Bundesliga

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Koji klubovi neće izboriti opstanak

1) HSV
8
12%
2) Borussia (M)
0
Nema glasova.
3) Heidenheim
24
35%
4) St.Pauli
16
23%
5) Mainz
9
13%
6) Augsburg
9
13%
7) Union Berlin
3
4%

Ukupno glasova: 69

Pale_Companion
Kontakt:

Re: Bundesliga

Post Postao/la Pale_Companion » 29 dec 2012, 14:36

amerosm je napisao/la:
Pale_Companion je napisao/la:popišam se ja po kickeru i njihove rangliste
I ako ih iskreno ne volim ne vidim gdje su naparavili gresku i ova rang-lista se po meni 90% poklapa sa onim sto smo gledali na terenima u prvom dijelu sezone.

ima masu toga s čim se ne slažem , ali evo što mi je upalo u oči odmah :arrow: ako dante i hummels nisu stoperi najviše klase onde ne znam ko je. isto važi i za adlera u njegovoj kategoriji...
Agieren statt reagieren

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 29 dec 2012, 19:35

anton 1983 je napisao/la:
Tekst je stvarno dobar. Nije da se priča o nećem što mi ne znamo, no ispalti ga se pročitati, da bi vidli ono što mi mislimo na papiru.

No isto tako text je dosta senzacionalistički i zbog trenutačne situacije, na Njemačku ligu se drka, kao i na šahtjor te BvB. Text je napisan čisto iz razloga što su BL klubovi trenutačno "uspješni u Europi", no meni se tu najviše sviđa Sammerova izjava na to sve: Zar to nije onako kako bi trebalo biti? Prvenstveno ovdje se gleda uspjeh u LP, jer on dosta ljudima maže oči. Zbog tog neuspjeha u LP, Mn City je još uvijek "smeće od kluba", dok je BvB idealan primjer kako bi klub trebao funkcionirati. Nije baš sve tako crno bijelo...

Napredak se definitivno vidi i to ogroman. Švabi su pametno radili i sada se ubiru plodovi, no pretpostavka da ćemo ubuduće STANDARDNO u 1/4 finalu LP gledati NJEMAČKE klubove, a ne klubove iz EPL ili SERIE A ili Španjolske, nije sigurna.

Kolko god to nekome bilo teško za priznati, Primera i EPL su ispred BUNDESLIGE i to ne za malo nego dosta. Dublje sada neću objašnjavati zašto. Isto tako BUNDESLIGA je još uvijek liga iz koje igrači u pravilu odlaze, a ne odlaze. Razlog tome je financijaksa moć BUNDESLIGE i činjenica da BUNDESLIGAŠKI klubovi u naćelu ne žele trošiti ono što nezarade- kao što rekoh u naćelu, naravno ima onih tipa HSV i još neki koji još uvijek rade sa minusima.

Recimo sada se svi moremo veseliti tome što Je Huntelaar ostao, no s druge strane, činjenica da Holtby odlazi je porazna. Pitanje je što će biti sa lewandovskim itd. BUNDELIGA mora težiti onom trenutku kada će barem još jedan klub biti u mogućnosti, kada ne proda svoje igrače, moći dovesti ako treba samo JEDNOG igrača za 20 miljona eura. E u tom trenutku po svim parametrima BUNDESLIGA će moči biti konkurentna i na tržištu, a ne samo na terenu. Zamislite samo da i Lewandovski i Subotić ostanu u BvB-u i ostali bitni igrači, a da ne ljto BvB dovede nekog igrača za 20 miljona eura. E u tom trenutku tek slijedi onaj pravi drking jer to je slijedeći korak. Isto to vrijedi za Schalke. Ostanu Huntelaar, Holtby, farfan te se otkupi Affelayov ugovor i još na to Schalke dovede bar jednog igrača koji košta 15 miljona eura...

Može se reči da su pred Bundesligom zanimljivi trenuci i isto tako da bi BUNDESLIGA opravdala ovo drkanje u slijedećih 5 sezona mora dati bar jednog pravaka Europe - kažem BAR JEDNOG, te da necjepidlačim još jednog osvajača KUPA uefe, makar to nije tako bitno. Da pojednostavim. Ako je BUNDESLIGA tako jaka i ako je na pravom putu da se uključi u sam vrh Europskih natjecanja, onda u slijedećih 5 godina, mora dati bar 4 finalista(bez obzira na broj trofeja)....
Kao prvo cijenim te kao forumasa...ali sa ovakvim razmisljanjem bolje ti je pocni pratiti EPL nego Bundesligu.
Kvalitet se iskazuje kroz mukotrpan rad i prepoznatljiv sistem, a ne po tome ko ima neku stvar da za igraca X izvali preko 20 miliona €.

Uostalom kada je Bayern kao najveci i najbogatiji klub u posljednjih 20 godina imao samo 5 transfera sa odstetom preko 20 miliona €, onda to ne mozes ocekivati od Schalke-a (koji jos grca u dugovima) i BVB-a koji je prije 7 godina bio na rubu bankrota, ali su ga Homm, Morgan Stanley i prodaja stadiona spasili, naravno uz zdravu politiku Watzke-a.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 29 dec 2012, 19:46

Ja koliko se sjećam BVB je godinu završio sa debelim plusom 35 mil eura ili tako nesto.Zasto onda ne bi mogli dati lovu.Schalke je za samo 2 godine smanjio dug za 70 mil eura.Znači imaju pare za takav transfer, ali su se odlučili da zbršu dug u narednim godinama.Bundesliga nije divlja, ali sa novim Tv pravima se mogu očekivati burni prelazni rokovi, ja sam čak u to i ubjeđen jer bez ulaganja u Bundesligi te nema nigdje.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 29 dec 2012, 20:06

FRANK RIBERY je napisao/la:Ja koliko se sjećam BVB je godinu završio sa debelim plusom 35 mil eura ili tako nesto.Zasto onda ne bi mogli dati lovu.Schalke je za samo 2 godine smanjio dug za 70 mil eura.Znači imaju pare za takav transfer, ali su se odlučili da zbršu dug u narednim godinama.Bundesliga nije divlja, ali sa novim Tv pravima se mogu očekivati burni prelazni rokovi, ja sam čak u to i ubjeđen jer bez ulaganja u Bundesligi te nema nigdje.
BVB jeste ovu godinu poslovao sa ogromnim dobitkom, ali ce tek bez duova biti za dvije-tri godine ako je vjerovati rijecima Watzke-a. Da se razumjemo nije Bundesligasima tesko izdvojiti taj novac za transfer X, vec klubovi u Bundesligi trose racionalno...Ekipa X ce prije tih 20 miliona € uloziti u tri igraca koja im kasnije mogu donijeti ogormnu dobit (tu prvenstveno mislim na teren), nego za jednog igraca platiti 20 miliona € koji se kasnije moze ispostaviti kao FLOP. Jednostavno ekipe u Bundesligi rizik ulozenog zele svesti na neki minimum...

Takodjer mnogi zaboravljaju da kada se pravi paket za jednog igraca da pored odstete je potrebno obezbijediti i sredstva za placanje tog igraca.

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 29 dec 2012, 22:25

završilo je glasanje na bundesliga.de za najljepši gol jesenjeg dijela, i Arangol zauzima prve dvije pozicije. siguran sam da su ubacili još neki njegov gol (a mogli su) da bi uzeo i prva tri mjesta.

Čestitke majstoru 8-)
Agieren statt reagieren

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 29 dec 2012, 22:49

Pale_Companion je napisao/la:
amerosm je napisao/la:
Pale_Companion je napisao/la:popišam se ja po kickeru i njihove rangliste
I ako ih iskreno ne volim ne vidim gdje su naparavili gresku i ova rang-lista se po meni 90% poklapa sa onim sto smo gledali na terenima u prvom dijelu sezone.

ima masu toga s čim se ne slažem , ali evo što mi je upalo u oči odmah :arrow: ako dante i hummels nisu stoperi najviše klase onde ne znam ko je. isto važi i za adlera u njegovoj kategoriji...
Ukoliko pratis ove liste, primjetices da Kicker rijetko kada stavlja igrace u najvisu klasu nakon jedne polusezone...Hummels i Dante su ove polusezone imali par kikseva, dok Adler sa druge strane je svoju klasu samo mogao pokazati u Bundesligi...

Uostalom mislim da je vaznija ona lista na kraju sezone, a siguran sam da se slazes sa mnom po tom pitanju ;).

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 29 dec 2012, 22:56

Ma biće da su one skele na zgradi Kickera malo poremetile novinare. :D
Vom Jäger zum Gejagten

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 30 dec 2012, 04:54

@amerosm

ne pratim te liste, nisu mi napete.

za mene su dante a pogotovo hummels stoperi svijetskog kalibra, nema ekipe na svijetu koja ne bi poželila matsa u svojim redovima

a to što kažeš da se nisu nigdje dokazali osim u bundesligi je za mene totalno druga priča. ako se negdje stoper može dokazati i predstaviti onda je to zasigurno bundesliga kao najrelevantniji pokazatelj. bundesliga i serie a su lige koje najviše pažnje posvećuju odbrambenim zadacima. uostalom ne moram valjda nabrajati koje su sve igračke veličine iz ovog domena svoj kruh zarađivali u bundeski ;)
a pored bundeslige, ova dvojica su jako dobro igrala i u LP

također što mi smeta da po statistici dobijenih duela (zračnih/prizmenih) najbolji stoper ovog dijela sezone je tamo negdje u nekim donjim krugovima :mrgreen:

EDIT: sad vidim da se ono oko dokazivanja odnosilo samo na Adlera, zanemari onda to :) ;)
mada dalo bi se i oko toga nešto napisat :mrgreen:
Agieren statt reagieren

Rodrigo
Kontakt:

Post Postao/la Rodrigo » 30 dec 2012, 17:00

Evo i mene da se malo javim nakon odmora i Božiićnog debljanja uz razne kolače i hranu :mrgreen:
Uglavnom svima želim sve najbolje za ove blagdane što ih slave i naravno jedva čekam da prođe ova zimska stanka pa da opet upratimo meni osobno najjaču ligu svijeta-Bundesligu :)
Još jednom svima sve najbolje isvako dobro :!:

Go Hannover :!: 8-)
Samo Hajduk zivi vjecno!

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 31 dec 2012, 11:13

amerosm je napisao/la:Kao prvo cijenim te kao forumasa...ali sa ovakvim razmisljanjem bolje ti je pocni pratiti EPL nego Bundesligu. Kvalitet se iskazuje kroz mukotrpan rad i prepoznatljiv sistem, a ne po tome ko ima neku stvar da za igraca X izvali preko 20 miliona €.
Ne kužim što si sa ovim htio reči! :shock: Isto tako ne razumijem ovu usporedbu mukotrpnog rada sa mogučnošću da kupuješ, pa da je to pokazatelj kvalitet. Ništa te nisam demantirao, nego moraš to bolje pojasniti da bi shvatio što misliš...
amerosm je napisao/la:Uostalom kada je Bayern kao najveci i najbogatiji klub u posljednjih 20 godina imao samo 5 transfera sa odstetom preko 20 miliona €, onda to ne mozes ocekivati od Schalke-a (koji jos grca u dugovima) i BVB-a koji je prije 7 godina bio na rubu bankrota, ali su ga Homm, Morgan Stanley i prodaja stadiona spasili, naravno uz zdravu politiku Watzke-a.
Pa što sam ja rekao?

Ja neočekujem SADA ništa, nego ja želim da se BUNDESLIGA razvija prema tom putu kada će to biti moguće, kao slijedeći korak njezinog razvoja. Kad se dođe do toga e onda će to biti već sasvim nešto drugo. Jel bi ti prije 5 godina rekao da će BUDESLIGA biti u ovakvoj situaciji? ;)
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 31 dec 2012, 11:30

Ne kužim zašto jedan Dresden pa i još neki imaju temu a Kusen, kao neki 4./5. klub u Njemačkoj nema temu! :roll:

Za one koji ne znaju jedan potencijalno veliki igrač napustio je Leverkusen! Nažalost renato Augusto, zbog brojnih ozlijeda nije uspio... :( Nekada sam ga smatrao da je on potencijalni igrač za Bayern no ozlijede su učinile svoje...

Sada da malo prokomentiram ovu želju Kusena da posudi Cana i Weisera!

Odmah ću vam reči da ja jesam za to. I dalje bi se nastavio dobar odnos između naša dva kluba te bi naši igrači prešli u klub koji igra na dosta visokom nivou za razliku od nekoga tipa Nurnberg. U klubu tipa Nurnberg sigurno bi dobili više mogućnosti za nastup (naravno to nije sigurno), dok bi u Kusenu ipak imali mogućnost da zaigraju u Europi, što je nama još bitnije da igrač dok je mlad osjeti, te da se razvija u klubu koji ima dosta visoke ciljeve za razliku od onog kojem je cilj izboriti ostanak u ligi. Također i za ostanak u ligi moraš imati određene kvalitete kao igrač i pitanje je dal ćeš kao neiskusan igrač dobiti priliku da igraš u tekmama koje su borba za goli život. isto tako u leverkusenu bi imali bolje suigrače te bi igrali u klubu koji igra "napadački nogomet" sličniji našem, a ne da se cijelo vrijeme brani...Kusen je isto tako poznat da ima veliki broj Njemačkih igrača te im daje priliku. Zato se nebojim da njih dva u kusenu ne bi igrala.

Leverkusen tak i onak na tim pozicijama i nema tak preveč igrača pa zato mislim da bi i naši dečki dobili priliku da se pokažu!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 31 dec 2012, 15:47

anton 1983 je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Kao prvo cijenim te kao forumasa...ali sa ovakvim razmisljanjem bolje ti je pocni pratiti EPL nego Bundesligu. Kvalitet se iskazuje kroz mukotrpan rad i prepoznatljiv sistem, a ne po tome ko ima neku stvar da za igraca X izvali preko 20 miliona €.
Ne kužim što si sa ovim htio reči! :shock: Isto tako ne razumijem ovu usporedbu mukotrpnog rada sa mogučnošću da kupuješ, pa da je to pokazatelj kvalitet. Ništa te nisam demantirao, nego moraš to bolje pojasniti da bi shvatio što misliš...

U tvom prethodnom postu sam stekao dojam da razvijanje omladinskog pogona i ostale stvari treba zanemariti i da je potrebno samo ulagati velike sume novca kako bi Bundesliga dokazala kvalitet. Moja greska i ja se izvinjavam. ;) ;)
amerosm je napisao/la:Uostalom kada je Bayern kao najveci i najbogatiji klub u posljednjih 20 godina imao samo 5 transfera sa odstetom preko 20 miliona €, onda to ne mozes ocekivati od Schalke-a (koji jos grca u dugovima) i BVB-a koji je prije 7 godina bio na rubu bankrota, ali su ga Homm, Morgan Stanley i prodaja stadiona spasili, naravno uz zdravu politiku Watzke-a.
Pa što sam ja rekao?

Ja neočekujem SADA ništa, nego ja želim da se BUNDESLIGA razvija prema tom putu kada će to biti moguće, kao slijedeći korak njezinog razvoja. Kad se dođe do toga e onda će to biti već sasvim nešto drugo. Jel bi ti prije 5 godina rekao da će BUDESLIGA biti u ovakvoj situaciji? ;)
Iskreno dalo se naslutiti da mislis na ljetni prijelazni rok, jer ona recenica vezana oko situacije Holtby-a je dala na to naslutiti. Takodjer mislim da do toga nikad nece doci (izuzev Bayerna i Wolfsburga), jer klubovi imaju takav mentalitet da ce radije uzeti dva-tri igraca sa slabijim kvalitetima, nego samo jednog igraca za 20 miliona € - mozda ja i u ovoj svojoj procjeni grijesim, a niko sretniji od mene ukoliko tako bude, jer bi znacilo da liga ne stagnira. ;) ;)

Ja sam iskreno ocekivao ovakav razvoj i mnogo sam puta ovdje spominjao izjave Hoeness-a, sto ti mogu starosjedioci na forumu kao @gero, ribery, adnan24 i effe_sa potvrditi.

No da se sada ostavimo Bundeslige i da Vam svima cestitam Novu godinu i nadam se da cemo i u buducnosti biti najkvalitetniji podforum na ovom forumu. :) :)

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 31 dec 2012, 16:07

Bundesliga godinama ide uzlaznom putanjom i siguran sam da će ako ne ovoga ljeta, onda idućeg fin broj klubova ići na transfere od 10+ i čak 15+ miliona. Kako pouzdani insajderi za moju Borussiu pišu sprema se jedna velika bomba na ljeto od 15 mil eura, neću reći koja dok se stvari još malo razjasne. :mrgreen: ;)

Svako dobro u novoj godini , proveselite se večeras :!:
Agieren statt reagieren

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 01 jan 2013, 02:31

Šef sudačke organizacije Njemačkog nogometnog saveza upozorio je da gol-tehnologija dopušta pogrešku od tri centimetra, što je opet samo po sebi problem, kaže.
Herbert Fandel, koji je sudio utakmicu Engleske i Ukrajine na Europskom prvenstvu ove godine te nije priznao ukrajinski gol iako je lopta prešla liniju, za službene stranice DFB-a obrazložio je zašto nije oduševljen predloženom gol-tehnologijom.
"Postoje sumnje da li je gol-tehnologija sto posto točna. Dopuštena pogreška od tri centimetra je razumljivo i dalje prevelika, pogotovo kad uzmete u obzir da je lopta u utakmici Engleske protiv Ukrajine na Euru bila samo nekoliko centimetara iza linije. To bi značilo da sustav možda ne bi priznao taj gol. Ako potrošite mnogo novca na nešto, tada to mora raditi kako spada."
Fifin glasnogovornik rekao je da je pravilo tri centimetra vrijedilo samo tijekom prvotnih testova prošle godine, ali da su dva sustava koje je FIFA odobrila prošla mnogo zahtjevnije kriterije.
Na Svjetskom klupskom prvenstvu u prosincu prvi put korištene su tehnologije Oko sokolovo, koje je već u uporabi u tenisu i kriketu, te GoalRef, koja koristi magnetsko polje sa posebnom loptom kako bi utvrdila je li gol postignut ili nije.
Te dvije tehnologije ipak nisu korištene u praksi u Japanu ove godine, a sljedeći ispit bit će im Kup konfederacija u Brazilu na ljeto 2013.
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 02 jan 2013, 10:16

Kao što sam i rekao, ovaj prelazni rok služi da bi se klubovi rješili što više nepotrebnih igrača. Takav prijelazni rok u teoriji jedva sam dočeko. Da niti jedan od bitnijih klubova BUNDESLIGE, nema previše igrača, nepotrebnih igrača, onih koji bezveze primaju plaće, već da svi imaju male SEXUALNE kadrove kakav ima otprilike Bayern. Max dva igrača za poziciju te da se nema nigdje igrača preveč i onih na koje se UOPĆE NERAČUNA. Samo Augsburzi i Freiburzi mogu imati kadrove kojima ne znaš di je početak a di je kraj.

Pa je tako Bild objavio polu truli članak s popisom klubova i igrača koji mogu proč:

Bayern:

Wegen der megastarken Konkurrenz hat das Mittelfeld-Talent Mitchell Weiser (18) kaum Chancen auf Einsätze, soll verliehen werden. Für die Profis machte Weiser, Sohn von Ex-Bundesliga-Profi Patrick, noch kein Spiel. Er durfte bisher nur bei der Viertliga-Mannschaft ran (9 Einsätze, 1 Tor).

Mitchell Weiser bi mogao na posudbu, samo što još nisu dodali cana, valjda zbog ozlijede.

LEVERKUSEN:

Rechtsverteidiger Carlinhos (18) durfte bisher nur dreimal in der Europa League ran. Damit der Brasilianer Spielpraxis bekommt, soll er ausgeliehen werden.

Carlinhos morti posudba, ako ga uspe nekom uvalit.

BVB:

Bei einem Angebot über 7 Mio Euro würde der Meister den Mittelfeld-Kroaten Ivan Perisic (23) ziehen lassen. Wolfsburg hat Interesse.

Perišić, ako neko ponudi 7+.

EINTRACHT FRANKFURT:

Stürmer Rob Friend (31) machte noch kein Spiel in dieser Saison, gehört aber mit knapp 1 Mio Euro pro Jahr zu den Großverdienern. Der Kanadier (Vertrag bis 2014) darf ablösefrei gehen.

Rob Friend more ići proč za 0kn iako ima ugovor do 2014. Problem je njegova velika plača od milju eura.

FREIBURG:

Bei Abwehr-Flop Beg Ferati (26) gilt: Hauptsache weg, Ablöse wird nicht verlangt. Wie auch für Anton Putsila (25/Mittelfeld), bei dem auch eine Ausleihe möglich ist. Stürmer Garra Dembélé (26), mit 2,3 Mio Euro Ablöse der teuerste Transfer der Klub-Geschichte, soll noch 1 Mio bringen. Auch Sturm-Kollege Ivan Santini (23) muss gehen.

Iskreno BMK - povežite imena i cifre ak neznate njemački :mrgreen:

MAINZ:

Nije planirano da neko ide proč :?

SCHALKE:

Lewis Holtby (22) verlängert seinen auslaufenden Vertrag nicht. Zahlt ein Verein 2,5 Mio Euro Ablöse, darf er schon im Winter gehen. Favorit ist Tottenham. Weg sollen außerdem Torwart Ralf Fährmann (24/1,5 Mio), Verteidiger Sergio Escudero (23/1,75 Mio), Mittelfeldmann Christoph Moritz (22/500 000) und Stürmer Edu (31/ablösefrei).

Holtby more šroč ako neko sada ponudi 2,5 miljona eura (nisam baš ziher u to, nekak mi je to malo, bar 3!), Ralf Fahrmann more za 1,5 milja proč, Escudero more za 1,75 proč, Moritz za 500 000, Edu more za 0kn!

GLADBACH:

Zwei Mittelfeld-Talente sollen verliehen werden: Amin Younes (19) und Julian Korb (20).

Posudba ova dva klinca.

STUTTGART:

Der Wechsel von Verteidiger Maza (31) in seine Heimat Mexiko zu CF America ist fast perfekt, bringt 2 Mio Euro Ablöse. Mittelfeldspieler Mamadou Bah (24) ist wegen Disziplinlosigkeiten (verpasste Trainingseinheiten) freigestellt, kann ablösefrei gehen.

Maza je već za 2 milje otišao, Bah more otić za 0kn.

HSV:

6,4 Mio Euro muss Sportchef Frank Arnesen durch Ablösesummen und Gehaltseinsparungen reinholen. Gojko Kacar (25/Mittelfeld) ist sich mit Hannover fast einig, bringt rund 2 Mio Euro Ablöse. Stürmer Marcus Berg (26) hat Anfragen aus Spanien. Noch keine Angebote gibt es für Robert Tesche (25), Per Skjelbred (25/beide Mittelfeld) und die Verteidiger Slobodan Rajkovic (23) und Jeffrey Bruma (20).

Kačar se navodno već sve dogovorio sa Hannoverom, trebao bi donjeti oko 2 milja (malo mi je prevelika ta procjena), Berg ima upita iz španjolske, ne spominje se odšteta, Nema ponuda za Teschea, Skjelbreda te rajkovića i Brumu.

Ti mater da to sve HSV proda, pa na konju smo! :mrgreen:

HANNOVER:

Mittelfeld-Norweger Henning Hauger (27) ist 96 bereits losgeworden, er geht ablösefrei nach Elfsborg/Schweden. Der Vertrag von Rechtsverteidiger Sofian Chahed (29) läuft im Sommer aus, er darf schon jetzt ablösefrei weg.

WERDER:

Der Kader soll kaum verändert werden. Möglich aber, dass die Nachwuchs-Kicker Florian Trinks (20/Mittelfeld) und Felix Kroos (21/Mittelfeld) verliehen werden.

HOFFENHEIM:

Es sind kaum Veränderungen geplant. Nur Ausleihen der ohnehin kaum eingesetzten Ahmed Sassi (19/Mittelfeld), Filip Malbasic (20/Rechtsaußen) und Sandro Wieser (19/Mittelfeld).

zNAČI EVENTUALNO POSUDBA OVIH TALENATA...

JOŠ JE JEDINO wOLFSBURG ZANIMLJIV:

Keiner will so ausmisten wie der VfL. Elf Spieler stehen auf der Abschussliste! Marco Russ (27/Abwehr) wird für 500 000 Euro an Frankfurt verliehen. Srdjan Lakic (29) soll 2 Mio Euro bringen, Sturm-Kollege Rasmus Jönsson (22) 1,5 Mio. Felipe (25/Abwehr) und Slobodan Medojevic (22/Mittelfeld) können für je 1 Mio Euro gehen. Für 500 000 Euro zu haben sind Alexander Madlung (30/Abwehr), Mateusz Klich (22/Mittelfeld) und Yohandry Orozco (21/Mittelfeld), Ferhan Hasani (22/Sturm) ist schon für 300 000 Euro im Angebot. Ablösefrei dürfen Sotirios Kyrgiakos (33/Abwehr) und Hrvoje Cale (27/Abwehr) weg.

Znači 11, ponavljam jedanaest igrača je na transfer listi!!!! Russ će za 500 000 biti posuđen eintrachtu sa opcijom otkupa, Lakić bi trebao donjeti 2 milje, Jonsson 1,5 milja, Felipe i medojević svaki po milju. Za 500 000 može se dobiti Madlunga i Klicha te Orozca, hasani već more za 300 000 proč. Za 0kn Kygorakis i Čale mogu proč!!!

Navali narode!!! :mrgreen: Jebote što je Magath GHNOJA NAKUPIO! Pa toga ni u italiji toliko nema!!!! Ne znači da će sve oni ovo uspjet prodat, te tu još nije napisa vierinha koji je blizu prelaska u grčku. No ja sam ziher da im neko dođe i kaže da mogu prodati ili niti jednog ili sve ove kaj su napisali, brijem da ni ih u milisekundi prodali sve, makar ima falilo u tom trenutku igrača! :mrgreen:

Nek im je svima sa srečom i neka ne nagomilavaju nove GHNOJEVE!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 02 jan 2013, 22:55

pročitao prvu rečenicu (i zadnju doduše :mrgreen: ) i dolazim do zaključka :? da trebamo težiti da iz bulija ode što više igrača.
pa kakav je to prelazni rok? :D

tune dobro rezonuje i (ekonomski) razmišlja. stvarno je šteta ekipu gušiti sa poluproizvodima ako ti talenti kucaju na vrata. osim toga, šparaš novce da bi ih kasnije usmjerio na pravo (?) mjesto.

weg mit ghnoj. :lol:
Vom Jäger zum Gejagten

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 03 jan 2013, 02:01

Kako javljaju Njemacki mediji transfer Djourou-a u Hannover je gotova stvar. Naime Svicarac ce do kraja sezone biti posudjen od strane Arsenala, s tim da Hannover nakon toga ima pravo da otkupi njegov ugovor po ugovorenoj cifri.

Odlican potez Schmadtke-a, a iskreno se nadam da ce uskoro dovesti i Kacara i nadam se da ce obojca ostati zdravi jer i jedan i drugi nisu miljenici srece kada su povrede u pitanju.

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 03 jan 2013, 07:43

Ne slazem se s tim da bi Kolasinac trebao igrati u prvih 11. Pa mali ne moze ni u Schalke-u da igra u prvoj postavi by ibrahimovic8...loool lmao hahhahahahah..Evo jedan biser sa drugog podforuma za navijace reprezentaciije BiH da se malo nasmijete....

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: VfB Stuttgart

Post Postao/la Devil » 03 jan 2013, 14:29

Stuttgart dobio strasnog golmana za buducnost.Rastko Suljagic bi trebao da potpise u nadolazecim danima. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 04 jan 2013, 14:32

Na Sport 1 (njemački kanal) ima Hallenfussball. Sad je završila utakmica Schalke-Machester. schalke je pobijedio sa 2-1 a u ovom trenutku počinje susret B.Dortmund-D.Zagreb.

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []