Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
- hule_barca
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Teska situacija za procijeniti. Teško je naći sličan primjer ovakvome golu. Prema mojoj logici koliko sam ja upratio snimak, Edin je šutirao, golman odbranio, lopta udarila u stativu pa bi se odbila negdje nazad u sesnaest, međutim, lopta se odbila od Bunna i to je autogol. Sličan gol je pripisan Howardu protiv Fulhama. Bryan Ruiz šutira slobodnjak, Howard se baca, lopta se odbija od stativu pa od Howarda u gol.
Mes Que Un Club
http://25.media.tumblr.com/20644e7f1b4d ... o1_500.gif" onclick="window.open(this.href);return false; KO JE BABO ? hahahahah nezz dal je ovo reko al tako izgleda
- ZeljoHercegovina
- Kontakt:
Ili je "Yebo te Balo". 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Principatus
- Kontakt:
Haha ovaj gest Edina jucer je bio sjajan, sa mnogo prostora za interpretacije. 
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
grgr je napisao/la:http://25.media.tumblr.com/20644e7f1b4d ... o1_500.gif KO JE BABO ? hahahahah nezz dal je ovo reko al tako izgleda
On sigurno nije
Thomas Müller - Fußballgott
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
@don najjaci si
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Samo vi bacajte drkice na grifina to je za vas
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
si to ljubomoran?grgr je napisao/la:Samo vi bacajte drkice na grifina to je za vas
Zbog ovakvih stvari je vecini cudno sto nagradu za forumasa godine dobija neko ko fakat pise nesto pametno, a ne kojekakve "homoriste" koje se smorise kako bi izmamile osmijeh na lica ostalih forumasa. Jos gore od toga je to sto oni iz rupa u kojim jedva fataju konekciju uzimaju sebi za pravo da kenjaju po najboljim ambasadorima nase zemlje. A najgore od svega je sto nailaze na odobravanje ostalih...
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ja ne pratim sta momak pise, vidio sam ova 2 posta koja su me nasmijala bas
nisam upratio njegove stavove o reprezentativcima, ohladite malo gloryhuntery 
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
don_burza je napisao/la:grgr je napisao/la:http://25.media.tumblr.com/20644e7f1b4d ... o1_500.gif KO JE BABO ? hahahahah nezz dal je ovo reko al tako izgleda
On sigurno nije

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Mozda je rekao '' come on boys'' ?
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga, u mom' srcu jedna ljubav i ne postoji druga, volim te Željo, tvoj Manijak s' Juga !!!
Ne pratim ni ja iskreno, al znam da je saljivdzija, ako tako mogu reci. Al recimo, meni ovo nije smijesno, Dzeko da 3 gola, nama malo... Modric povede loptu 10 metara, Hrvati svrsavaju..to je razlika. Al to je vec mentalitet...Nama je dobro samo ono sto je tudje..
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Zato i propadamo..... Sve neki kompleksasi i humoristi. Normalno da mi nije smijesno. Zbog takvih je pola normalne raje prestalo pratiti ove jace teme a neki i cijeli forum.
- Centre forward
- Kontakt:
KO JE BABO 
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Treci mu gol nije priznat, i to je sada gotova stvar.
Zivot ide dalje!
Zivot ide dalje!
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Uh sto smo osjetljivi.exbabilon je napisao/la:Zbog ovakvih stvari je vecini cudno sto nagradu za forumasa godine dobija neko ko fakat pise nesto pametno, a ne kojekakve "homoriste" koje se smorise kako bi izmamile osmijeh na lica ostalih forumasa. Jos gore od toga je to sto oni iz rupa u kojim jedva fataju konekciju uzimaju sebi za pravo da kenjaju po najboljim ambasadorima nase zemlje. A najgore od svega je sto nailaze na odobravanje ostalih...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
A ko je babo ?

Trenutno korisnika/ca: Beduin, Bing [Bot], CAGarfia, General505, legendarnadruga, MokraKifla i 69 gostiju.