FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Koji likovi bog te 

Nesto se Schelotto spominje, mislim da se on i u ljetnom mercatu isto spominja kao jedno od mogucih pojacanja.
Ja bi ga volia vidit kod nas, super igrac, i jos je mlad, tek su mu 23.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Cini mi se da on u Atalanti igra krilnog napadaca,dobro nas je namucio kad god smo se sastajaliTritolone je napisao/la:Nesto se Schelotto spominje, mislim da se on i u ljetnom mercatu isto spominja kao jedno od mogucih pojacanja.

Ne znam bas koliko ce se igraca dovoditi ali mislim da na Rocchiju napad nece ostati.
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
FORZA INTER!
POlahko ali sigurno tonemo.. ja sam ocekivao neka velika pojacanja na ovom zimskom prelaznom roku, a ne neki igraci cije je davno proslo.. zasto ne bi npr Llorentea doveli.. kakvo stvari stoje haman da je na izlaznim vratima svog kluba, a mi bi sa njim sigurno profitirali.. 

Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.
Mislim da je davno juventus dogovorio njegov transfer,samo se ceka januar,cijena mu je povoljna 7.mil.h1a2s3o je napisao/la:POlahko ali sigurno tonemo.. ja sam ocekivao neka velika pojacanja na ovom zimskom prelaznom roku, a ne neki igraci cije je davno proslo.. zasto ne bi npr Llorentea doveli.. kakvo stvari stoje haman da je na izlaznim vratima svog kluba, a mi bi sa njim sigurno profitirali..
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
FORZA INTER!
FORZA INTER!
- 10DelPiero
- Kontakt:
Juve je dogovorio oko ugovora sve ali nista oko odstete, ipak samo je pitanje da li ce doci u januaru ili na kraju sezone.sanjingr je napisao/la:Mislim da je davno juventus dogovorio njegov transfer,samo se ceka januar,cijena mu je povoljna 7.mil.h1a2s3o je napisao/la:POlahko ali sigurno tonemo.. ja sam ocekivao neka velika pojacanja na ovom zimskom prelaznom roku, a ne neki igraci cije je davno proslo.. zasto ne bi npr Llorentea doveli.. kakvo stvari stoje haman da je na izlaznim vratima svog kluba, a mi bi sa njim sigurno profitirali..
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Llorente je u katastrofalnoj formi ove sezone, a uskoro puni i 28, mislim da je glupost dati njemu platu 3-4 miliona i valjda su to skontali i Brankica i co.
Sneijder ide uskoro, mozda i Alvarez i Jonathan, a mozda cak i Silvestre nazad na Siciliju. Ovi pobrojani ako odu, mislim da jednostavno moraju dovesti bar dva kvalitetna pojacanja ako misle ostati u borbi za LP.
Ukoliko jedino pojacanje bude Rocchi (moram i na ovo reakciju
) vrijeme je da se Branca nabije nogom i da dovedu nekoga sa novim idejama.
Sneijder ide uskoro, mozda i Alvarez i Jonathan, a mozda cak i Silvestre nazad na Siciliju. Ovi pobrojani ako odu, mislim da jednostavno moraju dovesti bar dva kvalitetna pojacanja ako misle ostati u borbi za LP.
Ukoliko jedino pojacanje bude Rocchi (moram i na ovo reakciju

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Strama je reka da vjeruje u Alvareza, da ga koce ozljede ali da za njega ima mjesta u momcadi, iako reka je isto i za Sneijdera pa ovaj ne igra zadnjih 5-6 utakmica
Nadam se da je ovo sa Rocchiem samo jedna sala, jer ako nam je on pojacanje onda nek ide sve u krasni k*rac

Nadam se da je ovo sa Rocchiem samo jedna sala, jer ako nam je on pojacanje onda nek ide sve u krasni k*rac
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Samo da se javim i čestitam sve praznike svim Interistima a posebni pozdravi za Il Maga , Pumu, Tritu, Husku i staru partaju sa ovog pdf-a...
Rocchi, koja komedija i ujedno razlog da opet stručnjaku Brankici yebem sve po spisku i poruka , kako bi napisao Mago za Lucia nekad , idiote crkniiiiiii ......
Uživajte....
Rocchi, koja komedija i ujedno razlog da opet stručnjaku Brankici yebem sve po spisku i poruka , kako bi napisao Mago za Lucia nekad , idiote crkniiiiiii ......
Uživajte....
Ne vezano za Inter,ali dajte nam babu,inace Dzeko na slici kaze KO JE BABO

FORZA INTER!
FORZA INTER!
Legendo skoro sam te prozivo ovdje. Sto te nema ? Dodji malo s rajom cesce. PozzMister No je napisao/la:Samo da se javim i čestitam sve praznike svim Interistima a posebni pozdravi za Il Maga , Pumu, Tritu, Husku i staru partaju sa ovog pdf-a...
Uživajte....

A Rocchi

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !

@MisterNo, vozdra

Call the coroner!
FORZA INTER!
FORZA INTER!
- IlPrincipino
- Kontakt:

C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
- LateraleSinistro
- Kontakt:
Simptom ozbiljne bolesti.Taman su ti simptomi bili splasnuli nakon 2006-te al recidiv se desava.sanjingr je napisao/la:Vrijedi procitati,predobro sve opisano.
http://www.intercroatiacrew.com/index.p ... &Itemid=53
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
daj promijenite ime da znam kad dolazim na temu dubrentusa, svaki put otvorim izgleda pogresnu temu sve sami dubrentusovci ovdje!! i zbog ovoga posta vjerovatno mi je ban ali ne cudim se!!
FOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNTTTTTTTTTTTTTEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRRRR
FOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNTTTTTTTTTTTTTEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRRRR
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Sudije mozda nam nanose nepravdu ali neminovno je to da je Juve najbolji u Italiji. Ja jesam interista ali su oni puno jaci od nas, imaju bolje igrace, bolju politiku kluba, vaze i za favorite da osvoje LP.. a mi? Mi cemo da se namucimo i u EL. Ljudi se uvijek priklanjaju jacem, tako su se mozda sudije i sada priklonile Juvetu.. Neka Morati dovede 4-5 dobrih igraca i jakog trenera, pa onda nam nece moci nauditi ni sitne sudijke provokacije..
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.
Ja se ne slažem sa tobom,uzeli smo tripletu i došlo je do zasićenja,sad treba malo vremena da to dodje sve na svoje.
Sent from my ST21i using Tapatalk HD
Sent from my ST21i using Tapatalk HD
FORZA INTER!
FORZA INTER!
- L'Avvocato
- Kontakt:
sanjingr je napisao/la:Vrijedi procitati,predobro sve opisano.
http://www.intercroatiacrew.com/index.p ... &Itemid=53

★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.