igraca slicne konstitucije igraju u Premier ligi, obojica znaju na klupi biti sta je problem u poredjenju?
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Bajernovci . Proći ćete nemojte se toliko brinut sad jbga. pod lupu ste stavili arsenal pravo. opušteno.
Vođa zna.
- Rockefeller
- Kontakt:
https://www.facebook.com/TheEmiartesBird?ref=nf" onclick="window.open(this.href);return false;
Lupite jedan lajk zaslužila je.
Lupite jedan lajk zaslužila je.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Prelijepa ptica. Podsjeti me odmah na onu vjevericu, a i jednog horoza, doduse taj je bio na Celikovoj utakmici. Eh kad se sjetim, ofarbali ga u crno-crveno, i to ga malo opilo jedva je hodao po onom terenu

p.s. ko rece da je Walcott kao Henry? Neko spomenu da ima slicnu zavrsnicu, ne iste kvalitete.
p.s. ko rece da je Walcott kao Henry? Neko spomenu da ima slicnu zavrsnicu, ne iste kvalitete.
Celik!3,2,2.
ja sam davno govorio da ima sličnu završnicu , nisam ni spomeno kvalitete 
i u parizu je bilo nešto u finalu , ne mogu se sjetit šta bješe
i u parizu je bilo nešto u finalu , ne mogu se sjetit šta bješe
Vođa zna.
Paja,nisi realan,prvi je "izdajica" jer je napravio faul u opasanoj zoni i jer ga je jednom od sedam puta pretrcao Obertan a drugom se moze oprostiti jer moze mu se,dva puta po njegovoj strani Njukasovi igraci neometano postizu golove,posebno se to odnosi na treci gol kada nije ispratio ubacivanje Dembe,to sto niko nije blokirao centarsut ne moze biti opravdanje..BigBigBang je napisao/la: Gibbs je bio fantastican, za razliku od Sagne Gibbs je konstantna prijetnja kad krene naprijed, imao je asistenciju i veceras, ok moze mu se zamjeriti drugi gol od Dembe ali nista strasno. Za razliku od njega Sagne nema nigdje naprijed a u 16 ga hebein flop Obertan pretrcava i ubacuje pored njega bez problema, pa kako bi Ben Arfu cuvao ako Obertana ne mozes. Gibbs je kod tog gola krenuo da pokrije napadace ali Marveux je ostao sam.
Slazem se,Gibs je dosta bolji u ofanzivi,mladji je,brzi ali to ne opravdava cinjenicu da se i on gubio u defanzivi kao i cijela zadnja linija..
Sagna je institucija,smijesno je govoriti da je Jenkinson na njegovom nivou a tek da je bolji igrac od njeg..Ja ne znam cime vas je kupio igrac koji jedva da moze posten pas uputiti..
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Dobrim igrama? Jenkinson je ove sezone mnogo bolje igrao, samim tim je mnogo bolji igrac. Sad jel to se on popravio ili Sagna toliko pokvario, o tome drugi put. Covjek je jednu napravio katastrofalnu gresku, Sagna ih ima vec nekoliko.
Celik!3,2,2.
Dobrim igrama,o kojim tacno utakmicama je rijec ? Sta je to katastrofalna greska? Napraviti faul? Biti pretrcan ? Daj molim teAllGunsBlazing je napisao/la: Dobrim igrama? Jenkinson je ove sezone mnogo bolje igrao, samim tim je mnogo bolji igrac. Sad jel to se on popravio ili Sagna toliko pokvario, o tome drugi put. Covjek je jednu napravio katastrofalnu gresku, Sagna ih ima vec nekoliko.
Paja rece kako ne ucestvuje Sagna u napadu,.Pogledaj drugi gol Walcota i prvi gol Girouda i vidjeces da je direktno ucestvovao kod oba gola,e tu neces vidjeti Jenkinsona,.Momak nema kretnju za jednog beka,to je sustina price..
chily brate smorio si kolko mrziš Jenkija. Čovjeka koji je napravio svega jednu grešku ove sezone.
al baš si nekako naporan kritikovanjem istog ko da nije ni za donjeg vakufa
Vođa zna.
Nije sustina u greskama ali neda mi se vise o tome,.Ja smorio ? Moze mi se,i mene smorise price o Gervnihu,trpanje Jenkinsona ispred Sagne,svrsavanje na svako uspjesno dodavanje Ox/a,pljuvanje po Arteti,. Mnogi su se smijali kada sam pricao da Walcot moze dati mnogo toga u napadu,da s njim imamo kontru,gdje su sad ti ?nedim1993 je napisao/la: chily brate smorio si kolko mrziš Jenkija. Čovjeka koji je napravio svega jednu grešku ove sezone.
I ja sam većinom bio protiv većine na forumu što se tiče walcotta. pa jbajiga.
Što se tiče jenkija. griješiš. Usporedi ga prošle i ove sezone i biće ti jasno.
A vidi ne govorim ni ja da je on za prve postave ni blizu. kupovi i zamjena po meni barem još sezonu dvije. no smatram da ćemo imat pravog zamjenika sagne u njemu i da ga treba forsirat u tom smjeru.
defanzivno je ko saliven. brz, čita igru, na mjestu uvijek
Ofanzivno škripi pravo al opet je imo par dobrih prodora normalno ko se sjeća.
I da rasčistimo i meni je sagna sranje naprijed. Njega realno izvlači Ox. I ox je u maloj krizi al momak zna zanat i nerijetko se probija sa lakoćom po desnoj strani i učestvuje u odbrani mnogo.
Dok prošle godine Sagna je imo problema sa walcottom koji se nije vraćo nikako. ima i tu razlike.
Jenkija još i pas zeza al ne puno, ništa što se ne može sredit.
Bek za budućnosti, svakako
trenutno - nikako.
Iako znam da bi ga Arnel sad stavio u prvu postavu a Sagnu u penziju
.
Treba njemu još iskusnosti. realno.
Što se tiče jenkija. griješiš. Usporedi ga prošle i ove sezone i biće ti jasno.
A vidi ne govorim ni ja da je on za prve postave ni blizu. kupovi i zamjena po meni barem još sezonu dvije. no smatram da ćemo imat pravog zamjenika sagne u njemu i da ga treba forsirat u tom smjeru.
defanzivno je ko saliven. brz, čita igru, na mjestu uvijek
Ofanzivno škripi pravo al opet je imo par dobrih prodora normalno ko se sjeća.
I da rasčistimo i meni je sagna sranje naprijed. Njega realno izvlači Ox. I ox je u maloj krizi al momak zna zanat i nerijetko se probija sa lakoćom po desnoj strani i učestvuje u odbrani mnogo.
Dok prošle godine Sagna je imo problema sa walcottom koji se nije vraćo nikako. ima i tu razlike.
Jenkija još i pas zeza al ne puno, ništa što se ne može sredit.
Bek za budućnosti, svakako
trenutno - nikako.
Iako znam da bi ga Arnel sad stavio u prvu postavu a Sagnu u penziju
Treba njemu još iskusnosti. realno.
Vođa zna.
A dobro,mozda sam i ja previse subjektivan,mnogo gotivim Sagnu jer je jedan od rijetkih koji je nakupio dobrog staza u Arsenalu,jer je bas poput Henrya najbolje godine upravo dao Arsenalu,za mene je on institucija i uvijek ce ostati..
Ja na Jenkinsovu defanzivu nikad nisam imao kritika,poneka greska se dogodi svakom..Mozda ponekad i pretjeram nazivajuci ga limitiranim polu Britancem
Ali Boze moj,Arnel ima potpuno drugacije misljenje,mozda je najrealnije naci se na sredini,.Nije flop ali nije ni bek iz snova i neka tako ostane,ja ga necu vise spominjati,sasvim sam zadovoljan njegovim trenutnim statusom u klubu 
Ja na Jenkinsovu defanzivu nikad nisam imao kritika,poneka greska se dogodi svakom..Mozda ponekad i pretjeram nazivajuci ga limitiranim polu Britancem
- Marsal
- Kontakt:
Kako je ovaj Neutral88 cool lik, ne bih se na ovoj temi nasmijao da nema njega. Kralju samo nastavi kao što si dosad!
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- Neutralan88
- Kontakt:
To se cijeni
Ma opusteno samo ipak ste dobili 7:3 tako da sad su sanse za prolaz protiv Bayerna dosta vece ako je bilo 90% na prema 10% sad je barem 85% prema 15% za SVABE
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ma opusteno samo ipak ste dobili 7:3 tako da sad su sanse za prolaz protiv Bayerna dosta vece ako je bilo 90% na prema 10% sad je barem 85% prema 15% za SVABE
- AaronRamsey
- Kontakt:
Neutralan88 je napisao/la:To se cijeni![]()
Samo je problem što je bilo obrnuto
Ja te voliiiim, ja te voliiim, ja te voliiiiim ZENICOOOOO
Ja te ****, ja te ****, ja te **** Saarajvoooo
Ja te ****, ja te ****, ja te **** Saarajvoooo
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 2 gosta.